• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sultan dere çok hoşuma gitmişti dayımın biri orda oyuruyor. 3 er katlı evler. sessiz sakin. orda oturanınız varmı

pelincan cım benim kocişimde sivrihisarlı. sen gel biz seni yalnız bırakmayız.

pelincan cım benim kocişimde sivrihisarlı. sen gel biz seni yalnız bırakmayız.

eskişehirdemi oturuyorsunn. sivrihisar karacaörenli eşim. sivrihisarda ailesi kiliseye gittinmi tam karşısında oturuyorlar:nazar:

sivrihisara çok gittim ama kiliseye gitmedim. olduğunuda bilmiyordum . benim kayınvalidemler çok olmuş eskişehire yerleşeli. sivrihisarın eski kazası günyüzü şimdi ilçe oldu. oralı benim eşimde. evet biz eskişehir de oturuyoruz. istanbul yolundan eskişehire girişte batıkent var oradayım.canım

Son düzenleme:
bu arada diyet bölümündeki topiğini takip ediyorum. her ne kadar zayıflayamasam da.

kayracım diyet bölümündeki topiğimden yararlan gerçekten çok zayıflatıyor.günyüzüyle karacaören çook yakın birbirine dayısının oğluna kız aldık ordan

tamam uymaya çalışacağım inşallaaaah.

iiyi akşamlar hanımlar nasılsınız ülüfetcim hoşgeldin nasılsın frezyam sen gideli onbeş yılmı oldu o zaman sen esesi gelirsen tanıyamazsın kaydirigubbakcemile3 cok değişti cok güzel büyük şehir oldu elimde cok güzel resimler var ama ahah :oklava: bi resim koymayı öğrenemedim sonra koyarım pelincancım hic kafana takma şehrimizde yaşamak cok güzel hihoyyyt

GÜNAYDIN ABLCIM EVET O KADAR OLDU FAKAT İKİ KEZ GELDİM CNM
GERÇEKTEN ÇOK HOŞ BİR ŞEHİR OLMUŞ İNANKİ ARKADAŞİMİN EVİNİ ZOR BULDUM CNM AMA GENDE ÇOK ÖZLEDİM ÇOK ANIM VAR .senağlamasenağlama:teselli:

günaydın arkadaşlar hepinize güzel ve sağlıklı bir hata diliyorum

Günaydın arkadaşlar.Gününüz haftanız sağlıklı ve mutlu geçsin inşallah.

günaydın arkadaşlar hepinize iyi güzel hayırlı bir hafta diliyorum kaydirigubbakcemile2 frezyacım yine gel canım gelcek olursan haber ver buluşma ayrlarız öpütüm gll hoşgeldin a.s.canım iyi paylaşımlar dilerim

günaydın arkadaşlar güzel bir hafta diliyorum mutluluk ve umut her daim yanınızda olsun

selam kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum..

güzel eskişehirimin güzel,sıcak kanlı,canayakın misafirperver,hamarat vs bayanları nasılsınız bugün hava çok güzel tadını çıkartın bakem kendinize iyi bakın

güzel eskişehirimin güzel,sıcak kanlı,canayakın misafirperver,hamarat vs bayanları nasılsınız bugün hava çok güzel tadını çıkartın bakem kendinize iyi bakın

günün tadını çıkardınız he kimseler uğramamış bu gün buraya a.s.a.s.

:1no2:Yani hanımlar aşkolsun günlerdir yazıyorum şurada.Eskişehire geliyorum buluşma ayarlıyalım sizlerle tanışmak istiyorum diye ama bi Allahın kulu bana cevap yazmadı.Hiç beklemezdim hemşehrilerimden bu ilgisizliği vallahi uğramıcam bida bu topiğe küstüm işte.senağlama:çok üzgünüm:.

kızlaaar ben geldim şimdilik gidiyom ama işallah yarın sabah yokluğumda yazılan herşeyi tek tek okuycam bakem beni merak eden olmuşmu hiç nerde bu ela cık diyen olmuşmu yoksa yokluğumu fakrkeymedinizmi yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoşgeldiniz valla öldüm öldüm dirildim internetim bozuldu ya kablosuz net yaptılar nasıl oluyosa benim canavarlar bunun bişeyini hani takılıyoya uzun bişey :):):)onu koparmışlar .yok sanki benim hayat damarlarımdan birini kopardılar .hepinizi çok özledim .görüşmek üzere.

günaydın arkadaşlar hepinize iyi güzel hayırlı bir hafta diliyorum kaydirigubbakcemile2 frezyacım yine gel canım gelcek olursan haber ver buluşma ayrlarız öpütüm gll hoşgeldin a.s.canım iyi paylaşımlar dilerim

inşallah ablacım buluşmazmıyız
musradan haber alan varmı çok özledim
ya arkadaşimizisenağlama

günaydın tüm esesin hanımlarına hepinize güzle bir gün dilerim

Back