Eski sevgilisinin telinde kayıtlı olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine kadın sorularına cevap vermiş. Yani istese vermeyedebilirdi. Sevgilin yalan söylüyor. Kadını aramayı bırak ve ayrıl.
Haklısınız.bende çok saygılı bir şekilde özür dileyerek aramıştım.o da saygın bir şekilde konuştu ve durumu anlattı bende çok teşekkür ederim demiştim.

Hemen kadını arayıp bana neden yalan söyleyesinizkindiye sorsaydın. Ordan sevgiline hop tekrar eski sevgiliye

Hemen kadını arayıp bana neden yalan söyleyesinizkindiye sorsaydın. Ordan sevgiline hop tekrar eski sevgiliye
Şöyle oldu. bu arada bu olay olalı 1ay geçti üzerinden.Yanimda yokken telini kurcalayip o isimi rehberinde kayıtlı görmüştüm .Kadınla görüşmem çok saygın oldu .bana gerekli cevapları verdi.Sonra ( eski sevgilim diyeyim artık.) yanıma geldi hesap sordum .Ben öyle birşey demedim dedi.Afalladi.Kanitla o zaman dedim.Ara bakalım yanımda yuzlesin dedim.Yüzlesmedi.Simdi ağlayıp zirlayip yuzlesicem diyor.Gecti artık.Ayrildim.Hayatimda kimseyi istemez hale geldim.

Yine yalan söylüyorsun.
Ekim ayında eski sevgilinden dayak yemiştin ve buraya gelmiştin unuttun mu?
Sanırım kafana kafana vurdu.
Ha madem bu olay olalı 1 ayı geçti o zaman sen bu iki kişiyi aynı anda idare ettin hshsh.
En son ekim ayında da hayatında kimseyi istemiyordun demek ki ayda bir hayatina giren girene :)

Neye inanmak istiyorsan özgürsün.Tarih ve kişileri ispatlamak zorunda değilim.Olayi anlatırim akıl fikir alırım yeterli.Senin beni lincleme cabalarina gülümsüyorum.Tesekkur ediyorum konumda geçen emeklerin için.

Ne demek rica ederim.
İtina ile konu açtıkça yazarım .
Yalan söyledigin bariz belliyken tabiki ispat için didinmeyeceksin tipik insan davranisidir bu zaten.
Kaldı ki ispat et diyen de yok.
Sadece yalan söylemekten cekinmiyorsun derdini anlattığın platformda hepsi bu 
Neyseki bu sefer inanıp üzülenin olmadı konun da havada kaldı.

Gereken cevapları duydum.Eski yaralarımı desmeden sağ duyulu yorumlar aldim.Havada kalmadı.Aydinlandim.Sonucta bu kriminal bir araştırma değildi.Ben teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…