Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin canımbende sizdenim :)
vay vay vay eses ee kimseler uğramaz olmuş nasılsınız canlar seheryelim,aylam,eylülüm,musranım,satürnnüm,sizleri özledim valla burası ne güzel hareketli,muhabbetliydi yaz nedeniyle galiba kimseler uğramaz olmuş biriside ben tabiki bu arada yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz kendinize iyi bakın
vay vay vay eses ee kimseler uğramaz olmuş nasılsınız canlar seheryelim,aylam,eylülüm,musranım,satürnnüm,sizleri özledim valla burası ne güzel hareketli,muhabbetliydi yaz nedeniyle galiba kimseler uğramaz olmuş biriside ben tabiki bu arada yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz kendinize iyi bakın
günadınlar nasılsınız ülüfet ablamı görüyorum buralarda nasılsın ablam seheryeli ablam sen nasılsın eylül ablam sen nasılsıniyiakşamlar ülüfet kız nerlerdesin sen gelmiyosun kimselerde yok eylülüm sen neler yapıyosun sende yoksun satürn musran hic uğramaz oldular calışan hanımların işi zor ayla papatya sende hoşgeldin canım görüşürüüz