• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuşum nasılsın..artık bu sayfadayım burdaki arkadaşlarla tanışıyorum yavaş yavaş. çok öptüm seni:nazar:

iii canım saol...hoşgeldin aramıza gec oldu biraz ama güç olmasın demi bende öptüm seni..Şeniz

MUSRANcım geçmiş olsun küçükken çıkarması çok iyi olmuş benimkiler çıkarmadı valla bi salgın falan olursa korkuyorum büyüdüler ya zor olur PELİNCANarkadaşım hoşgeldin aramıza sende çok seveceksin arkadaşlar çok hoş sıcak lar bende yeni sayılırım ama hergün bi kaç kez uğramadan yapamıyorum buraya iyi paylaşımlar dilerim cnm herkese selam.

20 aylık canım tam yaramazlık zamanı o uyumadan hiç bişi yapamıyom cok zor valla..

melodies bebeğine allah uzun ömür versin cnm MUSRANseninkinede aslında tabiiHEPİMİZİNKİLERE ama küçükler ya valla gözümün önüne geldi ne tatlıdır onlar şimdi aslında zor zamanı gibi geliyo ama inanın şimdi en iyi günleriniz en azından sevimlilikleriyle affediliyolar okul zamanı gelince nedense sevinsiz geliyolar bazen şaka ama hakkaten şimdi daha zor arada 6 yaş var benimkilerin kız 13yşnda oğlan 7 kızın tam ergenlik zamanı asi leşti nasıl davrancam bilemiyom dersler ağır SBS var dersane bunalıyo çocuk derslerden ben annamıyom öteki desen yeni başladı delikafadulden bazen kafayı yiyom bide kavga ediyolar ooof :oklava:işte o zamn ben-tatlicadiarzu-deliriyorum napiyim zor ama Allah acılarını göstermesin işallah onları en iyi şekilde yetiştirebiliriz .sonuçta çocuk sahibi olunca direkt onlar için yaşar oluyoruz herşey ikinci plan a düşüyor anne olmak herşeyden farklı rabbim herkese nasip etsin evlat dünyadaki en güzel şey ne kadar üzselerde kızdırsalarda onlar uyurken seyretmek ,kucaklamak ,sevindiklerini görmek herşeye bedel bence 12 den sonra bende çene düşüklüğü sendromu başlıyor artık geç saatte takılmıyım ama böylede iyi oluyo kimse rahatsz etmiyoööööpppptümmmmmmmmmhepinizi şimdi uyuyosunuz çoğunuz tatlı rüyalarr:1closedeyes:

günaydın hanımlar nasılsınız bir kaç gündür giremiyordum sohbet baya koyuymuş
musrancım kızına geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır kaşımak için dayanması çok iyi ben halen izlerini taşıyorum gerçi benimki biraz teyzem yüzünden olmuş ama olsun
hava soğuk sıkı giyinin kendinize çok iyi bakın hoşçakalın

selam kızlar bayadır yazamıyorum biraz işlerim var nasılsınız hepiniz musran geçmiş olsun canım yeni gelenker hoş geldiniz herkese sağlıklı günler bay:içelim:

selam kızlarrr bu nasıl bir bağımlılıktyır böyle yaa....uğramadan edemiyorum buraya..işimi gücümü zor bitiriyorum aklım hep kk da.....
ee nasılsınız hepiniz iyisiniz inşallah....ela ayla enise hepinize çok teşekkür ediyorum.....

ayla ve enise nerelerdesiniz siz kaçaklar....Allah işlerinizde kolaylıklar versin....enise merak ettim ne oldu kızının durumu yaptınızmı sözüü.....

elacım sanada kolay gelsin ergenlik zor Allah yardımcın olsun...ebnimkiler şimdiden birbirine girip delirtiyorlar beni o yaşlara geldiğinde naparlar düşünemiyorum....ama dediğin gibi napalım Allah acılarını göstermesin....uyurken bile yüzlerindeki o masumiyeti görmek kokularını hissetmek unutturuyor herşeyi...rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah....

bugün mahallemizin pazarı var buradan kalkabilirsem gideceğim:)))

hadi öpüyorum hepinizi en kocamanından sevgiyle kalın:)

hosgeldın sehercımm a.s. ayy yazacaktım sana alttakı komsu bize gelınce çıkış yapmadan X bastım ve çıktım :)))
iyiyim canım yaa işte öle bakınıyodum :))
yarın hamama gidicemmm :)) sizin yerınızede bolbol kese olurum sonrada havuza girerim , belki seven vardır ,hamamsız yapamayanda yerimseniben
sen nasılsın sehercım gorusmeyelii... ?

abbacım sağol iyiyim sen nasılsın canım ya ben pc nin başında uzun süreli duramıyorum oğlanın sınav haftası o hep ders calışıyo ondan 5 dakika izin alıp öyle giriyorum girmedende yapamıyorum illaki bakmam lazım canım güle güle kirlen bende hamam sevenlerdenim bu sıra soğuktan gidemiyorum öbür arkadaşlar sizler nasılsınız görüşürüz

iyi akşamlar kızlar kimse yok nerelerdesiniz...offffff günler cok sıkıcı...

selam kızlar şöle bi bakim dedim yatmadan baya canlanmış buralar musrancım kızı verdik ama daha hiç bişi yapmıcaz söz falan yaza inş şimdilik mendil verdik o kadar sizin işler ne alemde herşey yolundamı neyse canım inş yine zorda olsa bi buluşma olurda tekrar görüşürüz herkese iyi geceleryerimseniben

cuma20606sa2om1.jpg

cumatebrigi028zo4.jpg

selam kızlar şöle bi bakim dedim yatmadan baya canlanmış buralar musrancım kızı verdik ama daha hiç bişi yapmıcaz söz falan yaza inş şimdilik mendil verdik o kadar sizin işler ne alemde herşey yolundamı neyse canım inş yine zorda olsa bi buluşma olurda tekrar görüşürüz herkese iyi geceleryerimseniben

eniseciim çok sevindim nihayetinde bir adım atılmış Allah tamamına erdirsin..buluşma durumlarını biliyorsun bizim zor oluyor dediğin gibi ama buluşmada konuştuğumuz gibi de görüşürüz...bu arada satürünüm de kayıplarda yine görüşürsen çook selam söyle:)
öpüyorum sevgiler

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar görüşmek üzere

İyi akşamlar arkadaşlar....yarın haftasonuna giriyoruz...artık sevmemeye başladım haftasonlarını...çünkü çok şey umuyorum ve bişey bulamıyoru...eskiden özeldi haftasonları benim için.....

yeni gördüm bu sayfayıı yazdıklarınızı tamamen okumak isterdim ama baştan 3 sondan 3 sayfa okuyabildim ancak.ben eskişehirli değilim ama eskişehirde oturuyorum daha doğrusu ilçesindeyim.pek alışamadım buralara ve en iyi bildiğim yer espark ve merkeze geldiğimde tek gezebildiğim yer.şuanda havalar soğuk bebeğinmide gezdirebildiğim yer.inşallah alışabilirim...

a.s.Selam kızlar daha önce de buraya yazmıştım ama baya oldu.Ben Ankara da yaşıyorum ama ESKİŞEHİR liyim ve sık sık geliyorum.Sömestre tatilinin ilk haftası yine ordayım ve sizlerle tanışmak buluşmak istiyorum ne dersiniz bi buluşma ayarlayalımmı sanırım sizde bu aralar buluşmadınız.Umarım fikrime sıcak bakarsınız en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.Hepinize sevgiler güzel ES ES imin güzel hanımları.............a.s

a.s.Selam kızlar daha önce de buraya yazmıştım ama baya oldu.Ben Ankara da yaşıyorum ama ESKİŞEHİR liyim ve sık sık geliyorum.Sömestre tatilinin ilk haftası yine ordayım ve sizlerle tanışmak buluşmak istiyorum ne dersiniz bi buluşma ayarlayalımmı sanırım sizde bu aralar buluşmadınız.Umarım fikrime sıcak bakarsınız en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.Hepinize sevgiler güzel ES ES imin güzel hanımları.............a.s[/QUOT

HOŞ GELDİN ANKARANIN NERESİNDE DURUYORSUN CANIM ANKARANIN BULUŞMA ZAMNLARINI TAKİP EDİYORMUSUN BENDE BİR ESK OLARAK ANKARA BULUŞMALARINA KATILIYORUM

yeni gördüm bu sayfayıı yazdıklarınızı tamamen okumak isterdim ama baştan 3 sondan 3 sayfa okuyabildim ancak.ben eskişehirli değilim ama eskişehirde oturuyorum daha doğrusu ilçesindeyim.pek alışamadım buralara ve en iyi bildiğim yer espark ve merkeze geldiğimde tek gezebildiğim yer.şuanda havalar soğuk bebeğinmide gezdirebildiğim yer.inşallah alışabilirim...

HOŞ GELDİN CXANIM ZAMNLA TANIRSIN HERKESİ BUNDAN SONRAKİ SAYFALARI TAKİP ETa.s.a.s.

Back