- Konu Sahibi aylins
- #2.241
kuşum nasılsın..artık bu sayfadayım burdaki arkadaşlarla tanışıyorum yavaş yavaş. çok öptüm seni![]()
iii canım saol...hoşgeldin aramıza gec oldu biraz ama güç olmasın demi bende öptüm seni..Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuşum nasılsın..artık bu sayfadayım burdaki arkadaşlarla tanışıyorum yavaş yavaş. çok öptüm seni![]()
20 aylık canım tam yaramazlık zamanı o uyumadan hiç bişi yapamıyom cok zor valla..
hosgeldın sehercımm a.s. ayy yazacaktım sana alttakı komsu bize gelınce çıkış yapmadan X bastım ve çıktım :)))
iyiyim canım yaa işte öle bakınıyodum :))
yarın hamama gidicemmm :)) sizin yerınızede bolbol kese olurum sonrada havuza girerim , belki seven vardır ,hamamsız yapamayanda yerimseniben
sen nasılsın sehercım gorusmeyelii... ?
selam kızlar şöle bi bakim dedim yatmadan baya canlanmış buralar musrancım kızı verdik ama daha hiç bişi yapmıcaz söz falan yaza inş şimdilik mendil verdik o kadar sizin işler ne alemde herşey yolundamı neyse canım inş yine zorda olsa bi buluşma olurda tekrar görüşürüz herkese iyi geceleryerimseniben
a.s.Selam kızlar daha önce de buraya yazmıştım ama baya oldu.Ben Ankara da yaşıyorum ama ESKİŞEHİR liyim ve sık sık geliyorum.Sömestre tatilinin ilk haftası yine ordayım ve sizlerle tanışmak buluşmak istiyorum ne dersiniz bi buluşma ayarlayalımmı sanırım sizde bu aralar buluşmadınız.Umarım fikrime sıcak bakarsınız en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.Hepinize sevgiler güzel ES ES imin güzel hanımları.............a.s[/QUOT
HOŞ GELDİN ANKARANIN NERESİNDE DURUYORSUN CANIM ANKARANIN BULUŞMA ZAMNLARINI TAKİP EDİYORMUSUN BENDE BİR ESK OLARAK ANKARA BULUŞMALARINA KATILIYORUM
yeni gördüm bu sayfayıı yazdıklarınızı tamamen okumak isterdim ama baştan 3 sondan 3 sayfa okuyabildim ancak.ben eskişehirli değilim ama eskişehirde oturuyorum daha doğrusu ilçesindeyim.pek alışamadım buralara ve en iyi bildiğim yer espark ve merkeze geldiğimde tek gezebildiğim yer.şuanda havalar soğuk bebeğinmide gezdirebildiğim yer.inşallah alışabilirim...