Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadaşlar size birşey soracam ölmüş birinin rüyada süpürge istemesi neanlama gelir böyle bir rüya gördüm ve etkilendim rüya tabirlerindede bulamadım rüya yorumlarından anlayan biri varmı

Merhaba Eskişehir'li arkadaşlar. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.. Merkezde kalabileceğim uygun bir aile pansiyonu gibi birşey önerebilir misiniz? Haftaya oraya geliyorum, mümkünse konaklamayı uygun tutup bol alışveriş ve şehir gezisi yapmak istiyorum.. Harika bir yer, bayılıyorum Eskişehir'e deniz olmamasına rağmen (di ki artık sanal plajınız bile var :P ).. Ve Büyükerşen gibi bir başkanınız olduğu için çooooookkkkkk şanslısınız, keşke Fethiye'ye de gelse biraz da bize başkanlık yapsa.. Şimdiden çok teşekkür ederim..

ya arkadaşlar size birşey soracam ölmüş birinin rüyada süpürge istemesi neanlama gelir böyle bir rüya gördüm ve etkilendim rüya tabirlerindede bulamadım rüya yorumlarından anlayan biri varmı

canım hayır olsun ben de çok rüya görürüm ve bazılarından çok etkilenirim .ben ölmüş birini görürsem mutlaka misafir gelir .ama nasıl gördüğünde önemli konuştumu .yada ne halde senden bişey istedi ölüden bişey almak iyi vermek kötü anlama gelir ama istemesini bilemem rüyadade süpürge görmek, üzüntü, keder ve sikintilarin gitmesine ve borcu ödemeye isarettir.deniyor belkide o kişi ölmüşte olsa onun vasıtası ile iyi şeyler olacak tır inşallah iyi yorumlayalım iyi olsun hayırlara çıksın..:Saruboceq:

ya elacım arkadaşlık teklifini kabul edemiyorum hep wep sayfası kullanılmıyor çıkıyor sonra gene denicem görüşürüz canım öptüm

ok. cnm bende dün giremedim bi türlü sitede mi sorun var yoksa benim nettemi bilemedim olsun olmazsa sen göndermeyi dene teklifi .bakarız ben msn de de görüşelim istedim .saol bende öptüma.s.

herkese hayırlı ve mutlu günler ELACIM yorumun için sağol canım işte bazen rüyalar insanı etkiliyor bende biraz etkilendim ama şimdi geçti bu gün benim gezme günüm sabahtan bir gezmeye gittim şimdi ikinci gezme kızım okuldan gelince çıkacam ya MUSRAN ABBA ve diğerleri nerelerdesiniz hadi gelin

Merhaba Eskişehir'li arkadaşlar. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.. Merkezde kalabileceğim uygun bir aile pansiyonu gibi birşey önerebilir misiniz? Haftaya oraya geliyorum, mümkünse konaklamayı uygun tutup bol alışveriş ve şehir gezisi yapmak istiyorum.. Harika bir yer, bayılıyorum Eskişehir'e deniz olmamasına rağmen (di ki artık sanal plajınız bile var :P ).. Ve Büyükerşen gibi bir başkanınız olduğu için çooooookkkkkk şanslısınız, keşke Fethiye'ye de gelse biraz da bize başkanlık yapsa.. Şimdiden çok teşekkür ederim..

merhaba aile pansiyonu varmı bilmiyorum ama merkezde güzel oteller var evet ESKİŞEHİRİMİZ BÜYÜKERŞEN sayesinde iyice güzelleşti birde kuru soğuğumuz olmasa çokkkkkk güzel olacak geceleri dışarıya çıkamıyoruz çok soğuk ama şehrimi çok seviyorum

herkese günaydın dünden beri kimseler uğramamış nerelerdesiniz hanımlar çarpayamı gittiniz seheryelim sen nerdesin

günaydın canlar günaydın rosetreem a.s. bende uğrayamadım ne zamandır geliyom kimseler yok:oklava: birazdan carpaya gidecem yağmurda yağıyor :1shok: güzelim kışta geldi :roflol: :kahve:öptüüüm

herkese günaydın hadi hanımlar gelin 2 sayfaya düşmüşüz herkes çok yoğun galiba seheryelim bende gittim çarpaya ama çok soğuktu üşüdüm seheryelim hadi kahve içmeye gel öğlenden sonra biraz konuşuruz okulumuzda bir öğrenci birlerden domuz gribi olabilirmiş İNŞALLAH DEĞİLDİR ÇOK KORKUYORUM daha kesin birşey yok söylenti ama bu gün 1lerin yarısı yoktu ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN

iyi günler hanımlar nerlerdesiniz kaydirigubbakcemile tamam rosetreem cocuklar yemeğe gelsin gitsinler gelirim :kahve: bende duydum 1. sınıflarda grib yaygınmış adını hic kullanmak istemiyorum :sinifsinif: inşallah cabuk gecer AMİN :Saruboceq: artık eylülümde gelmiyo bizi yalnız bıraktılar

iyi akşamlar arkadaşlar ROSETTE SEHERYELı SıZDE BIRAKMAYIN SAYFAYI BARı NASILSA GÖRÜŞÜYOZ DıYE.:) bu gidişle kimseler kalmıycak musran nerelerde acaba çalışıyomu ki öyle olsa da bi merhaba derdi yaaa ..iyice azaldık hee eylül de gözükmüyo bu aralar ..bide benim sayfa çok sorunlu açılıyo sizinde öylemi.

herkese günaydın hadi hanımlar gelin 2 sayfaya düşmüşüz herkes çok yoğun galiba seheryelim bende gittim çarpaya ama çok soğuktu üşüdüm seheryelim hadi kahve içmeye gel öğlenden sonra biraz konuşuruz okulumuzda bir öğrenci birlerden domuz gribi olabilirmiş İNŞALLAH DEĞİLDİR ÇOK KORKUYORUM daha kesin birşey yok söylenti ama bu gün 1lerin yarısı yoktu ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN

:gitme:herkess nerde :sm_confused:canlarım bu gripten bende çok korkuyorum .bi de istanbulda çok varmış okulumuz da daha çıkmadı hamdolsun ama valla ödüm kopuyor :1shok:çocuğun çantasında antibakteriyel spreyler mendiller sabunlar ama.. daha küçük bilemiyoda saolsun öretmenleri çok ilgileniyor her tenefüs sonrası eller falan dezenfektan spreyle temizletiyo zaten sağolsun çok titiz bir bayan .. bende tikliyim zaten gittiğim yerlerde hiçbiyere dokunamam dolmuşta merdiven kollarından da çok tiksinirim bide hastanede asansör düğmesine bilen basamam :roflol:ama iyi ki öyleymiş.. bide şimdi tahlile gitmem gerek hastalar var diye hastaneye bile gidemiyorum :roflol:İşallah Allah a emanetiz hepimiz de yavrularımızda Rabbim in koruduğu gibi kimse koruyamaz O nun MÜHEYMİN(gözeten ve koruyan) ismi şerifi ne sığınıyoruz bol bol çocuklarınızın üzerine ALLAHÜMME YA MÜHEYMİN diyerek üfleyin sonrada Rabbim sana emanetler sen koru diye dua edelim .önlemlerimizi de alınca Evelallah bişey olmaz:Saruboceq:SAĞLIKLI GÜNLER CANLARIM:kahve:

herkese merhabe ELADIM merak etme bırakmayız ama eskilerde gelse güzel olacak hoşçakalın güzel hafta sonları

ArkadaŞlar merhaba bu topıĞı yenı gÖrdÜm gÖrÜr gÖrmezde slm verıyım dedım tabıkı bende es-es lıyım bundan sonra hep burada olucam

iyigünler canlar tebessüm hoşgeldin a.s. canım bu güzel günde evde durmıcam gezmeye gidiyorum öptüm kaydirigubbakcemile2 :teytey: :kahve:

merhabaaa:hulya:
bende eskişehirliyim . tanışmak isterim sizlerle
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Back