• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaşlar hepimizin cuması mübarek olsun:1hug:

merhaba hanımlar herkese hayırlı cumalar olanları şimdi gördüm ve şaşırdım musrancım inşallah en kısa zamanda dönersin aramıza seheryelim bir haftadır misafirlarim vardı şimdi cumaya gittiler bende hemen girdim hiç vaktim yok birazdan gelecekler yemek yapacam yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz aramıza sağlık ve mutlulukla kalın görüşmeküzere

musrancığın selamı var 2 hafta içinde dönecek mutlu kalın size çok selamları var

günaydın arkadaşlar
herkese iyi hafta sonları diliyorum
herkes iyidir inşallah
musrancıma bende üzüldüm
gerçekten o öyle polemiğe girmezdi ama
yaptıysa da doğru bildiği için yapmıştır
inşallah tez zamanda döner
çünkü musran bu topiğin temel taşlarından biri

herkese sevgiler
iyi günler

günaydın hanımlar nasılsınız. dün sabah eşim eskişehire yerleşmek istediğini söyledi.bu şehir beni korkutuyor,her sokak birbirine benziyor akrabalarımın hepsi eskişehirde bende nallıhanlıyım çokda memleketlim var aslında ama yinede bu fikre alışamadım. yeni bağlarda anadolu üniv yanında evimiz var kooperatif 4 yıl önce bitti.sizce eskişehir yaşanırbir yermi ve tinerci falan varmı. esmer vatandaşların bolca olduğunu biliyorum. bunlar beni korkutuyor

herkese iyi hafta sonu diliyorum

pelincan cnm bende üç yıl oturdum inanki çok güzel bir yer onbeş yıl oldu ayrılalı cnm ama çok özlüyorum
bak ne güzel akrabalarında var yanlız kalmazsin kolaylıklar diliyorum

günaydın hanımlar nasılsınız. dün sabah eşim eskişehire yerleşmek istediğini söyledi.bu şehir beni korkutuyor,her sokak birbirine benziyor akrabalarımın hepsi eskişehirde bende nallıhanlıyım çokda memleketlim var aslında ama yinede bu fikre alışamadım. yeni bağlarda anadolu üniv yanında evimiz var kooperatif 4 yıl önce bitti.sizce eskişehir yaşanırbir yermi ve tinerci falan varmı. esmer vatandaşların bolca olduğunu biliyorum. bunlar beni korkutuyor

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileESES YAŞANILMASI EN KOLAY ŞEHİR HALKI SICAK YEME İÇME UCUZ PAZARI BOL ÇARŞISI HERYERE YAKIN HİÇ KORKTUĞUN KADAR DEĞİL EVDE ÇANINMI SIKILDI BUL KENDİNİ YEDİLERDE ADALARDA HAMAM YOLUNDA

canım benim niye korkuyosun memeeketimiz cok güzel bi yer..bak akrabaların felanda burdaymış yanlız kalmazsın..bak ne güzel ünv.nin yanında ewinizde varmıs carsıya yakın sayılır..valla ben tinerciye hiç rastlamadım bende yenikentte oturuyorum 4 senedir cok memnunum yani..

canlarım ben geldim valla sizi çok özledim bizim pc 2 aydır dr tedavisi gördü oyüzden uzak kaldım. kızlar cümleten nasılsınız ben çok şükür iyiyim hayat güzel yaşamaya deyer diyorum size kavuşturana şükürler olsun.

ülefetim hoş geldin ayaklarına sıcak sumu dökelimm tabiki hayat güzel gönlünüz neyin özlemini çekiyorsa yarınlar size onu getirsin

iiyi akşamlar hanımlar nasılsınız ülüfetcim hoşgeldin nasılsın frezyam sen gideli onbeş yılmı oldu o zaman sen esesi gelirsen tanıyamazsın kaydirigubbakcemile3 cok değişti cok güzel büyük şehir oldu elimde cok güzel resimler var ama ahah :oklava: bi resim koymayı öğrenemedim sonra koyarım pelincancım hic kafana takma şehrimizde yaşamak cok güzel hihoyyyt

n1053678788_270091_1079.jpg

Herkese iyi geceler arkadaşlar.Pelincan arkadaşım güzel türkiyem,in birçok şehrinde bulundum gezdim gördüm.Ama ESKİŞEHİRim kadar güzel yaşaması kolay insanları sıcak sevecen ve modern bir yer daha görmedim.Ankara da yaşıyorum ama eskişehirliyim.Keşke benim eşimin de öyle imkanı olsada oraya yerleşsek ama maalesef.Bence hiç tereddüt etme bolu ile eskişehir kıyas bile edilmez.Kızlar hepinizi öpüyorum esesimin güzel hatunları.:1hug:İyi hafta sonları.:kahve:

kızlar gerçekten eskişhir bir numara, alışveriş için bol seçenek var, canın mı sıkıldı at kendini sokağa, gez, doktorlar, espark, hamamyolu, adalar, bir de daha aslında pek çok yer var da en populer yerler.. ayrıca çarşamba pazarı.... ben ne diyim, en güzel yaşanılacak yer bence eskişşehir hem küçük hem büyük bir şehir, halkı düzeyli ve sıcaktır, genç nüfus fazla, eğlenceli bir şehir, konserler, tiyatrolar, sosyal ortamı baya güzeldir.... ben universiteyi orda okudum ben aşığım bu şehre...

selam kızlar bugün kimse ugramamış tabi pazar herkes geziyodur simdi.

İyi geceler ESKİŞEHİR çok heyecanlıyım.orada olmama 1 hafta kaldı...............

slm kızlar bende bı eskışehırlı olarakdan burdayım selamlarrrr

kız anam daha yerleşmeden tanıdım sayenizde kocişimin memleketini. yokmu aranızda sivrihisarlı

Back