Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam esesimin güzel hatunları

herkes iyidir umarım..özledim sizleri.. musranınız artık çalışan bir bayan :)) o nedenle giremiyorum..hafta içi çocuklara baktığı için kayınvalidemlerdeyiz. hafta sonu da çok fazla fırsatım olmuyor..

yeni gelen arkadaşlar gelmiş..hoşgeldiniz diyorum umarım keyifli vakitler geçirirsiniz..

abbacım çeyizlerini gördüm canım maşallah..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin evinin her köşesini ömrün boyunca güzelliklerle donatsın..

pelincan Allah kavuştursun arkadaşım..sayılı gün tez zamanda geçer..senin içinde sabır diliyorum canım..

ismini geçmediğim arkadaşlarım darılmasınlar bana geçmiş mesajların hepsini okuyamadım...

hepinizin sağlık ve afiyette olduğunu umut ederek sevgilerimi gönderiyorum..

selam Eskişehirli bayanlar!... Ben Erzincanlıyım, sizlere bir şey sormak için burdayım. Hafta sonu eşimle Eskişehir'e gitmeyi düşünüyoruz, öylesine geldi aklıma orası, hem trene de bineriz diye düşündüm. Öyle bir başımıza gidip bir yerleri gezmeyi seviyoruz ve bu seferki durağımız orası olsun istedik. Ancak gezilecek bir yer olup olmadığını, varsa nereler olduğunu sormak istedim. Bu konuda oralı insanlardan başka kimse yardım edemez sanırım. Sadece isim vermeniz yeterli olur. Ne bileyim nerde yemek yiyelim, ne yiyelim(varsa meşhur bir şey yani o olabilir mesela), nereleri gezelim?..Ne var, anlatın bakalım şehrinizde? Yani gezilecek bir yer değilse onu da söyleyin arkadaşlar, başka bir yer düşünelim değil mi yani :))a.s

iyigünler hanımlar nasılsınız musrancım işin hayırlı olsun canım calışan insanın fazla vakti olmuyor ama sen fırsat buldukca gel opuyorumnanaktan
serefgen hoşgeldin canım haftasonu tatili icin erzincandan eskişehiremi gelceksiniz merak ettim arası pek yakın olmadığı icinCADIARZU
ben nacizane fikrimi yazayım şehrimize yeni iki park yapıldı birisinde yapay denizimiz bile var :lepi: carşı icinde yada tarihi müzeler var şehir dışında tarihi yerler a.s seyitgazi ilcesinde seyitbattal gazi türbesi var ve özellikle şunu yazayım mihalgazi ilcesine bağlı sakarılıcaları var benim bel fıtığım vardı oraya gittim iki hafta önce beş gün kaldım hamamlara girdim yüzdüm suyundan ictim suyu sıcak madensuyu gibi cok şükür allaha hic ağrım yok :Saruboceq: :umursamaz: şanda tavsiye ederim yiyecek olarak cibörek carşı icinde lokantalar var iyi tatiller kaydirigubbakcemile2

bende esesliyim kızlaaaarrr benide unutmayın çoookkk mutluyum eskişehirlilerle bir aradea olduğum için ama tek şanssızlığım evlilik dolayısıyla şu an eskişehirde değil antalyada oturuyorum eskşhri çok özlüyorum ve çokk seviyorum....

iyigünler hanımlar nasılsınız musrancım işin hayırlı olsun canım calışan insanın fazla vakti olmuyor ama sen fırsat buldukca gel opuyorumnanaktan
serefgen hoşgeldin canım haftasonu tatili icin erzincandan eskişehiremi gelceksiniz merak ettim arası pek yakın olmadığı icinCADIARZU
ben nacizane fikrimi yazayım şehrimize yeni iki park yapıldı birisinde yapay denizimiz bile var :lepi: carşı icinde yada tarihi müzeler var şehir dışında tarihi yerler a.s seyitgazi ilcesinde seyitbattal gazi türbesi var ve özellikle şunu yazayım mihalgazi ilcesine bağlı sakarılıcaları var benim bel fıtığım vardı oraya gittim iki hafta önce beş gün kaldım hamamlara girdim yüzdüm suyundan ictim suyu sıcak madensuyu gibi cok şükür allaha hic ağrım yok :Saruboceq: :umursamaz: şanda tavsiye ederim yiyecek olarak cibörek carşı icinde lokantalar var iyi tatiller kaydirigubbakcemile2

:)) sağol seher yeli. Erzincanlıyım ama orada oturmuyorum, İstanbul'dayım. :)) Erzincan'dan buralara tren çekilmezdi doğrusu.:))

bende esesliyim kızlaaaarrr benide unutmayın çoookkk mutluyum eskişehirlilerle bir aradea olduğum için ama tek şanssızlığım evlilik dolayısıyla şu an eskişehirde değil antalyada oturuyorum eskşhri çok özlüyorum ve çokk seviyorum....

hoş geldin canım umarım iyi vakit geçirisin esesim sizler nasılsınız musranım işe girmişin hayırlı olsun seherim sen nasılsın hepinizi kocaman öpüyorum

arkadaşlar ya nerlerdesiniz :gitme: taaaa arka sayfalardan toparlayıp geliyom bizim topiği turkbayragi insan bir uğrar aaaa kaydirigubbakcemile hadi herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan zemuszemus

2105.gif

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

Yakinlik Ne Mekanda Ne Zamandadir. Sadece Eller Yukari Kalktiginda Aklina Gelenler Yakin Olduklarindir. Kandiliniz Mubarek Olsun

iyigünler hanımlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun kayra evet canım arkadaşların kimi calışıyor kimi tatilde kimide fırsat bulamıyo herhal hadi sağlıcakla kalın

Back