• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisiyle barıştı..

Kim bilir sizle ilgili neler neler sallıyordur şu an.
Kadın da aynı sizin eklediğiniz gibi sizi eklemiştir onun için.
“Nedense” beni eklemiş diye merak etmişsiniz ya hani.
Anlattığınız kişinin elle tutulur yanı yok ama iki kadını elinde oyuncak etmiş uyanın yani derdiniz kadın değil aramızdaki fark benim çok daha güzel olmam demeyin.
Öyle olsanız ne işe yaramış sanki keşke başka yönden farkınız olsaymış da kişilere takılmasaymışsınız

Onu tamamen kaybetmiş olurum. Ondan sanırım
Evlenseler neden daha çok üzülüyorsun ? Sonuçta onla sevgili kalmaya devam etse yine senle olmayacak,evlense yine durum aynı.Daha çok üzülmene gerek yok,kapat bu defteri.Hayat seni savurmazsa eğer anlayacaksın değmeyen adamlar için ağlamamayı.

Yazdığım şeyin yanlış anlaşılması beni üzer. Ben o anlamda yazmadım daha güzelim diye. Durumu tarif etmeye çalışıyorum sadece detaylandırdım. Bunu belirtmemin özel sebebi ise adamın fiziğe ve güzelliğe aşırı takıntılı olmasıydı.
Anlattığınız kişinin elle tutulur yanı yok ama iki kadını elinde oyuncak etmiş uyanın yani derdiniz kadın değil aramızdaki fark benim çok daha güzel olmam demeyin.
Öyle olsanız ne işe yaramış sanki keşke başka yönden farkınız olsaymış da kişilere takılmasaymışsınız

Benim hakkımda da bir sürü şey salladığına eminim. Çünkü o kadın bunun acısını çıkartır ondan. Çok cazgır bir kadın. Ayrıca aşırı kıskanç ve kontrolcü. Muhtemelen telefonumu o yüzden ekledi rehberine. Muhtemelen geçen günkü yazışmamızı falan okumuştur instagram’da. Ondan kapattırmış da olabilir instagramı..

Onu tamamen kaybetmiş olurum. Ondan sanırım
Sana çok şeyler yazmak istiyorum ama bir kulağından girip diğer kulağından çıkacak biliyorum.Aşk öyle bir şey zaten,mantık devre dışı kalıyor.Sana gelse bile o adamdan sana hayır gelmez.Evleneceklerini düşünme o adamı nasıl unuturum diye düşün.Ben de ne aşk acıları çektim değmeyen adamlar için ne göz yaşları döktüm çok iyi iş tekliflerini elimle ittim ne fedakarlıklar yaptım anlatamam sana.Ama şimdi bakıyorum ki anlamsız ve boşmuş.

Sana çok şeyler yazmak istiyorum ama bir kulağından girip diğer kulağından çıkacak biliyorum.Aşk öyle bir şey zaten,mantık devre dışı kalıyor.Sana gelse bile o adamdan sana hayır gelmez.Evleneceklerini düşünme o adamı nasıl unuturum diye düşün.Ben de ne aşk acıları çektim değmeyen adamlar için ne göz yaşları döktüm çok iyi iş tekliflerini elimle ittim ne fedakarlıklar yaptım anlatamam sana.Ama şimdi bakıyorum ki anlamsız ve boşmuş.
İleride anlamsız olacağını biliyorum. Nasıl ki önceki ilişkilerimin şu an anlamsız olduğu gibi. Ama şu anki duygularla çok Zor :(. Önceki ilsikilerle kıyaslamak istemiyorum aslında. Bu ilişkinin benim için çok yaralıyıcı ve travmatik yanları var. O yüzden söküp atamıyorum. zor..

Biraz detay da vermek istiyorum. Bu adam biraz değişik bi adam. İnsan kullanmayı ve para yemeyi çok sever. Kadın önceden ona sürekli hediyeler alıp sürprizler yaparmış, adamı turlara tatillere götürürmüş, ayrıldıklarında barışmak için yaparmış genelde bunları . Mesela sürekli ayrılırlarmış, önceden aldıkları tur tarihleri geldiğinde barışırlarmış. Böyle saçma sapan şeuler . Kadın biraz zengin. Maddi olarak gayet iyi durumda evi arabası var. Sürekli yurtdışına gidiyor. Kadın akademisyen, iyi bir mesleği var.

Adam ise lise mezunu, mekanik parçalar falan satıyor otomobillerle alakalı. Biraz kötü bir semtte oturuyor. Babasının aldığı evde.

kendimle ilgili de bilgi vereyim. Ben de aynı şekilde 2 üniversite, 2 yüksek lisans mezunu, maddi durumu oldukça iyi birisiyim. O Kadınla aramızdaki fark şu, ben ondan açık ara çok daha güzelim.

Ama şöyle bişey daha ekleyeceğim, adam sürekli hukuki problemlerle ilgili şeylerle uğraşıyor başı derde giriyor. Kadın avukat olduğu için devamlı bedavadan adamı kurtarıyor.

Sizce tamamiyle maddi manevi çıkarı için mi dönmüştür ?
2 üniversite 2 yl mezunu insan olarak bu adamda ne buldunuz??? Fakir sevindir kurtuldugun icin

Adamı gömüp durmuşsunuz da sizin psikolojiniz çok mu düzgün? Bildiğin kadınların parasını yiyen bir jigoloymuş. Bahsettiği kadınla 7 gün 7 hafta durmaz, 7 sene niye beraber olmuş? Biri diğerini maddi manevi kullanmış, diğeri de kullandırmış.

Benim artık düşüncem net. Böyle erkeklerin gen aktarımı, nesli asla tükenmez. Toplumu zehirlemekten asla geri durmazlar çünkü kadınlar destekliyor el üstünde tutuyor. Beş para etmeyen karaktersiz hain sırtlanlar kapış kapış gidiyor. Hiç durup bir düşünmediniz mi madem öyleymiş niye ayrılmamış bu kadından diye? Başka bir kadını size kötülerken aşağılarken mest mi oluyordunuz?

Herkese merhaba. Birisiyle 2.5 sene birlikteydim. 6 ay önce ayrıldık. Ama hala onu düşünüyorum, sürekli stalkluyorm. Açıkçası geri dönsün diye bekliyordum.. hatta geçenlerde Instagram üzerinden çok kısa konuştuk. Ben yazmıştım ortak bir sağlık problemimiz vardı. Onunla ilgili bir gelişme olmuştu onu haber verdim. O da buna sevindim, başla bir gelişme olunca yazarsın o zaman demişti.

Benden önce 7 senelik bir ilişkisi olmuş. Her türlü detayını da anlatıyordu. Kadınla öpüşemediğini tiksindiğini, kadınla görüşmek istemediğini görüşmemek için türlü bahaneler uydurduğunu kadından tiksindiğini. Sürekli git yıkan dediğini. Kadına sürekli kilo ver dediğini (biraz kilolu bir kadın). Kadının tubaletiin bile çok kötü koktuğunu, çok ekmek yediğini, kadının elinden yaptığı bir yemeği bile yemediğini tiksindiğini anlatırdı bana, vesaire bu liste böyle uzar gider..

Gelin görün ki geçenlerde tekrar bi bakayım Instagram sayfasına dedim, ne göreyim. Bu kadınla barışmış, birlikte fotoğraf koymuş.facebooka da koymuş. İşin ilginç yani kadın Fotoğraf paylaşmamış hala kendi fotoğrafları duruyor.

İşin diğer bir ilginç yani, adam birkaç gün sonra Instagramını kapattı. Ama Facebook de o fotoğraf hala duruyor.

Diğer bi ilginç şey ise bende o kadının telefon numarası vardı adamın telefonundan almıştım gizlice. Nolur nolmaz diye. Kadının normalde WhatsApp fotoğrafı ve açıklaması rehberinde olmayan kişilere kapalı. Başka telefondan baktım görünmüyor, benim WhatsApp’tan görünüyor beni rehberine kaydetmiş bir şekilde. Nedense..

Tiyatro izler gibi izliyorum, çok canım sıkkın :( gidip ona döndü. Bir de bana diyordu ki hayatımda en sevdiğim kadın sen oldun. Çocuk yapacak olursam senden yaparım. Hepsi yalanmış !

Bu arada adamda kişilik bozukluğu var. Ama gönül işte, kopamıyorum. Napıcam bilmiyorum ya aklım sürekli orda kafayı yicem sonunda :(
Sende de problemler var gibi hissettim, kadının numarasını almak ne demek? Sen ne amaçla aldıysan kadın da o amaçla almıştır belki. Ayrıca akıl var mantık var 7 yıl kim kime sabrediyor. (sugarmamy değilse) Ha bu arada seninleyken de o kadınla hiç bağını koparmamistir senin ruhun duymamistir.

2 üniversite 2 yl mezunu insan olarak bu adamda ne buldunuz??? Fakir sevindir kurtuldugun icin
Kendini çok iyi pazarlayan birisi. Başlarda aşırı el üstünde tutuyordu. Sonradan ilgiyi çekti ama çoktan Aşık etti kendine. Aynı taktikleri o kadına da uygulamıs olmalı ki 7 senenin üstüne tekrar barıştı.

Adamı gömüp durmuşsunuz da sizin psikolojiniz çok mu düzgün? Bildiğin kadınların parasını yiyen bir jigoloymuş. Bahsettiği kadınla 7 gün 7 hafta durmaz, 7 sene niye beraber olmuş? Biri diğerini maddi manevi kullanmış, diğeri de kullandırmış.

Benim artık düşüncem net. Böyle erkeklerin gen aktarımı, nesli asla tükenmez. Toplumu zehirlemekten asla geri durmazlar çünkü kadınlar destekliyor el üstünde tutuyor. Beş para etmeyen karaktersiz hain sırtlanlar kapış kapış gidiyor. Hiç durup bir düşünmediniz mi madem öyleymiş niye ayrılmamış bu kadından diye? Başka bir kadını size kötülerken aşağılarken mest mi oluyordunuz?
Son cümleye kadar yazdıklarınıza tam olarak katılıyorum ancak başka bir kadını bana kötülemesi beni neden mest etsin? Biz onunla defalarca bu söylemleri yüzünden kavga ettik.

O kadar ki kadın adamın telefonunda “kahbe” diye kayıtlıydı..
Erkekler bir kadına çok saydırıyorsa zaten o kadını unutamamış, çok etkisinde kalmış oluyor. Sevmedikleri kadınlar için genelde “yiiaa çok önemli biri değildi, takıldık işte öyle” deyip konuyu kapatıyolar. Ama sizin bahsettiğiniz gibi eskiden beraber olduğu kadına çok saydıranlar o kadının hastası oluyor. Çünkü fazla sevgi fazla nefreti doğuruyor. Sad but true.

Sende de problemler var gibi hissettim, kadının numarasını almak ne demek? Sen ne amaçla aldıysan kadın da o amaçla almıştır belki. Ayrıca akıl var mantık var 7 yıl kim kime sabrediyor. (sugarmamy değilse) Ha bu arada seninleyken de o kadınla hiç bağını koparmamistir senin ruhun duymamistir.
Evet bende problem olduğunu başta belirttim zaten. Bağımlılık şemam var kopamıyorum.

Erkekler bir kadına çok saydırıyorsa zaten o kadını unutamamış, çok etkisinde kalmış oluyor. Sevmedikleri kadınlar için genelde “yiiaa çok önemli biri değildi, takıldık işte öyle” deyip konuyu kapatıyolar. Ama sizin bahsettiğiniz gibi eskiden beraber olduğu kadına çok saydıranlar o kadının hastası oluyor. Çünkü fazla sevgi fazla nefreti doğuruyor. Sad but true.
Katılıyorum. Adam işine geldiği Gibi konuşuyor. Benimle iyiyken kadını kötülüyordu. Bizim aramız bozulunca kadını övüyordu bana.

Kendini çok iyi pazarlayan birisi. Başlarda aşırı el üstünde tutuyordu. Sonradan ilgiyi çekti ama çoktan Aşık etti kendine. Aynı taktikleri o kadına da uygulamıs olmalı ki 7 senenin üstüne tekrar barıştı.
Fırsat bu fırsat yoluna bak. Sağlıklı bı ilişki değil zaten. Etrafına bak kendine bak ve şunu unutma sen değerlisin.once sen.

Ben neden aldım söyleyeyim. Tatile gitmiştik adamla. Kadınla konuşmuş. Telefonunu karıştırınca yakalamıştım. Devam eden davam var onunla ilgili soru sordum demişti. Ondan sonra almıştım. Acaba birlikteler mi ikimizi de aynı anda mı idare ediyor WhatsApp fotoğrafı falan koyar görürüm diye. Aman ne bileyim saçma sapan şeuler işte

Ben neden aldım söyleyeyim. Tatile gitmiştik adamla. Kadınla konuşmuş. Telefonunu karıştırınca yakalamıştım. Devam eden davam var onunla ilgili soru sordum demişti. Ondan sonra almıştım. Acaba birlikteler mi ikimizi de aynı anda mı idare ediyor WhatsApp fotoğrafı falan koyar görürüm diye. Aman ne bileyim saçma sapan şeuler işte
Zaten büyük ihtimalle devam etmiş

Niye var o şema? Buldun mu temeli ?
Evet, çünkü sevgi duygusunu buldum mu kaybetmek istemiyorum. Çocukluğumda çok sevilen ilgilenilen bir çocuktum. Alıştığım yerden çıkamıyorum muhtemelen
Fırsat bu fırsat yoluna bak. Sağlıklı bı ilişki değil zaten. Etrafına bak kendine bak ve şunu unutma sen değerlisin.once sen.
evet kesinlikle sağlıklı değil bunu biliyorum. Ne benimki ne onlarınki.

Back