Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar hanımlaaar conal hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim sorma arkadaşların kimi calışıyo kimide tatilde herhal umarım yakın zamanda gelirler

vay vay vay eses ee kimseler uğramaz olmuş nasılsınız canlar seheryelim,aylam,eylülüm,musranım,satürnnüm,sizleri özledim valla burası ne güzel hareketli,muhabbetliydi yaz nedeniyle galiba kimseler uğramaz olmuş biriside ben tabiki bu arada yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz kendinize iyi bakın

vay vay vay eses ee kimseler uğramaz olmuş nasılsınız canlar seheryelim,aylam,eylülüm,musranım,satürnnüm,sizleri özledim valla burası ne güzel hareketli,muhabbetliydi yaz nedeniyle galiba kimseler uğramaz olmuş biriside ben tabiki bu arada yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz kendinize iyi bakın

hoş geldin canım

iyiakşamlar ülüfet kız nerlerdesin sen gelmiyosun kimselerde yok eylülüm sen neler yapıyosun sende yoksun satürn musran hic uğramaz oldular calışan hanımların işi zor ayla papatya sende hoşgeldin canım görüşürüüz

sağolasın seheryelim çalışıyorum bacım bu sıcaklarda millet daha çok börek yiyor ben anlamadım sonrada kilodan bahsediyorlar orasını zaten çözmüş deyilim. gerçekten kimseler uğramaz olmuş nerde bu eses li hatunlar huuuuuuuuuuuuuuuuhihoyyyt

iyiakşamlar ülüfet kız nerlerdesin sen gelmiyosun kimselerde yok eylülüm sen neler yapıyosun sende yoksun satürn musran hic uğramaz oldular calışan hanımların işi zor ayla papatya sende hoşgeldin canım görüşürüüz
günadınlar nasılsınız ülüfet ablamı görüyorum buralarda nasılsın ablam seheryeli ablam sen nasılsın eylül ablam sen nasılsın
yeni arkadaşlar hoş gelmişler sefalar getirmişler
eeeee hanımlar toplanın artık

hoşbulduk.geçen bir mesaj attım.kimse gelmiyor diye uğramadım buraya bidaha..gelenler olmuşş holgeldin diyenler olmuşş...teşekkürler.....öpüyorum hepinizi

eskişehirli arkadaşlar eskişehirde uygun bebek alışverişi yapabileceğim yerler nereler bileniniz varsa paylaşır mısınız.eskişehirde oturmuyorum ama orayı öğrenciyken gezmiştim ve çok beğendim eğer alışveriş yapabileceğim çeşitin bol olduğu yerler varsa hem alışverişimi yapardım (bu arada orada baya indirim oluyor herhalde öyle duydum şu anda indirimde olan markalar varsa bildiğiniz onlarıda yazarsanız sevinirim chicco pier cardin,kıyafet mağzasıda olabilr vs)hemde o güzel şehri bir daha görürdüm.

bu aralr yoğunluk var bilgisayara oturamyorum zaten bilgisayar açtğm gibi burdaym hepinize selamlar

selam kızlar nerelerdesiniz ben gezmelerdeydim herkes te öyle galiba eskişehire geldim iki kez alış veriş yaptım izmirlide kumpir yedim kahve dünyasında mocka içtim hep etrafa bakındım bi yerlerde bizim kızlardan birileri mutlaka vardır dedim emme ne çare kismecikleri tanımadım için bakındım kaldım işte garip garip .....KIZLAR abba nın düğünü oldumu yaa ben de göbek atçaktım ama bide netten uzak kaldım bi buçuk ay kadar bakamadım neyse çok konuştum gene HEPıNıZE SELAMLAR yeni arkadaşlar hoşgeldiniz işallah artık daha sık görüşürük

:Saruboceq::Saruboceq:canlarım hepinizin ramazan ayı mubarek olsun ALLAH dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul makbul ve daim eylesin işallah önce çalışanlara sonra bizlere sabır ve güç ihsan eylesin ve ramazan ayını hakkıyla yad etmeyi nasip eylesin.AMİİN..:Saruboceq::Saruboceq:

merhabalar herkese hayırlı ramazanlar şu bayramıda atlatalım hayırlısıyla herkesler gelir artık

Back