Eski sözlümün ailesi tam bir pislik çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay durup dururken saldırdı böyle gitmek istemezdim 😁😁 canlarım içerde bana iyi bakacağınızı biliyorum cuvaramı ve iç çamaşırlarımı eksik etmeyin 😁
YUmrugu masaya vurup vurup ahim yerde kalmicak uleynn diyen kendisiydi bunu soyleyince de ezik olduk valla durup dururken mune apla

Arkadaşlar geçen hafta BDV’ye “sözlümün ailesi sorunu ve söz bozuldu” adlı konu açmıştım..

Artık hayatıma bakmaya başladım, iyiyim, toparlanıyorum derken.. bugün iş yerinde telefonuma gelen arama sonrası şok oldum.
Eski sözlümün ailesi sözlüm üzerinden beni avukata vermiş bir yüzük ve bir bileklik için.. oysaki benim maddi ve manevi kaybım çok fazla. Nişan için salon bile tutmuştum kaporam yandı aldığım saat, takım elbise ve bohçalar elimde kaldı. Onların hiç zararı yok. Ben Her yerden zarara uğradım. Ailemle. Yüzüğü verin diyo avukat yoksa mahkemede görüşürüz dedi. Bende avukatlara danıştım. Hayır hiç bişey iade etmeyin. Sizin onurunuz ve gururunuz söz konusu. Maddi ve manevi tazminat davası açacağız dediler. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Bir yuzuk bileklik icin davalık olacagına ver gitsin anam degermi?
ver bence utansınlar yuh be yuzuk icin dava acanlarda varms

Ay durup dururken saldırdı böyle gitmek istemezdim 😁😁 canlarım içerde bana iyi bakacağınızı biliyorum cuvaramı ve iç çamaşırlarımı eksik etmeyin 😁
Sarmaya başladım adıyaman tütün. böyle konuştuğuma bakma belki benden peşinden gelirim Allah kurtarsın

Bana bunlari yaşatan adamın aldığı yüzüğü kolyeyi vermeyip bir de davasını mı açacağım?

Yok artık!

Bir bağım kalmasın, iğrenç enerjileri hayatımdan yok olsun diyeceğin yerde onurum ve gururum mu diyorsun?

Ayrıca onurunu hangi noktada zedelemiş oluyorlar ben anlamadım.

Neden kendinize ve ailenize bu durumu yaşatıyorsunuz? Zaten iki taraf da oldukça kusurlu iken takıları iade etmemeniz ailenizi ve sizi tekrardan bu meselenin içerisine sürüklüyor.

Bence dava falan yok blof yapiyorlar cunkuuuu karsi tarafin avukati sizi aramaz...dava varsa size teblig gelir ayrica hic bir avukat yuzugu verin yoksa mahkemede gorusuruz demez...sizi muhtemelen birine arattirdilar...burda arkadaslar sicil kaydiniza isler vs demis kahkahaa attim..sicil kaydi boyle biseymis demek hic bilmiyordum 🤣 e devletten adima acilmis davalar kismina bak eminim oyle bi dava yok

Bence dava falan yok blof yapiyorlar cunkuuuu karsi tarafin avukati sizi aramaz...dava varsa size teblig gelir ayrica hic bir avukat yuzugu verin yoksa mahkemede gorusuruz demez...sizi muhtemelen birine arattirdilar...burda arkadaslar sicil kaydiniza isler vs demis kahkahaa attim..sicil kaydi boyle biseymis demek hic bilmiyordum 🤣 e devletten adima acilmis davalar kismina bak eminim oyle bi dava yok
Evet daha açılmadı. Tanıyorum bahsediyolardı avukat tanıdığımız var diye biliyodum yani avukat olduğunu. Pazartesiye kadar süre yoksa açarız falan dedi. Saçma sapan olaylar zinciri oldu gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X