• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisiyle barıştı..

Bu nasıl bir kobra 😂 nerede kariyerli kadın var hepsini kendine aşık etmiş.Kendisinin akademik kariyeri olmadığı için bence kariyerli kadınları kendine aşık edip bu yanını tamamlıyor kendi kafasında.Teknisyen görse kobramız direk kaçacak demek ki ahahsahahja
Siz de tam psikolog gibisiniz, çok doğru tespitler. Kendisi lise mezunu. Gizli gizli üniversite sınavına girmişti. Barajı bile geçemedi. Her sene giriyordu . İçinde ukte kalmış “. Aşağılık hissediyor kendisini o konuda . Bir de beni mesleğimle ilgili aşağılardı . O kadınıda bana karşı överdi. Çok akıllı başarılı, bilmemne diye.

Bu nasıl bir kobra 😂 nerede kariyerli kadın var hepsini kendine aşık etmiş.Kendisinin akademik kariyeri olmadığı için bence kariyerli kadınları kendine aşık edip bu yanını tamamlıyor kendi kafasında.Teknisyen görse kobramız direk kaçacak demek ki ahahsahahja
Kadının mesleğinden dolayı kadına bi saygısı oluyor otomatik bi korku oluşuyor. Kadın defalarca adamın davalarına bakıp falan kazanmış ya. Adamı bir sürü yükten kurtarmış falan. Heralde yine başını belaya soktu beleş avukat gerekti shhdjdkdk. Çıkarı için dönmüştür “.

Son düzenleme:
Aklıma geldi şimdi. Kadın çok öpüşmek istiyormuş adam hep kaçıyormuş. Öpüşemiyormuş (tiksiniyormuş, çekici gelmiyormuş kadın). İçinde ukte kalmış 7 sene boyunca öoşemiyor olması. Hayatımda bir tek seninle gerçek anlamda öpüşebildim demişti. Yalancı 😂

Bir şey daha geldi. Ben fotoğraf çekerdim mesela ikimizi, elimden kapardı telefonu . Kötü çıktıysa silerdi, emin olmak için silindiğinden, çöp kutusuna girip ordan da silerdi. Anormal bi takıntısı vardı . Diyordu ki bu benim travmam o kadın sürekli zorla fotolarımızı çekiyordu. Ben istemeye istemeye. Çekilmek istemiyordum onunla demişti.

Instagrama koyduğu fotoya baktım. Yine kadın çekiyor. Kafa kafaya vermişler, gayet de yüzü gülüyor shekellrlrjdkrk

Siz de tam psikolog gibisiniz, çok doğru tespitler. Kendisi lise mezunu. Gizli gizli üniversite sınavına girmişti. Barajı bile geçemedi. Her sene giriyordu . İçinde ukte kalmış “. Aşağılık hissediyor kendisini o konuda . Bir de beni mesleğimle ilgili aşağılardı . O kadınıda bana karşı överdi. Çok akıllı başarılı, bilmemne diye.
Ben bu adamı bir arkadaşımın exine benzettim.Adam boşanmıştı çocuğu falanda yoktu ama eşinden hep çocuk istemişti eşi asla istememiş ve eşi adamı aldattığın için ayrılmışlar.Adam esnaf eski eşi doktora yapmış ve çok iyi bir üniversitede çalışan bir kadındı.Kadın 5 dil falan biliyormuş.Adam sürekli benim kız arkadaşıma eski eşim 5 dil biliyordu,doktora yaptı,şu üniversitede çalışıyor bla bla eski eşinin mesleği ile alakalı sürekli bnm arkadaşıma her buluşmada anlatıyormuş.Kızda bu durumdan müzdarip bana anlatıyordu bıktım bu durumdan neden sürekli bana anlatıyor diye o adamda da aynı şey vardı esnaf olduğu için utanıyordu ve eski eşinin başarılarından konuşuyordu hep.

Ben bu adamı bir arkadaşımın exine benzettim.Adam boşanmıştı çocuğu falanda yoktu ama eşinden hep çocuk istemişti eşi asla istememiş ve eşi adamı aldattığın için ayrılmışlar.Adam esnaf eski eşi doktora yapmış ve çok iyi bir üniversitede çalışan bir kadındı.Kadın 5 dil falan biliyormuş.Adam sürekli benim kız arkadaşıma eski eşim 5 dil biliyordu,doktora yaptı,şu üniversitede çalışıyor bla bla eski eşinin mesleği ile alakalı sürekli bnm arkadaşıma her buluşmada anlatıyormuş.Kızda bu durumdan müzdarip bana anlatıyordu bıktım bu durumdan neden sürekli bana anlatıyor diye o adamda da aynı şey vardı esnaf olduğu için utanıyordu ve eski eşinin başarılarından konuşuyordu hep.
Aşırı benziyorlar bu konuda sürekli kadının ne kadar basarılı olduğunu anlatıp övünürdü. Demek ki bu cinsten başkaları da varmış.

Aklıma geldi şimdi. Kadın çok öpüşmek istiyormuş adam hep kaçıyormuş. Öpüşemiyormuş (tiksiniyormuş, çekici gelmiyormuş kadın). İçinde ukte kalmış 7 sene boyunca öoşemiyor olması. Hayatımda bir tek seninle gerçek anlamda öpüşebildim demişti. Yalancı 😂

Bir şey daha geldi. Ben fotoğraf çekerdim mesela ikimizi, elimden kapardı telefonu . Kötü çıktıysa silerdi, emin olmak için silindiğinden, çöp kutusuna girip ordan da silerdi. Anormal bi takıntısı vardı . Diyordu ki bu benim travmam o kadın sürekli zorla fotolarımızı çekiyordu. Ben istemeye istemeye. Çekilmek istemiyordum onunla demişti.

Instagrama koyduğu fotoya baktım. Yine kadın çekiyor. Kafa kafaya vermişler, gayet de yüzü gülüyor shekellrlrjdkrk
7 sene boyunca öpüşmediklerine inandın mı gerçekten ? Hadi o avukatı geçtim koskoca 45 yaşındaki adam bi senle mi gerçek anlamda öpüşmüştür..

7 sene boyunca öpüşmediklerine inandın mı gerçekten ? Hadi o avukatı geçtim koskoca 45 yaşındaki adam bi senle mi gerçek anlamda öpüşmüştür..
Ya tabi yalan söylüyor canım. Cinselliğimizde çok az diyordu. O da yalan . Kadının ilkiymiş bu adam . Tanıştıklarında kadın 25 yaşındaymış yani. 10 senedir tanıyor sonuçta . Evlenir abi bunlar

Ay ben de akrep burcuyum😂🦂🦂🦂♏♏♏
Kadını ve erkeği daha farklı diye biliyorum.

Benim anlamadığım bu kadın hangi akla hizmet bu adama döndü. Hadi ben 2.5 sene çıktım bişeyler yarım kaldı.

7 sene ne saçmalıkalr yaşadı bu adamla. Adam kadını nasıl ikna etti anlamıyorum

Kadının birlikte fotoğraf koymaması da ilginç. Sadece adamın profilinde var. Belki ailesi kabullenmez diye paylaşamıyordur. Ancak iş ciddiye binerse kabullenirler diye bekletiyor olabilir

Herkese merhaba. Birisiyle 2.5 sene birlikteydim. 6 ay önce ayrıldık. Ama hala onu düşünüyorum, sürekli stalkluyorm. Açıkçası geri dönsün diye bekliyordum.. hatta geçenlerde Instagram üzerinden çok kısa konuştuk. Ben yazmıştım ortak bir sağlık problemimiz vardı. Onunla ilgili bir gelişme olmuştu onu haber verdim. O da buna sevindim, başla bir gelişme olunca yazarsın o zaman demişti.

Benden önce 7 senelik bir ilişkisi olmuş. Her türlü detayını da anlatıyordu. Kadınla öpüşemediğini tiksindiğini, kadınla görüşmek istemediğini görüşmemek için türlü bahaneler uydurduğunu kadından tiksindiğini. Sürekli git yıkan dediğini. Kadına sürekli kilo ver dediğini (biraz kilolu bir kadın). Kadının tubaletiin bile çok kötü koktuğunu, çok ekmek yediğini, kadının elinden yaptığı bir yemeği bile yemediğini tiksindiğini anlatırdı bana, vesaire bu liste böyle uzar gider..

Gelin görün ki geçenlerde tekrar bi bakayım Instagram sayfasına dedim, ne göreyim. Bu kadınla barışmış, birlikte fotoğraf koymuş.facebooka da koymuş. İşin ilginç yani kadın Fotoğraf paylaşmamış hala kendi fotoğrafları duruyor.

İşin diğer bir ilginç yani, adam birkaç gün sonra Instagramını kapattı. Ama Facebook de o fotoğraf hala duruyor.

Diğer bi ilginç şey ise bende o kadının telefon numarası vardı adamın telefonundan almıştım gizlice. Nolur nolmaz diye. Kadının normalde WhatsApp fotoğrafı ve açıklaması rehberinde olmayan kişilere kapalı. Başka telefondan baktım görünmüyor, benim WhatsApp’tan görünüyor beni rehberine kaydetmiş bir şekilde. Nedense..

Tiyatro izler gibi izliyorum, çok canım sıkkın :( gidip ona döndü. Bir de bana diyordu ki hayatımda en sevdiğim kadın sen oldun. Çocuk yapacak olursam senden yaparım. Hepsi yalanmış !

Bu arada adamda kişilik bozukluğu var. Ama gönül işte, kopamıyorum. Napıcam bilmiyorum ya aklım sürekli orda kafayı yicem sonunda :(
Bu adam kafadan kontak. Kurtulduğuna sevinmelisin. Allah bilir şu an o kıza da senin hakkında kötü şeyler diyordur. Seni unutmak için sevgili oldum ama seni ne olursa olsun u unutamadım vs. vs. Kendine değer veriyorsan uzak durmalısın

Bir de akrep burcu. Çok intikamcı. Herşeyin intikamını alırdı benden.
Böyle sömürücü erkekler ilişkinin en başlarında nasıl da prenses gibi davranıp göz boyuyolar. Öyle bir ilgili davranıyorlar ki, sonradan kötü davransalar bile demek ki içten içe hala o eski halini arıyorsunuz. Taktik yapmışlar kendilerince.

Kadını ve erkeği daha farklı diye biliyorum.

Benim anlamadığım bu kadın hangi akla hizmet bu adama döndü. Hadi ben 2.5 sene çıktım bişeyler yarım kaldı.

7 sene ne saçmalıkalr yaşadı bu adamla. Adam kadını nasıl ikna etti anlamıyorum
Bak sen bu saçmalıklara rağmen adamdan vazgeçemiyorsun,kadında o durumda.Ve emin ol 2,5 sene asla iletişimde olmasalardı kadın adamı unutur yoluna bakar hatta evlenirdi.Adım gibi eminim 2,5 sene boyunca irtibatta kaldıkları için kadında unutamadı onu.

Adamın fotoğraf paylaştıktan birkaç gün sonra Instagram kapatmasımı nasıl yorumluyorsunuz ?

Ben görmeyeyim diye kapattığını düşünüyorum ben. Geç kaldı ama

Böyle sömürücü erkekler ilişkinin en başlarında nasıl da prenses gibi davranıp göz boyuyolar. Öyle bir ilgili davranıyorlar ki, sonradan kötü davransalar bile demek ki içten içe hala o eski halini arıyorsunuz. Taktik yapmışlar kendilerince.
Tam söylediğiniz gibi oldu.. öyle güzel ve nahif davranıyordu ki. Aşık olmamak elde değildi

Bak sen bu saçmalıklara rağmen adamdan vazgeçemiyorsun,kadında o durumda.Ve emin ol 2,5 sene asla iletişimde olmasalardı kadın adamı unutur yoluna bakar hatta evlenirdi.Adım gibi eminim 2,5 sene boyunca irtibatta kaldıkları için kadında unutamadı onu.
ama kadın beni göre göre nite kabullensin. Bizim birlikte olduğumuzu biliyordu . O kadar kıskanç bir kadın kabul etmezdi / gerçi ilişkimizin son 1 senesi fotoğrafımızı paylaşmadı hiç. Dediğiniz gibi olabilir . Güya bana ceza veriyordu

Adamın fotoğraf paylaştıktan birkaç gün sonra Instagram kapatmasımı nasıl yorumluyorsunuz ?

Ben görmeyeyim diye kapattığını düşünüyorum ben. Geç kaldı ama
Senle alakalı olsa seni engellerdi.
Bence kadınla foto paylaşmamak için instagramını kapattı veya kadına yaranmak için kapattı.

ama kadın beni göre göre nite kabullensin. Bizim birlikte olduğumuzu biliyordu . O kadar kıskanç bir kadın kabul etmezdi / gerçi ilişkimizin son 1 senesi fotoğrafımızı paylaşmadı hiç. Dediğiniz gibi olabilir . Güya bana ceza veriyordu
Şimdi sen de o kadınla beraber olduğunu gördün şimdi arasa açmayacak mısın telefonu 😂

Senle alakalı olsa seni engellerdi.
Bence kadınla foto paylaşmamak için instagramını kapattı veya kadına yaranmak için kapattı.
Facebook hala duruyor ama. Orda hala fotoğrafları var. Ancak Facebook’ta ismini aratınca çıkmıyor. Sadece profil linkini bilirsen bulabiliyorsun adamı.

Madem kapatacaktı neden fotoğraf koydu instagrama. Normalde instagram kapatan birisi falan değildir hiç öyle huyları yok. Altındaki sebebi çok merak ettim

Back