Eski sevgilisinin telinde kayıtlı olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bekarım bosandim ya.Bu yeni sevgilim anlattığım.tamam aldatmış diyorsunuz yani anladım.
Ama eski hayatım eskide kaldı ki niye deşip uzuyorsunuz beni...
Ya bi git.
Ekimin 13 unde dayak yedin bu adamdan yalan söylemeyi derhal bırak.
Ha diyelim doğru.
Demek ki gerçekten erkeksizlik başına vuruyor senin.

Ben bu yoruma sesli güldüm acıdan travmadan delirdim sanirim

Ay sağol yavrum bende tam kim bu biyerden hatirliyorum diye bakicaktim ve bi konusunu hiç unutmuyorum oğlunun bunun güya çiplak videolarimi çektiğini uykusu ağırmışta farketmemişmiş

Son düzenleme:
İkisinden de bir cacık olmaz, sevgiline yol ver, ex aşkını da engelle gitsin onu da engelle
Yoluna bak

Ay ben şok

Yorumlardan anladığım kadarıyla adama bir kere daha sorarsanız yine dayak yiyeceksiniz.

Ne pedofilisi yahu ben kendi isteğimle evlendim.tamam yaşım çok küçüktü ama eski eşim iyi bı insan.
Ablana sarkıntılık yapan, sen uykudayken taciz eden, üstünü çıkarmaya çalışan eski kocan değildi yani. Başka biriyle karıştırıyoruz biz demek ki eski kocam iyi bir insan dediğine göre.

Tamam ayrıldım ama peşimi bırakmıyor.borcu var bana ondan aradım diyor.yeminler ediyor ağlıyor.
Yalan aşkım yalan :) engelle gitsin. Savcılığa tacizden şikayetçi olacağım de. Çağır polisi bak bakalım geliyor mu bi daha
Sen de yüz verip konuşma. Adama açık kapı bırakıyorsun

Yalan aşkım yalan :) engelle gitsin. Savcılığa tacizden şikayetçi olacağım de. Çağır polisi bak bakalım geliyor mu bi daha
Sen de yüz verip konuşma. Adama açık kapı bırakıyorsun
Engelledim sesli msj yolluyor bana bunlar geliyor şu kişiden sesli msjiniz var xxx noyu arayıp dinleyin diye.yalan değil mi nasıl ağlıyor hıçkıra hıçkıra neden böyle

Diğer hatun he dese arkasına bakmadan koşa koşa gidecek, sizi görmeyecek. Siz hala acaba öyle mi acaba böyle mi derdindesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…