- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.570
- 40
Ya bi git.Ben bekarım bosandim ya.Bu yeni sevgilim anlattığım.tamam aldatmış diyorsunuz yani anladım.
Ama eski hayatım eskide kaldı ki niye deşip uzuyorsunuz beni...
Ekim ayında dayak yediğin adamdan ayrılıp yeni sevgili mi yaptın yani?Ben bekarım bosandim ya.Bu yeni sevgilim anlattığım.tamam aldatmış diyorsunuz yani anladım.
Vallahi yalan demiyom.vurmuyor inan ki çay kahve içme aşamasındayızYa bi git.
Ekimin 13 unde dayak yedin bu adamdan yalan söylemeyi derhal bırak.
Ha diyelim doğru.
Demek ki gerçekten erkeksizlik başına vuruyor senin.
İyi de o işler öyle olmuyor. Siz genç kız gibi çöpsüz üzüm değilsiniz çocuğunuzu da düşünseniz mi bir artık?Ben bekarım bosandim ya.Bu yeni sevgilim anlattığım.tamam aldatmış diyorsunuz yani anladım.
Ben bu yoruma sesli güldümHayatı böyle bunun ya.
Sürekli hep mağdur.
Hep başkaları suçlu.
Eski kocası suçlu
Evliyken evli birisiyle yaşadıgı adam suçlu.
Boşandı hayatına giren erkekler suçlu
Pavyon suçlu, alkol suçlu, travma dolu hayatı suçlu.
Hatta biz bile suçlu çıkabiliriz suan.
Ay sağol yavrum bende tam kim bu biyerden hatirliyorum diye bakicaktim ve bi konusunu hiç unutmuyorum oğlunun bunun güya çiplak videolarimi çektiğini uykusu ağırmışta farketmemişmişSevgili kk size kısa bir bilgilendirme geçeyim.
Bu kadın kendisinden 40 yaş mı ne büyük bir adamla evliydi ve o evlilikten de çocugu var.
Boşandılar, çocuk baba da kaldı.
Kocası bir pedofili sapıktı.
Sevgili yaptı kendine tek farkı eski kocasından yaşça genç olması ama gerisi yine aynı.
Bu kadın bu adamdan dayak yedi.
Sonra yok ölecegimler intihar edecegimler deyip durdu.
Yok ben anneliği yapamıyorum, haketmiyorum diye defalarca geldi agladı, zırladı buralarda.
Teselli bulup gitti, yine geldiginde dayak yedi, agzı yüzü kırıldı felan.
Eski kocası da döverdi demek ki alışkanlık yaptı, yemeden duramıyor.
Alkolik oldu sürekli geçmişini suçladı
Evli adamla kendi de evliyken birlikte oldu eski kocasını suçladı.
Yok travmatik durumlardan dolayı hastalıgını suçladı
Ama kendisine dönüp ben ne yapıyorum ya hiç demedi.
Memleklette her sorunlu insan hastalıgının arkasına saklanır oldu.
Bakin o ben değilim.Ay sağol yavrum bende tam kim bu biyerden hatirliyorum diye bakicaktim ve bibkonusunu hiç unutmuyorum oğlunun bunun güya çiplak videolarimi çektiğini uykusu ağırmışta farketmemişmiş
İkisinden de bir cacık olmaz, sevgiline yol ver, ex aşkını da engelle gitsin onu da engelleMerhaba. Sevgilimin telefonunda eski sevgilisinin adını ve numarasını kayıtlı gördüm. Daha önce bahsetmişti ondan. Yatmislar falan. o zamanlar kayıtlı değildi nosu. ben kadını aradım kibarca sordum , sizi aramasindaki amaç neydi? lütfen söyler misiniz dedim. Kadin bana dedi ki, hayatımda biri yok demiş kadına. Daha sonra sevgilime hesap sordum. ben öyle bişey demedim dedi. Borcu vardı bana o yüzden aramıştım dedi. ben kadını bı kaç sonra bunu sormak için tekrar aradım. siz borç için mi konuştunuz dedim. evet dedi doğruladı. bu seferde benim için sevgilim demiş ki, biri var evet ama peşimi bırakmıyor falan demiş kadına. Sordum, ben oyle bişey demedim dedi yine. kadın neden bana yalan söylesin? Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Ay ben şokSevgili kk size kısa bir bilgilendirme geçeyim.
Bu kadın kendisinden 40 yaş mı ne büyük bir adamla evliydi ve o evlilikten de çocugu var.
Boşandılar, çocuk baba da kaldı.
Kocası bir pedofili sapıktı.
Sevgili yaptı kendine tek farkı eski kocasından yaşça genç olması ama gerisi yine aynı.
Bu kadın bu adamdan dayak yedi.
Sonra yok ölecegimler intihar edecegimler deyip durdu.
Yok ben anneliği yapamıyorum, haketmiyorum diye defalarca geldi agladı, zırladı buralarda.
Teselli bulup gitti, yine geldiginde dayak yedi, agzı yüzü kırıldı felan.
Eski kocası da döverdi demek ki alışkanlık yaptı, yemeden duramıyor.
Alkolik oldu sürekli geçmişini suçladı
Evli adamla kendi de evliyken birlikte oldu eski kocasını suçladı.
Yok travmatik durumlardan dolayı hastalıgını suçladı
Ama kendisine dönüp ben ne yapıyorum ya hiç demedi.
Memleklette her sorunlu insan hastalıgının arkasına saklanır oldu.
Ablana sarkıntılık yapan, sen uykudayken taciz eden, üstünü çıkarmaya çalışan eski kocan değildi yani. Başka biriyle karıştırıyoruz biz demek ki eski kocam iyi bir insan dediğine göre.Ne pedofilisi yahu ben kendi isteğimle evlendim.tamam yaşım çok küçüktü ama eski eşim iyi bı insan.
Tamam ayrıldım ama peşimi bırakmıyor.borcu var bana ondan aradım diyor.yeminler ediyor ağlıyor.İkisinden de bir cacık olmaz, sevgiline yol ver, ex aşkını da engelle gitsin onu da engelle
Yoluna bak
Ağlıyor demek ya kıyamam.Tamam ayrıldım ama peşimi bırakmıyor.borcu var bana ondan aradım diyor.yeminler ediyor ağlıyor.
Yalan aşkım yalan :) engelle gitsin. Savcılığa tacizden şikayetçi olacağım de. Çağır polisi bak bakalım geliyor mu bi dahaTamam ayrıldım ama peşimi bırakmıyor.borcu var bana ondan aradım diyor.yeminler ediyor ağlıyor.
Engelledim sesli msj yolluyor bana bunlar geliyor şu kişiden sesli msjiniz var xxx noyu arayıp dinleyin diye.yalan değil mi nasıl ağlıyor hıçkıra hıçkıra neden böyleYalan aşkım yalan :) engelle gitsin. Savcılığa tacizden şikayetçi olacağım de. Çağır polisi bak bakalım geliyor mu bi daha
Sen de yüz verip konuşma. Adama açık kapı bırakıyorsun
Öyle demeyin gülme krizi geliyorKafalar pırıl pırıl
Diğer hatun he dese arkasına bakmadan koşa koşa gidecek, sizi görmeyecek. Siz hala acaba öyle mi acaba böyle mi derdindesinizMerhaba. Sevgilimin telefonunda eski sevgilisinin adını ve numarasını kayıtlı gördüm. Daha önce bahsetmişti ondan. Yatmislar falan. o zamanlar kayıtlı değildi nosu. ben kadını aradım kibarca sordum , sizi aramasindaki amaç neydi? lütfen söyler misiniz dedim. Kadin bana dedi ki, hayatımda biri yok demiş kadına. Daha sonra sevgilime hesap sordum. ben öyle bişey demedim dedi. Borcu vardı bana o yüzden aramıştım dedi. ben kadını bı kaç sonra bunu sormak için tekrar aradım. siz borç için mi konuştunuz dedim. evet dedi doğruladı. bu seferde benim için sevgilim demiş ki, biri var evet ama peşimi bırakmıyor falan demiş kadına. Sordum, ben oyle bişey demedim dedi yine. kadın neden bana yalan söylesin? Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?