Merhaba damdaki peri, ben sizin gibi düşünmüyorum. Son mesajımı okuyun lütfen, ben de daha önce benzer bir ilişki yaşadım, bakın narsistler nasıldır biliyor musunuz. Bütün eskilerin cepte tutarlar ve sırayla hepsine dönerler. Burada aslında şu anda bu kadına dönmesinin bir anlamı yok, onu sevdiği için değil, konunun hepsini tek tek okudum tüm mesajları hem de hiç üşenmeden. Adam çok bariz bir şekilde menfaati için dönmüş. Hatta ben size şu kadarını söylym, onu bırakıp konunun sahibine de döner bu kişi, o kadar meymenetsiz, terbiyesiz bir adam. Çok şahsiyetsiz, çok karaktersiz birisi belli ki. Çünkü narsistlerin hepsi bu şekildedir. O yüzden bence konunun sahibinin üzerine gitmeden önce narsistlerin nasıl kişiler olduğunu araştırın derim, benim burnum çok sürttü, çok acılar çektim. Gerçekten bunlar korkunç yaratıklar, bildiğiniz gibi değil emin olun. Yaşamayan anlamaz, çok benzerini yaşadığım için çok iyi empati kurabiliyorum bu kişiyle. Adam kendine aşık etmiş, köle etmiş. Hem bu kişiyi hem de o bahsettiği kadını. Emin olun şu anda o kadınla her gün kavga ediyorlardır. Dediğim gibi çok benzer şeyler yaşadım. Şu anda o kadının Her şeyini sömürmüyorsa benim de adım gül değil