• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar samyeli ben 4 senedir bebişimi bekliyorum
inşallah Allah ım gönlüne göre verir

merhaba arkadaşlar nasılsınız hepinize güzel ve mutlu bir hafta diliyorum sağlık ve mutlulukla kalın samyali sende hoş geldin aramıza herkese iyi akşamlar

samyeli26 hoşgeldin canım aramıza ...

aylacım ve sana ayrıca isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etmesini diliyorum rabbimden...

herşey gönlünüzce olsun.....

iyi akşamlar esesiiiimmmmm...

eskisehir55ae0bu2.jpg
[/IMG]

şahin tepesinden eskişehir....

şutarafagittiCanlarım iyi geceler.Musrancım çok teşekkürler canım güzel eskişehirimin gece görünüşü de bi başka güzel.Şahintepesin de dayım oturuyo yaz akşamları terasta oturup esk. i seyretmek inanılmaz güzeldir.Neyse az kaldı gelmeme.Kızlar yarın aşure yapıcam inşallah az önce malzemelerimi ısladım Allah yapan herkesin aşuresini kabul etsin.Eskişehirde olsaydım gelirdiniz ne güzel hep birlikte içerdik.Ben gene çok uzattım lafı herkese iyi geceler.

Eskişehir güzelleri hepinize günaydın.Ben epeydir giremiyordum.Ne güzel olmuş burası...a.s Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.a.s.

günaydın kızlaarr :)))

skygirl Allah kabul etsin aşureni bende pazar günü yaptım...

Allah hanelerimizden bolluk bereket sağlık huzur mutluluk eksik etmesin inşallah...

öpüyorum hepinizi hayırlı günleerr...

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ MAŞŞALH NAZAR DEĞMESİN SAYIMIZMI ARTIYOR NE NE GÜZEL SOHPET ORTAMI DOĞUYOR
nazar-boncuğu-thumb1971593.jpg

merhaba canlar nasılsınız ben iyiyim
frezyam sen nasılsın eylülcüm evet coğalıyoruz ne güzel
samyeli hoşgeldin canım skygirl allah kabul etsin canım
musrancım allah seninde aşureni kabul etsin bolluk bereket barış huzur versin inşallah
bende yarın okumalı günüm var aşure pişircem inşallah
vallahi şimdi ezanda okunuyo rabbim herkesin gönlünün isteğini yapsın dualarını kabul etsin inşallah herkesi öpüyorum görüşürüz

sağol seher yeli ablacım teşekür ederim çok şükür iyiyim sen nasılsın ablacım öpyorum

merhabalar kızlar bende aranıza yeni katıldım ve burda hemşerilerimi görmekten çok mutlu oldum hepinize sevgiler

hosgeldın ceyda a.s.
iyi aksamlar hanımlar.. nasılsınız gorusmeyeli..
burdaydım ama ugrayamadım topimıze..
Şeniz hepinizi

günaydııınn...

ceyda26 hoşgeldin aramıza bizde seni görmekten çok mutlu olduk....

seheryelim erkenciyiz bugün...eşimi geçiktirdikten sonra uyuyamadım tabii soluk hemen kk da alındı...:)

güzel bir gün diliyorum herkese.....

Herkese günaydın :teytey: İnşallah hepinizin günü güzel geçer.Şeniz kaydirigubbakcemile5

gunaydın hanımlar... ilk defa oglen olmadan geldım buraya :lepi:
sayfaları okumadım direk yazmaya basladım..
kızlar gorusmeyeli nasılsınız?? çok özledim sizlerle muhabbet etmeyi.. :1hug:
sitede olmama ragmen gelemıyorum cunku..
bir kampanya baslatmak üzereyiz yakında hepınızın haberı olacak onun için çalışmalar yapoıyoruz bi kaç arkadasımla.. hani kıdemizi yazın dıyorya onunla ilgili topikle ilgili yerimseniben yonetimden henuz izin almadık onun için açık açık yazamıyorum ..
musrancım bılır senı gordum çunku topıktekı ilk sayfalarda :))
kuzucumm benımm.. Şeniz
frezyacımda topigin bas mudavinidir bu arada soylemeden gecemeyecegım yerimseniben
hayırlısı olsun dıyorumm
gorusuruzz EsEsiminn guzelll hanımları...

merhabalr nasılsınız bu gün uzun ve ve yoruçu bir gündü sabah beri mutfaktayım aşure yaptım baktım kk sız öğlen olmuş şu zaman nasıl akar gider anlamıyorum

selam kızlar nasılsınız abbacım inşallah kampanyanız basarılı olur canım..ewt müsranla frezyacım bitanedirler ama frezya su sıralar pek ugramıyo öptüm hepiniziŞeniz

abbacım sanırım anladım canım..Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.....ben epeydir uğramıyorum o topiğe..daha önceki başvurularda pek sonuç alınamamıştı sanırım...umarım sonuçsuz kalmaz..(bu yorumu yaptım ama tahminim yanlış değildir inşallah:)))o topiktede daha önce yazdığım gibi elimden geleni yaparım bende....sen onaylandığında detayları buradan bildirirsin canım..

vatana millete hayırlı evlat seniii:)))
öpüyorum tatlım

Back