Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmlar hanımlar bende dahil olmak üzere herkesler kaybolmuş elma dersem çıkın ELMA ben dolaşayım uğrarım gene

iyi akşamlar kızlar lale ve gokboya hoşgeldiniz iyi paylaşımlar dilerim eylül ayla ela sizler nasılsınız aylacım ben geldim sizler yoksunuz

güzel eses imin güzel bayanları nasılsınız sizleri çok özledim beni unutmuşsunuzdur diye düşünüyorum ama ben sizi hiç unutmadım. sadece oturacak fırsat bulamıyorum kışın daha iyiydi beeeeee yaz geldi böyle oldu kendinize iyi bakın sevgilerimlea.s.turkbayragi

unuturmuyuz arkadaşım unutmuyoruzda özlüyoruz

arkadaşlar ben bilecik bozüyüklüyüm. istanbulda doğdum büyüdüma ama baba memleketim orası. memleketimizden hiç kopmadık. belli hafta sonlarımızı tatillerimizi orada geciriyoruz. bilecik eskişehir bozyuklu arkadaşlarım varsa lütfen yazsınlar. onlarla tanışmak istiyorum. hemşehri biriyle tanısmak beni mutlu ediyor...
memlektimi seviyorum...........:eyes:

yokmu kimse yaw:(

ben takva eskişehirliyim tanıştığımıza memnun oldumturkbayragiturkbayragiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar hastam vardı onda pek uğrayamdım inşalalh herkesler iyidir.

takvacım hoşgeldın cnm

günaydınlar hanımlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefalar getirmişler

kahve.gif

günaydın günaydın ben bu sabh uyanamadım daha rem uykusun birinci evresinde pc başındayım yarı uyanık yarı uyuyor

iyigünler hanımlar takva hoşgeldin canım a.s. frezyam gecmiş olsun aylam sen nasılsın eylülüm bende pazardan geldim kiii cok yorgunum ama senin gibi burdayım opuyorumnanaktan :lepi: kaydirigubbakcemile3

iyigünler hanımlar takva hoşgeldin canım a.s. frezyam gecmiş olsun aylam sen nasılsın eylülüm bende pazardan geldim kiii cok yorgunum ama senin gibi burdayım opuyorumnanaktan :lepi: kaydirigubbakcemile3

a.s.a.s.yeterki bir pc olsun tek gelebildiğimiz yer burası yüzümüze yüreğimize tebesümler sunan yer bir ufacık merhaba bile arkadaşların ii olduğunu söylüyor artıkın alışkanlığıda geçti seviyorum sizleri kk yıdaa.s.

slm ablalrım nasılsınız
seheryeli ablam çarpaya gittin galiba nasıldı güzel şeyler varmıydı

iyi günler hanımlar bu sonbahar havasında nasılsınız kafamçokkarıştı aylacım pazar her zamankigibi güzeldi oraya giderken cüzdanı doldurup gideceksin :sm_cool: boşaltmadan cıkamazsın zaten zemuszemus :olmaz: :icecream:

hanımlar iyi akşamlar herkesin cuması mübarek olsun :Saruboceq: nasılsınız eje sanada selam canım sen nasılsın a.s. bu sıralar arkadaşlar uğramıyo buraya kaydirigubbakcemile maşallah bizde boş bırakmıyoruz zemuszemus opuyorumnanaktan :kahve:

Back