- 11 Şubat 2023
- 9.817
- 1
- 21.754
- 268
- Konu Sahibi powerfullwoman
-
Çok sevilen insanlar başkalarının sevgisine çok da muhtaç olmuyor aslında. Sen onları boşver kendine odaklan. Ben de çocukken aşırı sevilen çok da simartilan biriydim şuan biri beni sevmese sana mı kaldım modundayim , sana da tavsiye ederim.Evet, çünkü sevgi duygusunu buldum mu kaybetmek istemiyorum. Çocukluğumda çok sevilen ilgilenilen bir çocuktum. Alıştığım yerden çıkamıyorum muhtemelen
evet kesinlikle sağlıklı değil bunu biliyorum. Ne benimki ne onlarınki.
Bir yandan yaşım geçiyor duygusu da var. Bence bir sürü tetikleyici var. Ne zaman evlenicem ne zaman çocuk yapıcam. 2.5 yılımı verdim ona. Bir sürü düşünceler uçuşuyor aklımdaÇok sevilen insanlar başkalarının sevgisine çok da muhtaç olmuyor aslında. Sen onları boşver kendine odaklan. Ben de çocukken aşırı sevilen çok da simartilan biriydim şuan biri beni sevmese sana mı kaldım modundayim , sana da tavsiye ederim.
Yedi sene az mı, kadını tuvaletine kadar gömmüş. Kim bilir şimdi de sizi ona nasıl gömüyordur. Bugün bana birini kötüleyen kişi yarın da beni başkasına kötüler, buna hep şahit olmuşumdur.Çok doğru, benimkisi de o kadınınki gibi bağımlılık :/ duyguları bir kenara atamıyorum
şurdan devam edeyim yukarıyı okudum geldım başa sardırmayayım sizide adam size ilgili sevgili olsa gider miydi. Bide neden iyi veya kötü size başkasını anlatmasına müsade ettinizEvet, çünkü sevgi duygusunu buldum mu kaybetmek istemiyorum. Çocukluğumda çok sevilen ilgilenilen bir çocuktum. Alıştığım yerden çıkamıyorum muhtemelen
evet kesinlikle sağlıklı değil bunu biliyorum. Ne benimki ne onlarınki.
Gömdüğüne eminim. Hep bi açığımı yakalamaya çalışırdı. Bana derdi ki sen niye ter kokmuyorsun biraz terle de göreyim. Senin ayakların neden kokmuyor. Yanımda hiç gaz çıkarmayacak mısın. Böyle salak saçma istekleri oluyordu bi açığımı yakalamak için. Şimdi ne anlatacak merak ediyorum. Anlatabileceği tarzda hiçbişeyim yok. Sallıyordur muhtemelen. Kadını kıvama getirmek için.Yedi sene az mı, kadını tuvaletine kadar gömmüş. Kim bilir şimdi de sizi ona nasıl gömüyordur. Bugün bana birini kötüleyen kişi yarın da beni başkasına kötüler, buna hep şahit olmuşumdur.
Müsade etmediğimi konuşmaların arasında belirttim. Ama çok yazışma oldu kaçırmış olabilirsiniz.şurdan devam edeyim yukarıyı okudum geldım başa sardırmayayım sizide adam size ilgili sevgili olsa gider miydi. Bide neden iyi veya kötü size başkasını anlatmasına müsade ettiniz
Baştan beri olmayacağını bilmen lazımdı aslinda , biri karşıma geçip 7 yıl ayseyle birlikte oldum ama bak Ayşe'nin b.ku bile kokuyordu dese zerre güvenmem.Bir yandan yaşım geçiyor duygusu da var. Bence bir sürü tetikleyici var. Ne zaman evlenicem ne zaman çocuk yapıcam. 2.5 yılımı verdim ona. Bir sürü düşünceler uçuşuyor aklımda
Bu ne ya. Mental sağlığı iyi değilmiş kim kime ayağın neden kokmuyor, gaz çıkarmayacak mısın der kiGömdüğüne eminim. Hep bi açığımı yakalamaya çalışırdı. Bana derdi ki sen niye ter kokmuyorsun biraz terle de göreyim. Senin ayakların neden kokmuyor. Yanımda hiç gaz çıkarmayacak mısın. Böyle salak saçma istekleri oluyordu bi açığımı yakalamak için. Şimdi ne anlatacak merak ediyorum. Anlatabileceği tarzda hiçbişeyim yok. Sallıyordur muhtemelen. Kadını kıvama getirmek için.
Niye ayrılmadınız? Bir iki söylese susturursun ama bunu defalarca yapmış. Hem size hem o kadına saygısızlık değil mi? 2,5 sene eski sevgilisinin arkasından atıp tutmasına niye müsade ettiniz? Defalarca kavga etmişsiniz ama ilişkiniz bitmediğine göre demek ki her seferinde barışmışsınız.Son cümleye kadar yazdıklarınıza tam olarak katılıyorum ancak başka bir kadını bana kötülemesi beni neden mest etsin? Biz onunla defalarca bu söylemleri yüzünden kavga ettik.
Peki gerçekten karakterini bu derece çözdüğünüz biri için üzülmeye değer mi ?Müsade etmediğimi konuşmaların arasında belirttim. Ama çok yazışma oldu kaçırmış olabilirsiniz.
o an işine gelmediği için ayrılmıştır. Çünkü cinsel münasebetimiz uzun zamandır olmuyordu bi sağlık problemimden dolayı. Şimdi kadınla rahat rahat yapacağı için bana değil ona döndü. (Tabi başka çıkarları da var ) Açık ve net.
yediği yeşilliğin kenarı yırtık diye yemeyen bir adam. Ama kendisi çok da temiz değil. El temizliğine pek önem vermez. Kaç defa ter koktu mesela. Amacı tam olarak açık aramak ki sonra kullanabilsin bunu. Tabiki normal değil.Bu ne ya. Mental sağlığı iyi değilmiş kim kime ayağın neden kokmuyor, gaz çıkarmayacak mısın der kiAyrıca kendi aşırı titiz ve bakımlı mı acaba, bu konulara bu kadar takmış
Ben pek para harcamadım allahtan. Yani bilet falan alıyordum etkinliğe gidelim diye. Bazen yemek ısmarlıyordum falan. O da ısmarlardı yemek. O konuda çok cimri birisi değildi. Asıl parayı o kadın harcamış. Hatta adamın işsiz kaldığı bir dönem adama borç para vermiş.sonra araları bozuluş. adam ayrılmak istemiş. O parayı ödemeden ayrılamazsın demiş kadın. Hatta başka vi olay söyliyim. Sebebini hatırlamıyorum kadın sinirlenip adamı karakola şikayet etmiş, sırf ders vermek için. Böyle şiddetli bir ilişkileri varmış.Niye ayrılmadınız? Bir iki söylese susturursun ama bunu defalarca yapmış. Hem size hem o kadına saygısızlık değil mi? 2,5 sene eski sevgilisinin arkasından atıp tutmasına niye müsade ettiniz? Defalarca kavga etmişsiniz ama ilişkiniz bitmediğine göre demek ki her seferinde barışmışsınız.
Şimdi de sizin tuvaletinizi veya yediğiniz ekmeği anlatıyordur. Çok tiksindim bir türlü kurtaramadım yakamı diyordur. Adamdaki şansa bak, paralı maddiyatlı kadınlar yoluşacak nerdeyse. Neyse ikinizden tırtıklaya tırtıklaya birikimini yapar, sonra yeni sevgilisine anlatır.
Samimi yazıyorum, lütfen paranızı maddi gücünüzü kendinize harcayın. 2,5 seneniz heba olmuş. Böyle yırtıcılardan uzak durun. Evlenseniz bile sizi kullanır sömürür bu tipler.
Bir kere çok büyük kavga ettik. Bir daha bu ilişkinin içinde eşli sevgiliyle ilişki hiçbir şey geçmeyecek dedim. Ben sana anlatamayacaksam kime anlatıcam diye trip attı.Niye ayrılmadınız? Bir iki söylese susturursun ama bunu defalarca yapmış. Hem size hem o kadına saygısızlık değil mi? 2,5 sene eski sevgilisinin arkasından atıp tutmasına niye müsade ettiniz? Defalarca kavga etmişsiniz ama ilişkiniz bitmediğine göre demek ki her seferinde barışmışsınız.
Şimdi de sizin tuvaletinizi veya yediğiniz ekmeği anlatıyordur. Çok tiksindim bir türlü kurtaramadım yakamı diyordur. Adamdaki şansa bak, paralı maddiyatlı kadınlar yoluşacak nerdeyse. Neyse ikinizden tırtıklaya tırtıklaya birikimini yapar, sonra yeni sevgilisine anlatır.
Samimi yazıyorum, lütfen paranızı maddi gücünüzü kendinize harcayın. 2,5 seneniz heba olmuş. Böyle yırtıcılardan uzak durun. Evlenseniz bile sizi kullanır sömürür bu tipler.
Elde değil. Bir sürü anı var. Bitmiyor duygular. Adamın ne kadar matah birisi olmadığını bilsem de bitiremiyorum kafamda. Şimdi eskiye döndü diye daha kıymete bindi..Peki gerçekten karakterini bu derece çözdüğünüz biri için üzülmeye değer mi ?
Kafandaki senaryo şu; Adam o kadını sevmiyor,maddi ve manevi çıkarlar için beraber.Hala aklı ben de ve beni seviyor dimi ? Bu detaylarıda biz aynı şeyi söyleyelim istiyorsun ki rahatlayasın.Biraz detay da vermek istiyorum. Bu adam biraz değişik bi adam. İnsan kullanmayı ve para yemeyi çok sever. Kadın önceden ona sürekli hediyeler alıp sürprizler yaparmış, adamı turlara tatillere götürürmüş, ayrıldıklarında barışmak için yaparmış genelde bunları . Mesela sürekli ayrılırlarmış, önceden aldıkları tur tarihleri geldiğinde barışırlarmış. Böyle saçma sapan şeuler . Kadın biraz zengin. Maddi olarak gayet iyi durumda evi arabası var. Sürekli yurtdışına gidiyor. Kadın akademisyen, iyi bir mesleği var.
Adam ise lise mezunu, mekanik parçalar falan satıyor otomobillerle alakalı. Biraz kötü bir semtte oturuyor. Babasının aldığı evde.
kendimle ilgili de bilgi vereyim. Ben de aynı şekilde 2 üniversite, 2 yüksek lisans mezunu, maddi durumu oldukça iyi birisiyim. O Kadınla aramızdaki fark şu, ben ondan açık ara çok daha güzelim.
Ama şöyle bişey daha ekleyeceğim, adam sürekli hukuki problemlerle ilgili şeylerle uğraşıyor başı derde giriyor. Kadın avukat olduğu için devamlı bedavadan adamı kurtarıyor.
Sizce tamamiyle maddi manevi çıkarı için mi dönmüştür ?
Konu burda derinleşiyor işte . Yanlış anlamayın ama maddi durumunuz yerındeymıs hızlıca bi profesyonel yardım alın .Elde değil. Bir sürü anı var. Bitmiyor duygular. Adamın ne kadar matah birisi olmadığını bilsem de bitiremiyorum kafamda. Şimdi eskiye döndü diye daha kıymete bindi..
Nikah neden olmadı hızlıca anlatim. Nikaha 2 ay kala karşıma geçti. Dedi ki; nikah iptal, ama ben seni çok seviyorum ve ayrılmak istemiyorum. İlişkimiz bitmesin. O sırada birbirimizi daha iyi tanıyalım. İleride daha sağlıklı karar veririz dedi . Seviyordum, ayrılamadım. Sonra ayrılığımıza doğru dedi ki sen inanmış mıydın gerçekten evleneceğimize / bu da benim için çok travmatik.Kafandaki senaryo şu; Adam o kadını sevmiyor,maddi ve manevi çıkarlar için beraber.Hala aklı ben de ve beni seviyor dimi ? Bu detaylarıda biz aynı şeyi söyleyelim istiyorsun ki rahatlayasın.
Hayır güzelim,o çocuk seni sevmedi seni sevseydi parmağına yüzüğü takardı ve evlenirdi.Bir erkek gerçekten seviyorsa bırak ailesi istemesin dünya yansa gelir parmağına takar yüzüğü.Mesela nikah tarihi almışsınız neden olmadı ben oraya takıldım.Bu adamdan enerjini çek stlaklama hayatına ve yeni insanlara odaklan.İki üniversite okumuş yüksek lisans yapmış zeki ve kariyerli bir kadınsın belli ki,beni daha iyi anlaman lazım.
Aldım aslında. O da kötü bi tecrübe oldu. Tecrübesiz birisine denk geldim. Yardım almaktan da soğudum öyle olunca.Konu burda derinleşiyor işte . Yanlış anlamayın ama maddi durumunuz yerındeymıs hızlıca bi profesyonel yardım alın .
Yani böyle bi kaosun içinde olup hala içinizde adama karşı kelebekler uçuşmasını garipsedimAldım aslında. O da kötü bi tecrübe oldu. Tecrübesiz birisine denk geldim. Yardım almaktan da soğudum öyle olunca.
Resmen evlilik vaadi ile kandırmış sizi.Bana bir adam yalandan nikah tarihi alıp şöyle yapsa o adamla daha işim olmazdı birde inandın cidden demiş siz hiç o cümleden sonra ayrılmayı düşünmediniz mi gerçekten ? Muhtemelen maddi olarak dolandıracaktı sizden para isteyecekti nede olsa evleniyoruz diye.Diğer kadın gibi yedirmemişsiniz çünkü buna.Nikah neden olmadı hızlıca anlatim. Nikaha 2 ay kala karşıma geçti. Dedi ki; nikah iptal, ama ben seni çok seviyorum ve ayrılmak istemiyorum. İlişkimiz bitmesin. O sırada birbirimizi daha iyi tanıyalım. İleride daha sağlıklı karar veririz dedi . Seviyordum, ayrılamadım. Sonra ayrılığımıza doğru dedi ki sen inanmış mıydın gerçekten evleneceğimize / bu da benim için çok travmatik.
Bu arada o 7 sene çıktığı kadınla da evlilik mevzusu şöyle varmış “. Kadın hep evlenmek istiyormuş adam istemiyormuş. Kadın sürekli baskı yapıyormuş. Şimdi döndüğüne göre evlenir artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?