• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayrlı akşamlar esesliler benden sizlere kucak dolusu sevgiler istanbuldan

hoşgeldin frezya..
burda yağmur var istanbulda havalar nasıl.. karlar eridi hep yawss :))
sağol musrancım her ne kadar dier gunlere gore hava ymusak olsada soğuktu genede..

SLM ARKADAŞLAR iki gündür uğrayamadım sadeca bi göz atabildim karlar eriyomuş istanbulada yağmış ama bizim buraya yağmadı ama yılbaşında düzceye gittik demiştimya es esli bi gelinimiz var diye oraya gittik çok güzel kar vardı çocuklar oynadı iyi oldu orada at çiftliğine de gittiler resimleri indirebilirsem albüme koyarım MUSRAN ve ROSETTE Allah sabır versin kardeşlerim keşke bu acıları yaşamasak ama insanız hele gurbette olunca sabah erken yada akşam geç çalan bir telefonda yüreğim hopluyor babamın haberini sabah namazına kalktığım bi saatte almıştım ondan beri tel sesinden ürperiyorum çok acı ben de anlatmak istemezdim ama benim eşim pazaryerinde kalmıştı sabah babam ve annemi buraya getirecekti ben de hazırlık yapmıştım sabah annem mkalkıp hazırlanmış ve babamı kaldırmaya gitmiş ama malesef sessiz sedasız uyanmamış ben onları beklerken 7 yıl oldu eşim hala o sahneyi unutamıyor allah tan o oradaydı annem ve kız kardeşime destek oldu ölümün her türlüsü çok acı ve işin tuhafı ben dayanamam diyordum annesi babası ölenler nasıl dayanıyor diyordum Allah öyle sabır veriyorki rabbim in bir ismide ES SABIR ve bu isminin insanlarda tecellisi sanıyorum hayt devam ediyor onlar unutulmuyor acı yerini zamanla özlem e bırakıyorn bi süre her gittiğimde görecekmişim gibi geliyor alışılmıyor sonra ona da alışılıyor tuhaf olan evimde bi şeylerle oyalanıyosun çocuklar iş güç ama oraya gittiğimde her an aklımda her yerde hatıra olduğu için belkide neyse rabbim büyük acılar göstermesin ama insan yaşadıkça daha neler görecek kim bilir . bazen yattığımda aklıma kötü şeyler geliyoki uykum kaçıyo bi sürü planlar yapıyoruz yarınlar için bi arkadaşımın duası vardı daha doğrusu bi islam büyüğünün ALLAHIM UZUN EMELLİ DEĞİL UZUN AMELLİ LERDEN EYLE hepimizi inşallah işte ben gene kendimi kaybettim içimi döktüm iki gün yazmadım bi haftaya bedel oldu cannınızı sıktıysam af dilerim canlarım hepinizi öpüyorum

pardon resimdeki benim kızım soldakii:):):) ben değilim yani genç gösterdiğimi söylerler ama .....Gerçi pek belirğin çıkmamış olsun başkada koyarım sonra

günaydın hanımlar nasılsınız umarım herkesler iyidir görüşürüz

merhabalar arkadaşlar ne zamndır uğrayamadım özlemişim mesajlarınızı okumadan yine çıkmak zorundayım herkesler iyidir inşallah buaralr ben çok yoğunuyum herkese selamlar

hayırdır canım bişeyin yok dimi??
havalardan olabilir çok kasvetli ,griii hep ....
istersen bi kaç dua oku nazarla ilgili belkı ozaman gecer sıkıntın.. hayır olsun :Saruboceq:

abbacım nasılsın sağol canım birşeyim yok iyiyim geçen hafta hastaneye tahlil için gitmiştik babamda aynı hastanede yatmıştı babam öldüğünden beride ilk kez o hastaneye gittim ve sanki her yerde babamı gördüm o günden beri biraz içim sıkılıyordu huzursuzdum ama bugün daha iyiyim hoşçakal

arkadaşlar sizler nasılsınız bugün hava yağmurlu yağmuru seyretmeyi çok seviyorum seyrederkende dua ediyorum yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş ben buna çok inanırım .Çocuklarımada söylerim sizde yağmur yağarken dua edin diye.ELACIM sen nasılsın evet seninde söylediğin gibi insan sevdiğini kaybedince onunla gittiğin heryerde onu görüyor. Ama acısı tatlısıyla hayat devam ediyor kimi gülüyon kimi ağlıyon neyse sağlık olsun yinede allah herkese hayırlı ölüm versin şu gazzede ölen çocukları gördükçe çok üzülüyorum.Daha yaşamanın hayatın ne olduğunu bilmeden en acı şekilde hayatlarını kaybediyorlar allah yardımcıları olsun çok kötü. bu arada kızın ne güzel çıkmış maşallah sana mı benziyor. GÖRÜŞMEK ÜZEREsağlık ve mutlulukla kalın

heyy bakın 222 nci sayfadayızz yanı esesımın alan kodundayızz:))) bu arada selam hanımlarr nasılsınız gorusmeyeli ? suan dısarıda kocaman kocaman kar yagıyor .. yerler ıslak belki tutmaz ama bi ayaz olursa vay halımıza buzz olcagı kesın...
ölüm çok acı soğuk... solemek dahı istemıyoruz ama bılıyoruzkı birgun bizde toprak olup gidecegiz.. Allahım hayırlı evlarlar versın bızlere ki,biz öldükte sonrada bize kuran okusunlar .. bunu dedim cunku ben kuran ogrenmek istemiyordum çunku dıyordum anlamını bılmedıgım bir dili neden ogreneyım? hatta ogrenmemek için elimden gelen haylazlıgı yapmısımdır..
anneannem kızmıstı bana neden boyle yapıyorsun bak bizler olunce bizlerin arkamızdn kuran okursanız ,kabir azabı grmeyız dedi.. bende iyide anneanne anlamını bılmıyorum ama okuyorum sankı okumak için okuyorum buda benı rahatsız edıyor demıstım.. anneannemde ozaman arapcayı ingilizce gibi dusun demıstı.. ingilizce ogrenırkende anlamını bılmıyorsun sonrada sozluktn bakıyorsunuz filan demıstı.. ozaman aklıma yattı işte.. ama anneannem acıklama yapmak yerıne ,baskı kurmaya kalksaydı bana ben onu inada bındırır asla yapmazdım.. yaww konu nerden nere geldı alakasız oldu sankı.. neyse uzun lafın kısası hayırlı evlat versin Rabbim bize.. bu arada kuranıda ayıptır sölemesi su yasımda bile çat pat okuyorum :utangac: türkcesınden okumak daha kolay geliyor ama nappiiimmm yerimseniben
neyse kendinize çok iyi bakın kızlar a.s.

hayrlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız umarım herkesler iyidir hepiniz öpyorum

iyi akşamlar arkadaşlar..içim çok sıkılıyo hayır olsun....offfffffffffff.............

iyi akşamlar arkadaşlar..içim çok sıkılıyo hayır olsun....offfffffffffff.............

hayırdır canm hayra yor ben çok sıkılınca bi süre sonra çok sevinirim havalarında etkisi var mutlaka ben de hep yatıp uyumak istiyorum .mirmirmirmir

ROSETTEcim iyiyim cnm sağol aynen iş okul cocuklar soğuk .ama bende gazzede yaşananlara çok üzülüyorum. dün akşam eşim evi aradı napıyosun diye bende o sıra haberleri izliyorum ağlıyorum dedim tabi tahmin etti izliyomusun evet dedim hem sinir oluyorum yaa kimse neden bişi yapmıyor .ama bu akşam 4 israil askerini yanlışlıkla kendilerini vurmuşlar oooh rabbim şaşırtsın KENDİ ZULÜMLERİNDE KAHROLSUNLAR İŞALLAH neyse öpüyorum haa kızım sahiden bana benziyor 13 yaşında teyzesi genç kızım var artık

ders181atiyeox41ui7cc0.gif

günaydın arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun yüzünüzden tebesüm eksik olmasn

merhaba kızlar nasılsınız....keyifler yerindedir inşallah...
dün uğrayamadım.. sabah uyandık kızımın yüzüne bir baktım kii kırmızı beneklerle dolmuş..prensesim su çiçeği çıkartıyor...okuldan bulaşmıştır muhtemelen arkadaşlarının olduğunu söylüyordu ...başağrısından şikayet ediyordu kahvaltısından sonra aspirin vermeyi düşünüyorum netten su çiçeği hakkında biraz araştırma yapayım dedim....ve bilgilerde kesinlikle su çiçeği hastalığında aspirin verilmemesi gerektiği yazıyordu...adını hatırlayamadığım bir sendroma neden oluyormuş vee beyinde tedavisi mümkün olmayan tahribata yol açıyormuş bazen ölümle sonuçlanıyormuş...
ay okuyunca çok korktum çünkü aspirin vermekte kararlıydım ama son anda şurup verdim..Allah korusun... aslında hiçte aspirin alışkanlığımız yoktur ama evde var diye verecektim..bunu böyle uzun uzun yazdım benim gibi bilmeyen arkadaşlarım varsa aklında olsun diye....
neyse canlar öpüyorum hepinizi iyi bakın kendinize.......

MUSRAN çok geçmiş olsun tatlım kızını hastaneye götür kaşıntıları geçsindiye solisyon veriyorlar çok rahatlatıyor.benimde oğlum 11 yaşında çıkarttı küçük dili ve hatta pipisinin ucunda bile vardı. çok ateşlenmişti 2 gün içinde ateşi geçiyor fakat ben mutfağa gidince alnındaki baloncukları patlatmış hala derin izleri var .kaşıntısı için ilaç almayı ihmal etme....

kızlar aranızda nallıhanlı varmı eşim eskişehirli,ben nallıhanlıyım eskişehirin yarısı nallıhanlı benim bütün sülalem eskişehirde...yeni bağlar mahallesinde evim var.sivrihisarda kayınvalidemler oyuruyor

merhaba hanımlar nasılsınız musrancım geçmiş olsun pelincanında söylediği gibi kızını doktora götür şurup ve solüsyon veriyor çocuğu rahatlatıyor yoksa çok kaşıntısı olur benim çocuklarımda çıkartmiştı ordan biliyorum tekrar geçmiş olsun.
PELİNCAN nallıhanlı değilim ama nallı hanlı kiracımız vardı çok iyi birisiydi nallıhanın yerlisi ismi huriye 5 sene önce kocasını tırafik kazasında kaybetti 2 tane coçuğu var ve kardeşininde kuyumcu dükkanı var şimdi ankarada ama annesi kardeşi nallıhanda bunları neden yazdım bilmiyorum belki tanırsın gerçektende nallıhanlılar çok cana yakın candan insanlar. bugün aşurye günü başlıyor aşurye yapan varmı hoşçakalın

teşekkür edrim arkadaşlar dün götürdüm hemen zaten...
losyon şurup ateş düşürücü hepsini verdi dr..birde ayrıca boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş..ikisi bir arada kötü olmuş dedi dr bide antibiyotik verdi...aslında bilindiği üzere basit bir hastalık ve bu yaşında geçiriyor olmasına seviniyorum çünkü ileriki yaşlarda daha ağır geçiriliyormuş...beni korkutan böylesi basit bir hastalıkta bilinçsizce hareket edip daha kötü sonuçlara maruz kalmak...yukarıda anlattığım gibi kıl payı kurtuldum şükür...şimdi kardeşine geçme ihtimaliyle onda da çıkacak olan benekleri beliyoruuum:))))

pelincan hoşgeldin bu arada...kızımı dün gördüğümden beri uyarıyorum...acık güzelliğine ve süsüne düşkündür kendisi eğer kaşırsan ilerde çok çirkin bir yüzün olur diye korkuttum yavrum sabrediyor kaşındıkça gidip yıkıyor ama dediğin gibi solüsyonun çok faydası oldu biraz hafifletti kaşıntısını...

Back