- 11 Aralık 2024
- 162
- -11
- 11
- 35
- Konu Sahibi powerfullwoman
Açarım, hiç haberim yokmuş gibi davranırım (içimden söverim)Şimdi sen de o kadınla beraber olduğunu gördün şimdi arasa açmayacak mısın telefonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açarım, hiç haberim yokmuş gibi davranırım (içimden söverim)Şimdi sen de o kadınla beraber olduğunu gördün şimdi arasa açmayacak mısın telefonu
Bu arada ben 6 aydır WhatsAppta engelliyim annemin telefonundan baktım orda da fotoğraf değiştirmiş mi diye. Oraya koymmaış kadınla fotoğrafını . Bu adam hiç sevmez öyle birlikte fotoğraf paylaşmayı falan. Napsam da kaldırsam diye düşünüyordur eminim kiSenle alakalı olsa seni engellerdi.
Bence kadınla foto paylaşmamak için instagramını kapattı veya kadına yaranmak için kapattı.
Sen bu adamdan enerjini acilen çek unutmaya bakBu arada ben 6 aydır WhatsAppta engelliyim annemin telefonundan baktım orda da fotoğraf değiştirmiş mi diye. Oraya koymmaış kadınla fotoğrafını . Bu adam hiç sevmez öyle birlikte fotoğraf paylaşmayı falan. Napsam da kaldırsam diye düşünüyordur eminim ki
Nasıl olcak o ya. Ben bu ikisinin ayrıldığını görmeden rahatlamamSen bu adamdan enerjini acilen çek unutmaya bak
Adamin kokuyla alakali bi takintisi var gibi. Kadinin tuvaletinin ne kadar kotu koktugundan bahsetmis sana. Sana da çok saçma gelmiyor mu? Birini kötüleyecek olsam aklıma gelecek en son şey bile olmaz “boku da çok kötü kokuyodu” demek.Gömdüğüne eminim. Hep bi açığımı yakalamaya çalışırdı. Bana derdi ki sen niye ter kokmuyorsun biraz terle de göreyim. Senin ayakların neden kokmuyor. Yanımda hiç gaz çıkarmayacak mısın. Böyle salak saçma istekleri oluyordu bi açığımı yakalamak için. Şimdi ne anlatacak merak ediyorum. Anlatabileceği tarzda hiçbişeyim yok. Sallıyordur muhtemelen. Kadını kıvama getirmek için.
Şimdi seni de aynı bu şekilde anlatıyor işte size geçmiş olsun da genel söylüyorum eski sevgilisi eşi vs hakkında böyle iğrenç iğrenç konuşan adamdan hiçbir halt olmaz sakın güvenmeyin birinin ex ini anlatma şekli kendi kişiliğini gösterirHerkese merhaba. Birisiyle 2.5 sene birlikteydim. 6 ay önce ayrıldık. Ama hala onu düşünüyorum, sürekli stalkluyorm. Açıkçası geri dönsün diye bekliyordum.. hatta geçenlerde Instagram üzerinden çok kısa konuştuk. Ben yazmıştım ortak bir sağlık problemimiz vardı. Onunla ilgili bir gelişme olmuştu onu haber verdim. O da buna sevindim, başla bir gelişme olunca yazarsın o zaman demişti.
Benden önce 7 senelik bir ilişkisi olmuş. Her türlü detayını da anlatıyordu. Kadınla öpüşemediğini tiksindiğini, kadınla görüşmek istemediğini görüşmemek için türlü bahaneler uydurduğunu kadından tiksindiğini. Sürekli git yıkan dediğini. Kadına sürekli kilo ver dediğini (biraz kilolu bir kadın). Kadının tubaletiin bile çok kötü koktuğunu, çok ekmek yediğini, kadının elinden yaptığı bir yemeği bile yemediğini tiksindiğini anlatırdı bana, vesaire bu liste böyle uzar gider..
Gelin görün ki geçenlerde tekrar bi bakayım Instagram sayfasına dedim, ne göreyim. Bu kadınla barışmış, birlikte fotoğraf koymuş.facebooka da koymuş. İşin ilginç yani kadın Fotoğraf paylaşmamış hala kendi fotoğrafları duruyor.
İşin diğer bir ilginç yani, adam birkaç gün sonra Instagramını kapattı. Ama Facebook de o fotoğraf hala duruyor.
Diğer bi ilginç şey ise bende o kadının telefon numarası vardı adamın telefonundan almıştım gizlice. Nolur nolmaz diye. Kadının normalde WhatsApp fotoğrafı ve açıklaması rehberinde olmayan kişilere kapalı. Başka telefondan baktım görünmüyor, benim WhatsApp’tan görünüyor beni rehberine kaydetmiş bir şekilde. Nedense..
Tiyatro izler gibi izliyorum, çok canım sıkkın gidip ona döndü. Bir de bana diyordu ki hayatımda en sevdiğim kadın sen oldun. Çocuk yapacak olursam senden yaparım. Hepsi yalanmış !
Bu arada adamda kişilik bozukluğu var. Ama gönül işte, kopamıyorum. Napıcam bilmiyorum ya aklım sürekli orda kafayı yicem sonunda
Hayır ya aşk böyle bir şey değil kendinizi kandırmayın. 6 ay olmuş hala adamı stalklıyorsunuz, unutmanıza izin vermiyorsunuz ki. Salın o pisliği engelleyin her yerden, kadının numarasını silin gitsin. Ay bu pislik size geri dönse siz yine kabul edersiniz. Bu kadar mı değersiniz? Kendinize bu pisliği mi yakıştırıyorsunuz, bu yaştan sonra böyle bir ilişkinin içinde olmak sizi mutlu edicek mi gerçekten?Evet soğuyamıyorum. Aşk böyle bişey demek ki kör kütük & mantıksız. Bir gram mantık devreye sokamıyorum
O bana da saçma geldi.Bir insan tuvalete gidip ihtiyacını karşıladığında ne kokacak başka? Kimse pembe simli ve şeker kokulu şekilde yapmıyor tuvaletiniAdamin kokuyla alakali bi takintisi var gibi. Kadinin tuvaletinin ne kadar kotu koktugundan bahsetmis sana. Sana da çok saçma gelmiyor mu? Birini kötüleyecek olsam aklıma gelecek en son şey bile olmaz “boku da çok kötü kokuyodu” demek.
Çok garip, problemli bi tip gibi. Senin neden kötü kokularını merak ediyor? Gaz kokunu, ayak kokunu
Nerden buluyosunuz kızlar bu değişikleri. Ben korkardım böyle konuşan bi adamdan.
Aklıma geldi şimdi. Kadın çok öpüşmek istiyormuş adam hep kaçıyormuş. Öpüşemiyormuş (tiksiniyormuş, çekici gelmiyormuş kadın). İçinde ukte kalmış 7 sene boyunca öoşemiyor olması. Hayatımda bir tek seninle gerçek anlamda öpüşebildim demişti. Yalancı
Bir şey daha geldi. Ben fotoğraf çekerdim mesela ikimizi, elimden kapardı telefonu . Kötü çıktıysa silerdi, emin olmak için silindiğinden, çöp kutusuna girip ordan da silerdi. Anormal bi takıntısı vardı . Diyordu ki bu benim travmam o kadın sürekli zorla fotolarımızı çekiyordu. Ben istemeye istemeye. Çekilmek istemiyordum onunla demişti.
Instagrama koyduğu fotoya baktım. Yine kadın çekiyor. Kafa kafaya vermişler, gayet de yüzü gülüyor shekellrlrjdkrk
Nereden tutsam elimde kalıyor. Ne yazsam bilemedim. Böyle biriyle birlikte olman mı , hala üzülüyor olman mı, adamı ve kadını takip ediyor olman mı, karakterini bildiğin halde barışırdık diye düşünüyor olman mı, kadın kilolu ben daha güzelim beni seçmeliydi mantığında olman mı… insan bir kere hata yapar, hadi olmadı 2. Hatayı yaptın ama aynı konuda 3. Yaptığın artık hata olmuyor başka şey oluyor.
Hayır ya aşk böyle bir şey değil kendinizi kandırmayın. 6 ay olmuş hala adamı stalklıyorsunuz, unutmanıza izin vermiyorsunuz ki. Salın o pisliği engelleyin her yerden, kadının numarasını silin gitsin. Ay bu pislik size geri dönse siz yine kabul edersiniz. Bu kadar mı değersiniz? Kendinize bu pisliği mi yakıştırıyorsunuz, bu yaştan sonra böyle bir ilişkinin içinde olmak sizi mutlu edicek mi gerçekten?
kıyamam 7 sene boyunca tacize maruz kalmış adamceğiz..
eski sevgilisinin kakasına kadar anlatan adamı seviyorum diyen insanında aklından şüphe eymek lazım. insan kendine layık görmez şunu.
Adam cok yakisikli galibaBiraz detay da vermek istiyorum. Bu adam biraz değişik bi adam. İnsan kullanmayı ve para yemeyi çok sever. Kadın önceden ona sürekli hediyeler alıp sürprizler yaparmış, adamı turlara tatillere götürürmüş, ayrıldıklarında barışmak için yaparmış genelde bunları . Mesela sürekli ayrılırlarmış, önceden aldıkları tur tarihleri geldiğinde barışırlarmış. Böyle saçma sapan şeuler . Kadın biraz zengin. Maddi olarak gayet iyi durumda evi arabası var. Sürekli yurtdışına gidiyor. Kadın akademisyen, iyi bir mesleği var.
Adam ise lise mezunu, mekanik parçalar falan satıyor otomobillerle alakalı. Biraz kötü bir semtte oturuyor. Babasının aldığı evde.
kendimle ilgili de bilgi vereyim. Ben de aynı şekilde 2 üniversite, 2 yüksek lisans mezunu, maddi durumu oldukça iyi birisiyim. O Kadınla aramızdaki fark şu, ben ondan açık ara çok daha güzelim.
Ama şöyle bişey daha ekleyeceğim, adam sürekli hukuki problemlerle ilgili şeylerle uğraşıyor başı derde giriyor. Kadın avukat olduğu için devamlı bedavadan adamı kurtarıyor.
Sizce tamamiyle maddi manevi çıkarı için mi dönmüştür ?
Bu daha çok sinir bozucu. Ergen aklı bir karış havada kızlar değiller ki yaşları oturmuş eğitim seviyeleri yüksek kendi ayakları üzerinde duran kadınlar. Bu kadınların şu tip asalaklara fırsat vermesini asla aklıma mantığıma oturtamıyorumVe bu adami, bu hareketleri kendine layik goren kisi de 30'lu yaslarinda bir kadin, 2 üniversite 2 Yl bitirmis, digeri de avukat.
Yav kandırmayın kendinizi bir adam birini gerçekten sevince öyle bir sever ki fotoğraf paylaşmayı. Emin olun fotoğrafları kaldırmayı falan düşünmüyodur aksine 7 senelik ilişkisine geri dönebildiği için kadına türlü türlü jestler yapıyodur. Ona sizi kötülüyodur hatta iyi ki kurtuldum senden sonra bir hataydı yara bandı olarak kullandım vs diyodur hatta belki sizin hakkınızda da kötü kokma gibi iftiralar sallıyodur kadına.Bu arada ben 6 aydır WhatsAppta engelliyim annemin telefonundan baktım orda da fotoğraf değiştirmiş mi diye. Oraya koymmaış kadınla fotoğrafını . Bu adam hiç sevmez öyle birlikte fotoğraf paylaşmayı falan. Napsam da kaldırsam diye düşünüyordur eminim ki
Hayir bir de yaptigi normal bir davranismis gibi konuyu daha da percinliyor, evlenirlerse kahrolurum diye. Yahu 30 yasindasin artık sen, birak evlenirse evlensin adam jigolo gibi birsey zaten anlattigina gore, para yedirene gelen cok olur niye uzuluyorsun ki elini sallasan bu tip adama carparsin zaten.Bu daha çok sinir bozucu. Ergen aklı bir karış havada kızlar değiller ki yaşları oturmuş eğitim seviyeleri yüksek kendi ayakları üzerinde duran kadınlar. Bu kadınların şu tip asalaklara fırsat vermesini asla aklıma mantığıma oturtamıyorum
Eğitim yok, yaşı 46, iş güç belirsiz kadınların üstünden geçiniyor, karakter desen beş para etmez. Böyle birine dünyanın en yakışıklısı olsa katlanılmaz ya neyseAdam cok yakisikli galiba
Böyle bi tipten kurtulduğu için şükür edeceğine bi de kahrolurum diyor daha çok sinirleniyorum 6 ay geçmiş üstünden insanın bi gözü açılır, ben neler yaşamışım ya diye düşünür ama yok bu pislik geri dönse konu sahibi yine seve seve kucak açarHayir bir de yaptigi normal bir davranismis gibi konuyu daha da percinliyor, evlenirlerse kahrolurum diye. Yahu 30 yasindasin artık sen, birak evlenirse evlensin adam jigolo gibi birsey zaten anlattigina gore, para yedirene gelen cok olur niye uzuluyorsun ki elini sallasan bu tip adama carparsin zaten.