Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar benide aranıza alırmısınız:Saruboceq:ben bilecikte oturuyorum ama eskişehirliyim
günaydınlar hanımlar nasılsınız
burası zır çökmüş artık herkesler ya çok yoğun yada uğramak istemiyorlar
yeni arkadaşlar hoş gelmişler sefalar getirmişler
kib görüşmek üzere
günaydın iyiyim seheryeli ablam sen nasılsınkıızlar herkese hayırlı cumalar dilerim :Saruboceq:
yeni gelenler hoşgeldiniz a.s. rosetreem canım sen naılsın eylülcüm aylacım nasılsınız kaydirigubbakcemile5
becadef canım hayırlı olsun inşallah bebegini sağ salim kucagına alırsın canım benim diyeceğim süleyman cakır lisesinin karşısında butik izem var orda güzel hamile elbiseleri var
yok canm ramazn ya ondan kimseler yok hayrl cumalar
ya ne bileyim rmazanda olsa insan bislm verir çıkar geneiyi akşamlar hanımlar aylacım iyiyim canım sen nasılsın kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan arkadaşlar unuttu bizi gelmiyolar kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 zemuszemus artık öptüm opuyorumnanaktan
günaydın herkese,
okullar bir açılsın ondan sonra herkes dönecek buralara, hem ramazan telaşı, bayram geliyor, okullar delikafadulden oğlum 1. sınıfa başlayacak yerimseniben
Allah yardımcın olsun benim oğlan geçen yıl başladı amman Allah ım sana çok iş düşüyor sabır dilerim .:teytey: