• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
müsrancım cok gecmiş olsun canım yaa...ufaklığada gecme ithimali cok yüksek cabuk bulaşıyo cünkü yiğenlerimden biliyorum umarım en yakın zamanda atlatırsınız canım öpüyorum..

merhaba hanımlar.. a.s.
gecmıs olsun musrancımm.. kışın olması daha iyi bence cunku yazın zaten scak bide hastalıgın atesı hiç çekılmezdı..
melodiescim hosgeldın nasılsın.. ? Şeniz

merhaba hanımlar.. a.s.
gecmıs olsun musrancımm.. kışın olması daha iyi bence cunku yazın zaten scak bide hastalıgın atesı hiç çekılmezdı..
melodiescim hosgeldın nasılsın.. ? Şeniz

saol canım ii işte bebişi uyuttum rahat rahat bakıyım dedim sen nasılsın????

iyiyim canım bende öle bi gırdım bakınıyodum :)
bebısın kaç aylık.. :nazar:

20 aylık canım tam yaramazlık zamanı o uyumadan hiç bişi yapamıyom cok zor valla..

+nasılsınız arkadaşlar bu günde geçti gitii günler ne çabuk geçiyor hiç anlamadan ben işlere yetişemiyorum sizleri bilmemm bakmışım akşam olmuş

20 aylık canım tam yaramazlık zamanı o uyumadan hiç bişi yapamıyom cok zor valla..

ooo masallah :nazar: dogru soluyosun bende yegenlerımden biliorum nereye gitsen peşinden gelır senınde şimdi :)) ama tam sevılcek zamanıdır da :nazar: :emir_bebek:

eylülcüm hosgeldn canımm
kış ayında anlamıyoruz yaa gercektende zaman cok cabuk gecıyor.. gecelerde uzun insanın canı sıkılıo valla ... dizilerde olmasa way halımıze sanırım ;) bide uykuyu sevenler için , uzun geceler süperr oluyordur ... a.s.

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız musrancım gecmiş olsun inşallah yakın zamanda iyi olur kızın rosetree melodies abba eylül sizler nasılsınız görüşürüz

hosgeldın sehercımm a.s. ayy yazacaktım sana alttakı komsu bize gelınce çıkış yapmadan X bastım ve çıktım :)))
iyiyim canım yaa işte öle bakınıyodum :))
yarın hamama gidicemmm :)) sizin yerınızede bolbol kese olurum sonrada havuza girerim , belki seven vardır ,hamamsız yapamayanda yerimseniben
sen nasılsın sehercım gorusmeyelii... ?

ooo masallah :nazar: dogru soluyosun bende yegenlerımden biliorum nereye gitsen peşinden gelır senınde şimdi :)) ama tam sevılcek zamanıdır da :nazar: :emir_bebek:

ewt canım aynen öle valla şöle oturup dinlenmeye fırsatım olmuyo anca uyuyunca işte...dogru tam sewilecek zamanı cat pat konuuşmaya basladı.. allah sanada nasip etsin çok sewiliyolar..:ecrin_bebek:

melodies Allah bağışlasın canım..sen şimdi böyle yazınca sevesim geldi ....çat pat ne şeker konuşuyordur şimdi o....

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız musrancım gecmiş olsun inşallah yakın zamanda iyi olur kızın rosetree melodies abba eylül sizler nasılsınız görüşürüz

saol seher yeli abla nasıl olalım işte uğrasıyoruz sende iiisindir inşallah öptüm..Şeniz

melodies Allah bağışlasın canım..sen şimdi böyle yazınca sevesim geldi ....çat pat ne şeker konuşuyordur şimdi o....

ewt canım cok komik konuşuyo eh bende anlamaya calışıyorum..sewmeye gel canım beklerim herzaman...kaydirigubbakcemile4

saol seher yeli abla nasıl olalım işte uğrasıyoruz sende iiisindir inşallah öptüm..Şeniz

kuşum nasılsın..artık bu sayfadayım burdaki arkadaşlarla tanışıyorum yavaş yavaş. çok öptüm seni:nazar:

aslında varya seninkiyle benm ufaklığı konuşturmak lzım karşılıklı ..yaş aralığı fazla değil gerçekten çok komik olular o zaman:)))
inşallah 0 da olur bir gün.....

ewt yaa seninki kaç yasındaydı canım??bide kavga ederler tam komedi olur..gerci benimki küçük oldugu içi kavgayı fln bilmiyo ama oyuncakları paylaşamıyoz nedensedelikafadulden

benimki öğretir seninkinede :))))ay tutmayı bıraktım ben :)))2. 5 yaşında şuan...benim oğlan çok yaramaz yaa valla ablasından 5 yaş küçük ama onun bile hakkından geliyor...ama yaramaz bi şekilde kandırırp kendini zorla sevdiriyor affetiriyor ...

iii fazla yas farkı yok bu erkek cocuklarıda cok yaramaz oluyo nedense.allahtan ablası var onla oturup oynarlar bende oda yok sürekli oyun istiyo iş güç zor ilgileniyorum valla..senin bebişte işi biliyomuş valla şimdiki cocuklar cok fena...kaydirigubbakcemile3

haklısın melodies cim şimdikiler çok fena heleki erkekler...ama napalım canları saolsun öle değilmi..gülü seven dikenine katlanıyor hesabı..:)))
Allah sana da kolaylık versin canım ...yaparsın sende bi kardeş :)))))

Back