Vallahi yalan demiyom.vurmuyor inan ki çay kahve içme aşamasındayız
Kızım senin yediğin dayaklar buradan karşıya yol olur ama demek ki bünyen alışık erkeksiz de yapamıyorsun, kolay gelsin.Vallahi yalan demiyom.vurmuyor inan ki çay kahve içme aşamasındayız
Çay kahve aşamasındaki adam vurmuyormus duydun mu gunces? HshshHepimiz kafamizdan uydurup uydurup yaziyoruz iste sen bakma bize. Takil sen kafana gore. Senin dayak yedigini falan hep ruyamizda gorduk zaten.
Yok bunun adı delirme ya da sinirsel emareler degil.Öyle demeyin gülme krizi geliyor
Sinirsel mi delirme emareleri mi bilmiyorum
İşte aradığım yorum.tesekkur ederim.Diğer hatun he dese arkasına bakmadan koşa koşa gidecek, sizi görmeyecek. Siz hala acaba öyle mi acaba böyle mi derdindesiniz
Yalan bence ya.Ablana sarkıntılık yapan, sen uykudayken taciz eden, üstünü çıkarmaya çalışan eski kocan değildi yani. Başka biriyle karıştırıyoruz biz demek ki eski kocam iyi bir insan dediğine göre.
Ben de öyle düşünüyorum BibiNeyse kısaca bu kişiye ne yazarsanız yazın birşey değişmez gider başka evli bir yav.ak bulur dayak yer tecavüze uğrar rahat eder kadın öyle seviyor
Çay kahve aşamasındaki adam vurmuyormus duydun mu gunces? Hshsh
Ay onun zorunlu olduğu 3757774 öteden anlaşılıyordu zaten.Bunlar ucmus hee. Bu gun girdim, baktim zorunlu beni konusundan engellemis. Gerekcesi kimligini ifsa ediyormusumoysa kendisi aciklamis zaten
Ay onun zorunlu olduğu 3757774 öteden anlaşılıyordu zaten.
Aynı kafa çünkü.
Kimligini kendisi açığa cıkarmıs suçlu biz olmuşuz demek he.Kimligimi aciga cikartma ve asagilama demis ya gerekcesinde. O konulari acan bizdik cunku. Bu kafadan istiyorum abi.
Kimligini kendisi açığa cıkarmıs suçlu biz olmuşuz demek he.
Bu kıza saf diyorlardı değil mi?
Ben hala saf dürten olduğunu düşünüyorum :)
Bunlar ucmus hee. Bu gun girdim, baktim zorunlu beni konusundan engellemis. Gerekcesi kimligini ifsa ediyormusumoysa kendisi aciklamis zaten
Tövbe Yarabbim kim ister böyle hazin bir olayı.Lutfen rica ediyorum karşınızdakinin bir insan olduğunu unutmayın olur mu.Kimsenin hikayesiyle de alay etmeyin çünkü sizinki daha bitmedi.Ben de öyle düşünüyorum Bibi
Kadının tecavüze uğrama fantezisi var.
İlle o ise uğrayacak.
Ben Zorunlu adlı üye kim tanımıyorum.yillardir burdayım.site yönetimi inceler zaten.bakin beni guru yapmışlar zaten.populer üyenin bir üst seviyesindeyim canlarım.Kimligimi aciga cikartma ve asagilama demis ya gerekcesinde. O konulari acan bizdik cunku. Bu kafadan istiyorum abi.
Kimsenin hikayesiyle de alay etmeyin çünkü sizinki daha bitmedi.
Ben Zorunlu adlı üye kim tanımıyorum.yillardir burdayım.site yönetimi inceler zaten.bakin beni guru yapmışlar zaten.populer üyenin bir üst seviyesindeyim canlarım.
Şikayet ettim.yorumunuz hoş değil ve konu dışı.kimse böyle bir çirkinliği haketmez.Ben de öyle düşünüyorum Bibi
Kadının tecavüze uğrama fantezisi var.
İlle o ise uğrayacak.
Zorunlu geri mi geldiiiiii