- Konu Sahibi aylins
- #3.561
eylülcüm hayırlı olsun oğluşun un okulu işallah hayırlısıynan bitiriralkisalkisalkisişte ayrılık başladı dimi daha lisede sonra üniversite sora askere gitçek sorada elin kızı alıp götürcek...yani ufaktan ayrılığa alışma provaları başlamış bakalım benim kız napçak 8.sınıfta sbs son bu sene hayırlısıyla iyi bi yer kazansa da AMA DÜN Bİ KAZA ATLATTI bahçede oynarken ayağını burkmuşşişme olunca hemen doktora götürdük acile doktor kırık alçıya alcaz dize kadar demezmi şok oldum yasakkelime:sm_confused:adama neyse sanki ya 8. sınıfta okula dersaneye nasıl gitçek napçaz şimdi diyom doktor da gülüyo..:sm_confused:sınıf ikinci katta dersane 3. kat dersanenin asansörü bozuk okulda alfranga tuvalet yok fisfisfisamaaan sinir bozucu şeyler .sanki herkes sağlam derlerya hep engellileri kimse düşünmüyo diye hakkaten başa gelince anladım ALLAH yardım etsin hepsine işte böle bir ayı geçer alçıda durcak ve hayat çok zorlaşacak ya ömür boyu bunu çekenler ne yapsın :çok üzgünüm:herkese selamlar canlarım
evet canm haklsn yaprak dökümü başladi rabbim sağlk versin geçen zamn çoçuklarında büyüdüklerini gösteriyor teker teker yuvadan uçuyorlar zamnla alşacağz zorda olsa tam b yoğn zamnda kızının başna gelenlere üzüldüm en kısa zamanda sağlğna kavşr inşallh a.s.