• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisiyle barıştı..

Koskoca 7 senelik ilişkiden bahsediyosunuz adamın tiksinerek devam etmesi mümkün mü? Ayrılık sonrası kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesi hesabı olmuş resmen. Siz de inanmışsınız. Kişilik bozukluğuna dair doktor teşhisi mi var? Öyle de ya da böyle bu çift evlenir benden söylemesi.
Evet kişilik bozukluğuna dair doktor teşhisi var. İlişkinin içinde farklı dinamikler olduğundan bahsediyordu. Devam eden davalar, daha doğrusu kadının baktığı adamın davaları, maddi ortak hesaplar falan bunlar gibi şeylerden bahsetti. Bunlar olmasaydı o ilişki çoktan biterdi altı ay içinde demişti

Adamın garip huylari vardı, mesela buluşuyorduk akşamına bir defteri vardı sinir olduğu her şeyi o deftere not ediyordu. Bunu hep yapardı hatta başka zamanlar sinirlendiğinde bana defteri açtırma neler yapıyorsun bana falan derdi, demişti ki eğer ben o kadınla da böyle bir defter tutsaydım o ilişki altı aydan fazla sürmez biterdi demişti .

Son düzenleme:
Yav kandırmayın kendinizi bir adam birini gerçekten sevince öyle bir sever ki fotoğraf paylaşmayı. Emin olun fotoğrafları kaldırmayı falan düşünmüyodur aksine 7 senelik ilişkisine geri dönebildiği için kadına türlü türlü jestler yapıyodur. Ona sizi kötülüyodur hatta iyi ki kurtuldum senden sonra bir hataydı yara bandı olarak kullandım vs diyodur hatta belki sizin hakkınızda da kötü kokma gibi iftiralar sallıyodur kadına.
Katılıyorum

Eski sevgilisinden bu şekilde bahseden bir insanı içiniz almış ya sizin iyi olmuş tekrar onunla olması. İyi olmuş size yani.
Size de iyi olur inş. Benzer ya da canınızı sıkacak bir şey başınıza gelip. Ettiğiniz bed dua, kötü niyet başınıza gelsin inşallah. Kimsenin kimseye kötü niyet göstermeye hakkı yok. Ben bir derdimi paylaştım. Kötü düşüncelerinizi içinizde tutun.

Eski sevgilisinden bu şekilde bahseden bir insanı içiniz almış ya sizin iyi olmuş tekrar onunla olması. İyi olmuş size yani.
Sanki kadın hakkında kötü konuşan benim. Size ne oluyor ? Burda hem ben hem o kadın açısndan mağduriyet var. Siz gelmiş kadın düsmanlığı yapıyorsunuz bana.

Size de iyi olur inş. Benzer ya da canınızı sıkacak bir şey başınıza gelip. Ettiğiniz bed dua başınıza gelsin inşallah. Kimsenin kimseye kötü niyet göstermeye hakkı yok. Ben bir derdimi paylaştım. Kötü düşüncelerinizi içinizde tutun.
Bana iyi olacak bir şey yok.
Siz zaten ayrılmışsınız. Adam istediğiyle birlikte olur. 7 yıllık sevgilisinin tuvaletine kadar anlatan adamı içi alıp sevgili olan, ayrılınca derbeder olan da sizsiniz. Sizin de nelerinizden bahsediyordur şimdi kim bilir.
Beddua falan etmedim ayrıca ne alaka.

Bana iyi olacak bir şey yok.
Siz zaten ayrılmışsınız. Adam istediğiyle birlikte olur. 7 yıllık sevgilisinin tuvaletine kadar anlatan adamı içi alıp sevgili olan, ayrılınca derbeder olan da sizsiniz. Sizin de nelerinizden bahsediyordur şimdi kim bilir.
Beddua falan etmedim ayrıca ne alaka.
Tamamda size iyi olmuş ne demek ? Bu ilişkinin içinde mağdur edilen benim. Sanki ben onlara kötülük yapmısım gibi size iyi olmuş diyorsunuz bana “.

Sanki kadın hakkında kötü konuşan benim. Size ne oluyor ? Burda hem ben hem o kadın açısndan mağduriyet var. Siz gelmiş kadın düsmanlığı yapıyorsunuz bana.
Akıllı bir kadin, eski sevgilisi hakkında bu kadar ileri geri konuşan adamla birlikte olmaz çünkü. Adamın kumaşı belli, bunu görmek bu kadar zorsa sonra ona geri döndü diye hayıflanmanin bir manası yok.

Baştan eski ilişkisini bu kadar kötüleyen leş karakterli biriyle sevgili olmamalıydınız. İnsan o kadar tiksindiği biriyle 7 sene sevgili kalmaz. Eski sevgiliniz fazla sıkmış, belli ki kadın ayrılmış zamanında o da yedirememiş kendine kadını kötüleyip durmuş. Umarım sizi de ona kötülemez. Bırakın artık insanları rahat, bu kadar stalklayıp durmayın.

Akıllı bir kadin, eski sevgilisi hakkında bu kadar ileri geri konuşan adamla birlikte olmaz çünkü. Adamın kumaşı belli, bunu görmek bu kadar zorsa sonra ona geri döndü diye hayıflanmanin bir manası yok.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir hanımefendi. Benim yaşadıklarımı siz yaşamadınız. Uzaktan yargı dağıtmak kolay tabi.

Evet kişilik bozukluğuna dair doktor teşhisi var. İlişkinin içinde farklı dinamikler olduğundan bahsediyordu. Devam eden davalar, daha doğrusu kadının baktığı adamın davaları, maddi ortak hesaplar falan bunlar gibi şeylerden bahsetti. Bunlar olmasaydı o ilişki çoktan biterdi altı ay içinde demişti

Adamın garip huylari vardı, mesela buluşuyorduk akşamına bir defteri vardı sinir olduğu her şeyi o deftere not ediyordu. Bunu hep yapardı hatta başka zamanlar sinirlendiğinde bana defteri açtırma neler yapıyorsun bana falan derdi, demişti ki eğer ben o kadınla da böyle bir defter tutsaydım o ilişki altı aydan fazla sürmez biterdi demişti .
Böyle birinden koşarak kaçmanız gerekirken stalk yapıp duruyorsunuz ileride Allah korusun evlenseniz kendinizin hadi onu geçtim çocuklarınızın psikolojisi ne halde olur düşünmüyor musunuz

Biraz detay da vermek istiyorum. Bu adam biraz değişik bi adam. İnsan kullanmayı ve para yemeyi çok sever. Kadın önceden ona sürekli hediyeler alıp sürprizler yaparmış, adamı turlara tatillere götürürmüş, ayrıldıklarında barışmak için yaparmış genelde bunları . Mesela sürekli ayrılırlarmış, önceden aldıkları tur tarihleri geldiğinde barışırlarmış. Böyle saçma sapan şeuler . Kadın biraz zengin. Maddi olarak gayet iyi durumda evi arabası var. Sürekli yurtdışına gidiyor. Kadın akademisyen, iyi bir mesleği var.

Adam ise lise mezunu, mekanik parçalar falan satıyor otomobillerle alakalı. Biraz kötü bir semtte oturuyor. Babasının aldığı evde.

kendimle ilgili de bilgi vereyim. Ben de aynı şekilde 2 üniversite, 2 yüksek lisans mezunu, maddi durumu oldukça iyi birisiyim. O Kadınla aramızdaki fark şu, ben ondan açık ara çok daha güzelim.

Ama şöyle bişey daha ekleyeceğim, adam sürekli hukuki problemlerle ilgili şeylerle uğraşıyor başı derde giriyor. Kadın avukat olduğu için devamlı bedavadan adamı kurtarıyor.

Sizce tamamiyle maddi manevi çıkarı için mi dönmüştür ?
E sen bununla barışmayı nedrm istiyordun

Tamamda size iyi olmuş ne demek ? Bu ilişkinin içinde mağdur edilen benim. Sanki ben onlara kötülük yapmısım gibi size iyi olmuş diyorsunuz bana “.
Siz ayrılmışsiniz zaten adam istediğiyle birlikte olur. Mağduriyet dediğiniz ne bilmiyorum ama kocaman kadınsiniz, yanlış gördüğünüz yerde durmamak sizin elinizde. O kadınla birlikte olması ya da olmaması ne fark eder? Kadını da kendinizce küçük görüyorsunuz muhtemelen o yüzden içinize dert olmuş.

Ben diger kadini sevdigini, unutamadigi icin arkasindan saydirdigini dusunuyorum. Ben daha guzelin diyorsunuz ama erkeklerin farkli begenileri olabiliyor.Bir arkadasimiz var, kendisi gayet fit yakisikli bir erkek, ozellikle iri yari kizlarla cikiyor, inlari begeniyor,hatta bir ciktigi kiz baslarda zayifti, onu da fast food vs yedirip kilo aldirmisti.
Ben diger kadini sevdigini, unutamadigi icin arkasindan saydirdigini dusunuyorum. Ben daha guzelin diyorsunuz ama erkeklerin farkli begenileri olabiliyor.Bir arkadasimiz var, kendisi gayet fit yakisikli bir erkek, ozellikle iri yari kizlarla cikiyor, inlari begeniyor,hatta bir ciktigi kiz baslarda zayifti, onu da fast food vs yedirip kilo aldirmisti

Biraz detay da vermek istiyorum. Bu adam biraz değişik bi adam. İnsan kullanmayı ve para yemeyi çok sever. Kadın önceden ona sürekli hediyeler alıp sürprizler yaparmış, adamı turlara tatillere götürürmüş, ayrıldıklarında barışmak için yaparmış genelde bunları . Mesela sürekli ayrılırlarmış, önceden aldıkları tur tarihleri geldiğinde barışırlarmış. Böyle saçma sapan şeuler . Kadın biraz zengin. Maddi olarak gayet iyi durumda evi arabası var. Sürekli yurtdışına gidiyor. Kadın akademisyen, iyi bir mesleği var.

Adam ise lise mezunu, mekanik parçalar falan satıyor otomobillerle alakalı. Biraz kötü bir semtte oturuyor. Babasının aldığı evde.

kendimle ilgili de bilgi vereyim. Ben de aynı şekilde 2 üniversite, 2 yüksek lisans mezunu, maddi durumu oldukça iyi birisiyim. O Kadınla aramızdaki fark şu, ben ondan açık ara çok daha güzelim.

Ama şöyle bişey daha ekleyeceğim, adam sürekli hukuki problemlerle ilgili şeylerle uğraşıyor başı derde giriyor. Kadın avukat olduğu için devamlı bedavadan adamı kurtarıyor.

Sizce tamamiyle maddi manevi çıkarı için mi dönmüştür ?
Bu kadınlar bu adamda ne buldu acaba diye düşündüm. Adam vasat anladım ama siz ve diğer kadın eğitimli donanımlı kariyer sahibi kadınlarsınız, cidden ne buldunuz bu adamda?

Avının pardon kız arkadaşının yeterince şişmanlayıp şişmanlamadığını kontrol etmek için ondan her gün parmağını uzatmasını da istiyor muydu acaba😜😂
Bir de kız ayrılsa bıngıl bıngıl kilolarıyla başbaşa kalacak.
Sevgilime sordum "saçmalama bebeyim yakıyorsun" dedi, tartıya sordum "oha az ye hayvan" dedi.
Benim için çok kafa karıştırıcı bir durum.
Ayy düşman şeyine djdjdj

Avının pardon kız arkadaşının yeterince şişmanlayıp şişmanlamadığını kontrol etmek için ondan her gün parmağını uzatmasını da istiyor muydu acaba😜😂
Sevgilime sordum "saçmalama bebeyim yakıyorsun" dedi, tartıya sordum "oha az ye hayvan" dedi.
Ayy düşman şeyine djdjdj

Ben diger kadini sevdigini, unutamadigi icin arkasindan saydirdigini dusunuyorum. Ben daha guzelin diyorsunuz ama erkeklerin farkli begenileri olabiliyor.Bir arkadasimiz var, kendisi gayet fit yakisikli bir erkek, ozellikle iri yari kizlarla cikiyor, inlari begeniyor,hatta bir ciktigi kiz baslarda zayifti, onu da fast food vs yedirip kilo aldirmisti.

Ayy düşman şeyine djdjdj

Back