Biraz detay da vermek istiyorum. Bu adam biraz değişik bi adam. İnsan kullanmayı ve para yemeyi çok sever. Kadın önceden ona sürekli hediyeler alıp sürprizler yaparmış, adamı turlara tatillere götürürmüş, ayrıldıklarında barışmak için yaparmış genelde bunları . Mesela sürekli ayrılırlarmış, önceden aldıkları tur tarihleri geldiğinde barışırlarmış. Böyle saçma sapan şeuler . Kadın biraz zengin. Maddi olarak gayet iyi durumda evi arabası var. Sürekli yurtdışına gidiyor. Kadın akademisyen, iyi bir mesleği var.
Adam ise lise mezunu, mekanik parçalar falan satıyor otomobillerle alakalı. Biraz kötü bir semtte oturuyor. Babasının aldığı evde.
kendimle ilgili de bilgi vereyim. Ben de aynı şekilde 2 üniversite, 2 yüksek lisans mezunu, maddi durumu oldukça iyi birisiyim. O Kadınla aramızdaki fark şu, ben ondan açık ara çok daha güzelim.
Ama şöyle bişey daha ekleyeceğim, adam sürekli hukuki problemlerle ilgili şeylerle uğraşıyor başı derde giriyor. Kadın avukat olduğu için devamlı bedavadan adamı kurtarıyor.
Sizce tamamiyle maddi manevi çıkarı için mi dönmüştür ?