Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar...yaaa yaz bitiyooo..hiç bişey anlamadım....çok çabuk geçti....ben biraz daha sıcak hava güneş istiyom.....:Saruboceq:

resimler&

Hayırlı günler arkadaşlar
Hepinizin kandili mübarek olsun
Rabbim gönlümüzden geçen tüm dualarımızı kabul etsin bu mübarek gecede inş.
Rabbim darda olan sıkıntısı olan tüm kullarının yardımcısı olsun

amin ceydacım senin vede tüm müslümanların kandili mübarek olsun
5 vakit namazın farz kılındığı bu gecede Allah hepimize nasip etsin kılmayı, kılanlarında namazlarını kabul etsin inşallah

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız pivone hoşgeldin canım a.s. güzel paylaşımlar dilerim
eylülcüm ben iyiyim canım umarım öbür arkadaşlarda iyidir
CADIARZU zemuszemus sende iyidirsin inşallah görüşürüz :lepi: :kahve:

iyi geceler kızlar yarın eşim şırnak yolcusu 2 yıl ayrıyız çok mutsuzum

herkese günaydın, yaz geldi böyle oldu, gelen giden delikafaduldenbitmiyor, bu arada birde 6 yaşındaki oğlumun kolu kırıldı senağlama senağlama senağlamasenağlama misafir sayısı dahada arttı, allah eksikliğini göstermesin,a.s.a.s.a.s.

merhaba arkadaşlar,
ben eskişehirli değilim ama tayinimiz eskişehire çıktı,
bana önerebileceğiniz güzel semtler ve ilkokul 2. sınıfa gidecek kızım için iyi bir okul tavsiyeniz olabilirmi?

iyigünler hanımlar umarım herkesler iyidir pelincan allah kavuştursun canım :Saruboceq: üzülme inşallah 2 yıl cabuk gecer sen fırsat buldukca buraya takılzemuszemus
nalanna sanada gecmiş olsun canım abbacım baktım hepsi cok güzel allah hayırlı ve iyi günlerde kullanmak nasip etsin :Saruboceq: opuyorumnanaktan
ayşenur hoşgeldin canım a.s. hayırlı olsun benim diyebileceğim vişnelik mahallesinde melahat ünügür ve ahmet sezer ilköğretim okulları var vişnelik mah. akarbaşı mah. güzel ve temizdir :lepi: zemuszemus :kahve:

iyigünler hanımlar umarım herkesler iyidir pelincan allah kavuştursun canım :Saruboceq: üzülme inşallah 2 yıl cabuk gecer sen fırsat buldukca buraya takılzemuszemus
nalanna sanada gecmiş olsun canım abbacım baktım hepsi cok güzel allah hayırlı ve iyi günlerde kullanmak nasip etsin :Saruboceq: opuyorumnanaktan
ayşenur hoşgeldin canım a.s. hayırlı olsun benim diyebileceğim vişnelik mahallesinde melahat ünügür ve ahmet sezer ilköğretim okulları var vişnelik mah. akarbaşı mah. güzel ve temizdir :lepi: zemuszemus :kahve:

teşekkür ederim,
ahmet sezer ilkokulunu gördük , güzel bir yere benziyor orası ama kira ve satılık fiyatları yüksekmi acaba? vişnelik denilen yere gitmedik orası da yüksek katlardan mı oluşuyor? kızım bahçeli dubleks ev istiyor, bir de eskişehirde yeşili ağacı bol olan semt varmı? bana bilgi verirseniz sevinirim,
şimdiden hepinize teşekkür ederima.s.a.s.

seheryeli tatlım sağol inşallah çabucak geçer 2 yılım.sen nasılsın
ayşenur amine su arkadaşım eskişehirde kiralar önceki yıllara nazaran epey bi düştü tekkatlı ve bahçeli ev eskişehirde bolca var.

tatlım vişneliği bilmiyorum. yeni bağlar mah.ev kiraları 400 bilemedin 500

Back