• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melodies canım benim çok teşekkür ediyorum...sen de öylesin arkadaşım...
aslında hepiniz çok değerlisiniz benim için....sanal da böyle şey olurmu demeyin inanın ben çok yakın hissediyorum hepinizi kendime...buraya yazarken yorumlara cevap verirken evimde sohbet ediyormuşum gibi hissediyorum gerçekten...

seviyorum ben hepinizi yaaa....:))

a.s:İyi akşamlar arkadaşlar.Eylülcüm Allah kabul etsin aşureni canım bende dün yaptım.Evine bolluk bereket getirsin aşuren canım.Arkadaşlar tatilde buluşma ayarlayalım dedim hiç cevap gelmedi bu konuda ben tatilin ilk haftası esk. deyim ne dersiniz buluşalımmı?Hepinize sevgiler iyi geceler hanımlar.:enbuyukkk:

selam herkese aranıza yeni katılıyorum ben de eskişehirliyim öyle karıştırken takıldım umarım güzzel paylaşımlar yaparız görüşmek dileğiyle..

iyi akşamlar sevgili hanımlar kimsecikler yok ama neyse herkesler iyidir umarım
minik patik sende aramıza hoş geldin canım a.s. umarım hoş sohbetlerde bulunursun
herkeslere iyi geceler tatlı rüyalar hepiniz öpüldünüz Şeniz

[ı]gunaydın hanımlar... Ilk defa oglen olmadan geldım buraya :lepi:
Sayfaları okumadım direk yazmaya basladım..
Kızlar gorusmeyeli nasılsınız?? çok özledim sizlerle muhabbet etmeyi.. :1hug:
Sitede olmama ragmen gelemıyorum cunku..
Bir kampanya baslatmak üzereyiz yakında hepınızın haberı olacak onun için çalışmalar yapoıyoruz bi kaç arkadasımla.. Hani kıdemizi yazın dıyorya onunla ilgili topikle ilgili yerimseniben yonetimden henuz izin almadık onun için açık açık yazamıyorum ..
Musrancım bılır senı gordum çunku topıktekı ilk sayfalarda :))
kuzucumm benımm.. şeniz
frezyacımda topigin bas mudavinidir bu arada soylemeden gecemeyecegım yerimseniben
hayırlısı olsun dıyorumm
gorusuruzz esesiminn guzelll hanımları...[/ı]

cnm teşekürederim balim ne güzel iltifat etmişin bana öptüm güzelim

melodies canım benim çok teşekkür ediyorum...sen de öylesin arkadaşım...
Aslında hepiniz çok değerlisiniz benim için....sanal da böyle şey olurmu demeyin inanın ben çok yakın hissediyorum hepinizi kendime...buraya yazarken yorumlara cevap verirken evimde sohbet ediyormuşum gibi hissediyorum gerçekten...

Seviyorum ben hepinizi yaaa....:))

kız musra niye kimsezisin kız biz variz ya cnm
bende seni seviyorum cnm

kızlar musraya ne olmuş kapsam alanı yazıyo haberi olan varmi
herkese hayrlı geceler

selam kızlar nasılsınız. denizlide oturuyorum apartmanımdada 2 arkadaş eskişehirli,eşimde eskişehir sivrihisarlı.bende nallıhanlıyım eskişehire çok yakın benim memleketimde.hepinizi çok öptüm.
melodies tatlım nasılsın kendine iyi bak seninle sohbet etmeyide çok özledim.bizim dizi piyasadan silindi galiba

effect045atiyexr3tp5mz8.gif

kızlar musraya ne olmuş kapsam alanı yazıyo haberi olan varmi
herkese hayrlı geceler

evet canım yaa bende şimdi gordum ve bi bakayım neden ole olmus dedim ...
site ihlali ve bi uyenın şikayeti :çok üzgünüm:
malum sanal ortamda olsa birbirnini çekemeyen çok burda ... :kızgın: :oklava:
sözlü satasma olmus önce , musrana karsı sonrasında boyle işte
insallah kısa surelidir uzaklastırılması :Saruboceq: :Saruboceq:

abbacım cnm çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda gelir
açiklaman için teşekür ederim

abbacım cnm çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda gelir
açiklaman için teşekür ederim

önemli değil tatlısım... musran ablam gelsın en kısa zamanda aramıza yenıden yaaa :(((
bu arada kızın nasıl oldu ? grip mi yoksa kızamık gibi tehlikeli bi hastaık mı gecırıyor
:çok üzgünüm:

abbam cnm nezle olmuş kuzum ya sorma ablası çok hapşiryo cnm ya oğlumda öyel ikisi de hasta cnm teşekür ederim balım çoköpyorum

merhabalar nasılsınız musrana olanları okudum çok üzldüm en kısa zamnda aramıza döner inşallh

selam kızlar. benimde kızım bir haftadır hasta. sizin çocuklarada çok geçmiş olsun

selam kızlar nasılsınız. denizlide oturuyorum apartmanımdada 2 arkadaş eskişehirli,eşimde eskişehir sivrihisarlı.bende nallıhanlıyım eskişehire çok yakın benim memleketimde.hepinizi çok öptüm.
melodies tatlım nasılsın kendine iyi bak seninle sohbet etmeyide çok özledim.bizim dizi piyasadan silindi galiba

saol canım benim iyiyim...sen nasılsın kızında hasta olmuş gecmiş olsun..valla dizimiz herhangi bi kanalla anlaşmaya calışıyomuş cıkacak yakında inşallah öptüm canım..

evet canım yaa bende şimdi gordum ve bi bakayım neden ole olmus dedim ...
site ihlali ve bi uyenın şikayeti :çok üzgünüm:
malum sanal ortamda olsa birbirnini çekemeyen çok burda ... :kızgın: :oklava:
sözlü satasma olmus önce , musrana karsı sonrasında boyle işte
insallah kısa surelidir uzaklastırılması :Saruboceq: :Saruboceq:

tüh yaa üzüldüm bende simdi..müsranda öle sözlü satasmaya girecek biri deil ama..dediğin gibi çekemeyen cok burda..inşallah en kısa sürede döner aramıza..

merhaba kızlar nasılsınız pelincan hoşgeldin canım frezyacım cok gecmiş olsun canım allaah şifalar versin öpüyorum melodiescim sen nasılsın abbacım sen nasılsın ya hangi diziden bahsediyonuz merak ettim rosetre sen nerlerdesin canım hadi gel saaaaaatüüüürrrnnnnn sen nerlerdesin gel artık musran üzüldüm canım ya en kısa zamanda gelirsin inşallah kızlar valla bugün ck yoruldum günüm vardı aşure pişirdim misafirler gitti buraya oturdum biraz dinleneyim görüşmek üzre

Günaydın arkadaşlar. Hepinizin cuması mübarek olsun.Hepinizin günü güzel geçer inşallah.a.s

gü,naydın herkesin cuması mübarek olsun frezya emesel teşekür ederim sizin de gününüz güzel gecer inşallah

Back