• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın bacılarrr nasılsınız bakemm
evett tatlım kar yagmıs yine heryer bembeyaz olmus.. :)
skygirl karakedinin bozası bir baska zaten bende çok severım içmesini :)) hamamyoluna ugradıgımda eger vaktım varsa içerim yada eve alırım :))
EsEsimin herseyı bir baska güzel yafff :D

canım ben önyargılı davrandığımı sanmıyorum herkeste olabileceği alışma dönemi yaşıyorum.farklı ortam farklı çevre çfarklı kişiler ama farklılıklarda ne kimseyi tanıyorsun ne çevreyi....sadece bunun sıkıntısından bahsettim kendimce.acaba yanlış bişeymi yazdım diye baktım ama yazımda yanlış göremedim.ben ilçede oturuyorum ve soğuk olduğu i,çin esparka gidebiliyorum sadece bide adalrı biliyorum ama nerde ne yapılır ne yenir ne içilir e bilemiyorum ve bunları eleştiri amaçla söylemiyorum bilemememde çok normal ....sanırım sen benim için önyargılı davranmışssın biraz...

iyi akşamlar sevgili arkadaşlar nasılsınız
ya bu teşekkür butonu nereye gitmiş gene olmayınca anladımki baya bi işe yarıyormuş bir an önce geri getirsinler şunu
zeynepcim iş gereğimi orda bulunuyorsunuz

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız hava çok soğuk dışarı çıkanlar dikkat sıkı giyinin .Ben gizli mesaj yerine girmeyi beceremiyorum içinizde bana yardım eden olursa sevinirim nerelere girecem bilmiyorum seheryelim sen nasılsın bana gösterdin ama ben yine karıştırdım olmuyor neyse belki bir yardım aden çıkar hoşçakalın

tşk butonu bundan sonra olmucak arkdaslar bılgınıze ,kaldırmıs yonetım .. oyle haber aldım ben.. sizinde haberınız olsun yerimseniben

rosetreecimm yaptın yaptın hemde çok guzel olduu kuzucummm Şeniz

ilkimVEsonum hgdin a.s. avatarındakı ediyle buduyu çok seıyordum kucukken sımdı yıne yayınlasalarda baksam :lepi:

günaydın canlar nasılsınız hepinize güzel bir hafta diliyorum
bir kaçgündür yoktum sizleri çok özledim .
Hepinize mutulu bir gün dilerim
yenigelen arkadaşlarda hoşgeldiniz
hepinizi öpyorum

günaydın güzel şehrimin güzel insanları....

güzel bir gün ve hafta diliyorum hepimiz için....

frezyacım bizde seni özledik canım nerelerdeydin???

güzel şehrimin özel insanları hepinize kos koca bi GÜNAYDIN
yeni haftada yeni umutlarınız sizlerin olsun dilekleriniz kabul olsun
frezya ve musran ablalarım sizlerede günaydın
nasılsınız herkesler iyidir umarım
herşey gönlünüzce olsun afiyette kalın

günaydın hanımlar hoşbuldum nasılsınız hava soğuk sanırım size burdan bahar havası gönderiyorum:1hug:

günaydın herkese canlar nasılsınız senacım oralarda hava güzel herhalde şimdi carşıdan geldim dışarısı cok ayaz cıkılcak gibi deyil geldim hemen oturdum görüşürüz

66nh7nn3mx3.gif

herdoğan gün yeni bir şanstır gülümsemeyi unutma

hosgeldın samyeli a.s.
selam kısslarrr nasılsınız gorusmeyeliii ??
bende ancak gırdım işte..
eylulcum gülün çok guzelms... senınde gunlerin güller gibi bembeyaz ve guzelligiyle berrak olsun canım a.s.

hoşbulduk kızlar.. içinizde bebek bekleyen yada anne aday adayları var mı?
ben pkolyum. bu ay tedaviye başladık. bakalım bu ayın 14 ünde regl gelmesi lazım ama 18 ine kadar beklicem, gelmezse kan testi yaptırcam. inş. olur bu ay...

Back