• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asure.jpg
HANIMLAR AŞURELERİNİZ

a.s.Selam kızlar daha önce de buraya yazmıştım ama baya oldu.Ben Ankara da yaşıyorum ama ESKİŞEHİR liyim ve sık sık geliyorum.Sömestre tatilinin ilk haftası yine ordayım ve sizlerle tanışmak buluşmak istiyorum ne dersiniz bi buluşma ayarlayalımmı sanırım sizde bu aralar buluşmadınız.Umarım fikrime sıcak bakarsınız en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.Hepinize sevgiler güzel ES ES imin güzel hanımları.............a.s[/QUOT

HOŞ GELDİN ANKARANIN NERESİNDE DURUYORSUN CANIM ANKARANIN BULUŞMA ZAMNLARINI TAKİP EDİYORMUSUN BENDE BİR ESK OLARAK ANKARA BULUŞMALARINA KATILIYORUM

Hoşbulduk canım Demetevler de oturuyorum sen nerdesin maalesef Ankara buluşmalarına hiç gidemedim ama çok istedim her seferinde bişey çıktı.Kısmet olmadı yani bi türlü ama görüşmek istiyorum kk lı hanımlarla.:enbuyukkk:

iyi akşamlar bende eskişehirliyim ama kıbrısta yaşıyorum,çok özledim memleketimi
adalarını ,doktorlar caddesini,hamamyolunu,simitini,esesimin sıcak insanlarını,
kuru ayazını bile özledim valla
senağlama

iyi akşamlar bende eskişehirliyim ama kıbrısta yaşıyorum,çok özledim memleketimi
senağlama

:1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.esesli arkadaşlarla muhabbet biraz olsun belki hasretini alır çanım bende essimde uzakım ama eses haberlerini burdan alıyorum

teşekkür ederim takip edicem burayı en azından hemşerilerimle görüşmek beni mutlu edicek:teselli:

senağlama

Merhaba senacım bende eski liyim ama ankara da yaşıyorum ve senin tüm özlemlerine katılıyorum ama burda memeleket hasretimizi gidereceğiz inşallah.

inşallah canım nedense bu topiğe girmek hiç aklıma gelmemiş..ailem kurtuluş mahallesinde oturuyo siz neresinden eskin

günaydın herkese iyi hafta sonu diliyorum kaydirigubbakcemile2 sena skygirl zeynepercin hoşgeldiniz a.s. iyi paylaşımlar dilerim eylülcüm aşuren icin teşekürler cokacimcoook nefis görünüyor akşam sohbet iyiymişti kaydirigubbakcemile5 ben meşguldüm maalesef görüşürüz

selam kızlar yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz.a.s.ewt yaa dün burada muhabbet baya iyiymişti kacırmışım:içelim:

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz aramıza görüşmek üzere hepinizi öpüyorum

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız
yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz sefalar getirdiniza.s. umarım hoşca vakit geçirirsiniz
eylül abla aşuren güzeldi ellerine sağlık
görüşmek üzere ben biraz dolanayım bakalım kk da neler olup bitmiş

iyi aksamlarrr hanımlar...
ayazlı ESESli gunler basladı... yaff kışıda baska buranın yazıda guzel oluyor bunaltmıyor insanı ben çok sevıyorummm memleketimi :asigim:
a.s. hosgeldınız arkadaslar...
eylülcümm ellerine saglık , goruntusu , tadı,en önemlisi sunumdakı nezaketten içinn sağol a.s. Şeniz
bende yoktum bir gun sanırım :)) hemen ozledım kostum geldım , tmm bu kısmı palavra ama kosmadım meraklı actım siteyı ve daldım :)))
goruszz kızlar...

EsEsli olmayan arkadasımız hangi ilden geldınızı bılmıyorum ama memleketımız bıtanedir..
gezılecek yer tek espark yoktur.. ama sizin bebegınız var ..
bızım sehrımız univli gecnlerin, türkiyenın kalbidir... buradakı univlerin öss puanları dier iillere gore bi haylı yuksektır kı malum herkesın tercıhı burada oldugu içindir..
hamamyolu... adalar.. doktorlar..kızılcıklı.. bunlar merkezdekiler...
tepebasında carrefoursa ... odunpazarında odunpazar evleri ... kışın oldugu için haliyle her ilde oldugu gibi gezilcek yerler kısıtlı olabılır ama yazın .. piknik yaoılcak yerleri + bu saydıgım yerlede rahat gezılır.. terminalın oraya Sayın buyukersenın yaptırdıgı sahilpark bu yaza acılıs olacak..
neyse siz yenı gelmıs olabılırsınız , yabancısı olarak .. bılmemenız dogal ama lutfen onyargılı yaklasmayalım yerimseniben a.s

Son düzenleme:
Hoşbulduk hanımlar esk.min kuru soğuğu bile güzel vallahi çok özledim gerçi bayramda ordaydım ve okul tatilinde yine geliyorum az kaldı ama gene de özledim.Kızlar benim için hamamyoluna yolu düşen olursa karakediden bi boza için yav.Ben çoook severim.Hepinizi öpüyorum.

merhaba arkadaşlar hayırlı pazarlar...

yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler...ne güzel sohbetler gelişmiş..güzel paylaşımlarınızın devamını diliyorum....

bugün yine her yer bembeyaz olmuş :))

herkese sevgilerimi gönderiyorum....

GÜNAYDIIIIIIIIIIINN ESKİŞEHİR.Saat:11:37 ama Eskişehirimin hatunları uyuyo tabii bugün pazar kocalar evde kk da tık yok.CADIARZU.Herkese iyi pazarlar.:kahve:

Back