- Konu Sahibi aylins
- #2.261
saoollll canım artık takip edeceğim zatenn.kk yı keşfetme turundayımmm....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s.Selam kızlar daha önce de buraya yazmıştım ama baya oldu.Ben Ankara da yaşıyorum ama ESKİŞEHİR liyim ve sık sık geliyorum.Sömestre tatilinin ilk haftası yine ordayım ve sizlerle tanışmak buluşmak istiyorum ne dersiniz bi buluşma ayarlayalımmı sanırım sizde bu aralar buluşmadınız.Umarım fikrime sıcak bakarsınız en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.Hepinize sevgiler güzel ES ES imin güzel hanımları.............a.s[/QUOT
HOŞ GELDİN ANKARANIN NERESİNDE DURUYORSUN CANIM ANKARANIN BULUŞMA ZAMNLARINI TAKİP EDİYORMUSUN BENDE BİR ESK OLARAK ANKARA BULUŞMALARINA KATILIYORUM
Hoşbulduk canım Demetevler de oturuyorum sen nerdesin maalesef Ankara buluşmalarına hiç gidemedim ama çok istedim her seferinde bişey çıktı.Kısmet olmadı yani bi türlü ama görüşmek istiyorum kk lı hanımlarla.:enbuyukkk:
iyi akşamlar bende eskişehirliyim ama kıbrısta yaşıyorum,çok özledim memleketimi
adalarını ,doktorlar caddesini,hamamyolunu,simitini,esesimin sıcak insanlarını,
kuru ayazını bile özledim vallasenağlama
iyi akşamlar bende eskişehirliyim ama kıbrısta yaşıyorum,çok özledim memleketimi
adalarını ,doktorlar caddesini,hamamyolunu,simitini,esesimin sıcak insanlarını,
kuru ayazını bile özledim vallasenağlama
Merhaba senacım bende eski liyim ama ankara da yaşıyorum ve senin tüm özlemlerine katılıyorum ama burda memeleket hasretimizi gidereceğiz inşallah.
inşallah canım nedense bu topiğe girmek hiç aklıma gelmemiş..ailem kurtuluş mahallesinde oturuyo siz neresinden eskin