- Konu Sahibi aylins
- #3.541
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskişehirden sevgiler....
meraba kızlar nasılsınız yarencim bende geldim yaaa elacım aaah bu kadınları mutlu etmek ne kadar ZOR acaba neden :umursamaz: zemuszemus :lepi:
aylacım iyiyiz buralardayız öbür arkadaşlar cok meşgul herhal gelemediler:1hug:
canları sağ olsun ben yine uğrarım baaay :teytey:
eylülcümm tatlım nasılsın.oğluşun hangi liseye başladı.benim oğlan düzliseye gidebildi
iyi günler hanımlar nasılsınız herkese güzel bir hafta diliyorum eylülcüm hayırlı olsun üzülme canım zaman cabuk gecer bizde dün ANKARA ya anıtkabir gezisine gittik güzel birgün gecirdik ama DUATEPE cok etkiledi beni kurtuluş savaşının zamanları maketleri sanki o zamanları aynen yaşatmışlar savaşan başta ATATÜRK dedelerimiz atalarımızın RUHU ŞAD OLSUN
herkese merhaba eylülcüm hayırlı olsun ne güzel oğlun kazanmış ayrı düşmek zor ama neyse yakın hafta sonları gelir oğluna şimdiden sonraki hayatındada başarılar
herkese günaydıııııııın :teytey: :dance: nasılsınız canlaaaaaar umarım herkes iyidir zemuszemus ben şimdi pazara gidecem cıkıyorum baaaay :icecream: cokacimcoook opuyorumnanaktan
SEHERYELİM evet ANKARA gezisi yorucuydu fakat çok güzeldi iyiki gitmişik
canm oğlşmla ayr düştük daha kendime gelemedim polatlı öğretmen anadol lisesi hafta içi orada kalyor haftasonu evde alşamadm daha yoklğna :1hug: