• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisiyle barıştı..

Resmen evlilik vaadi ile kandırmış sizi.Bana bir adam yalandan nikah tarihi alıp şöyle yapsa o adamla daha işim olmazdı birde inandın cidden demiş siz hiç o cümleden sonra ayrılmayı düşünmediniz mi gerçekten ? Muhtemelen maddi olarak dolandıracaktı sizden para isteyecekti nede olsa evleniyoruz diye.Diğer kadın gibi yedirmemişsiniz çünkü buna.
Yok yedirmedim. Hem maddi açıdan işine gelmiyordum. Hem benim ailemle arası iyi değildi. O açıdan da işine gelmiyordum. Hem cinselliğimğz devam etmiyordu. Hem de evlilik & çocuk muhabbeti açıyordum. Hepsinin birikimi ve başka saçmalıklar sonucu ayrıldık.

Ayrılmayı düşündüm ama ayrılamadım malesef. (Evlilik meselesi sebebiyle)

Elde değil. Bir sürü anı var. Bitmiyor duygular. Adamın ne kadar matah birisi olmadığını bilsem de bitiremiyorum kafamda. Şimdi eskiye döndü diye daha kıymete bindi..
Bataklığın kenarında dolaşıyorsunuz, temiz pak çekilmek varken siz içeri eğildikçe eğiliyorsunuz. Burada konusu edilen en leş en iğrenç adam olabilir bu kişi. O kadınla kavga ederse gelir yine mi yazalım, ne okumak istiyorsunuz? Burada bin farklı düşüncede görüşte kadın var ama sanmıyorum bir tanesi bile git barış çağır sana gelsin demez. Hayat sizn hayatınız isterseniz çöp edin bize ne. Yalnız benim buradan bile midem bulandı bu yaratığa. Bırak sevgiliyi ilişkiyi, çevremde arkadaş olarak bile böylesi bulunamaz.

Yok yedirmedim. Hem maddi açıdan işine gelmiyordum. Hem benim ailemle arası iyi değildi. O açıdan da işine gelmiyordum. Hem cinselliğimğz devam etmiyordu. Hem de evlilik & çocuk muhabbeti açıyordum. Hepsinin birikimi ve başka saçmalıklar sonucu ayrıldık.

Ayrılmayı düşündüm ama ayrılamadım malesef. (Evlilik meselesi sebebiyle)
İyi bari maddi bir kaybın oluşmadı..Sen beni dinle ve yeni insanlarla tanış.Hayatına çok daha iyisi gelecek 777 manifest 🤩🤩🤩⭐⭐

Bi kavgamızda bana sinirlenip şöyle bişey söylemişti. O kadınla dünyada son kadın kalsa evlenmem. Ama onunla vile evlenirim seninle asla evlenmem demişti. Bu bana aşırı derecede koymıştu. Belki de şu an barışmasına & evlenecek olma ihtimaline o yüzden bu kadar takıldım

Aşk böyle bisey değil tek atış bunda anlaşırsak ,bence bu kızımız kurtulacak gereksiz komplekslerden
Aşk acısı çekiyor,terkedilmenin acısını çekiyor ve şuanda mantık devre dışı tamamen.Ben de geçtim bu yollardan bana da herkes akıl verirdi ama bir kulağımdan girer diğerinden çıkardı şimdi gülüyorum o hallerime değer miydi ağlamaya diye.

Bi kavgamızda bana sinirlenip şöyle bişey söylemişti. O kadınla dünyada son kadın kalsa evlenmem. Ama onunla vile evlenirim seninle asla evlenmem demişti. Bu bana aşırı derecede koymıştu. Belki de şu an barışmasına & evlenecek olma ihtimaline o yüzden bu kadar takıldım
Eniştemiz çok tutarlı waaaow 🔥

Aşk acısı çekiyor,terkedilmenin acısını çekiyor ve şuanda mantık devre dışı tamamen.Ben de geçtim bu yollardan bana da herkes akıl verirdi ama bir kulağımdan girer diğerinden çıkardı şimdi gülüyorum o hallerime değer miydi ağlamaya diye.
Gerçekten acı çekiyorum aylardır. Bir sürü psikolojik problem yaşadım. Hatta mide problemleri falan yaşadım. Çarpıntılar vesaire. Hala da devam ediyor.

O adam sana o kadınla alakalı yapmam dediği herseyı dönüp tekrarlayarak yapmış … evlenmem demiş ya ahanda buraya yazıyorum o artık evli die konu açarsın yakın zamanda
Ay demeyin 😂😂😂 ay tez zamanda ayrılsınlar nolur. Mental olarak kaldıramam böyle bişeyi

O adam sana o kadınla alakalı yapmam dediği herseyı dönüp tekrarlayarak yapmış … evlenmem demiş ya ahanda buraya yazıyorum o artık evli die konu açarsın yakın zamanda
Ama var böyle bi ihtimal “. Neden mi. Adam 46 yaşında, ben ve kadın 35 yaşındayız. Adam artık yaşının geçtiğini çocuk yapmak için enerjisi kalmayacağını bir an önce evlilik çocuk işini halletmesi gerektiğini söylüyordu. Şimdi onda halleder işte. Yeni birisini bulup senelerce tanıyacağına . Hazır o kadın var elinin altında. Maddi manevi destekliyor da adamı. Bayılıyor da adama. daha nolsun.

Back