Timsah göz yaşlarını duydun mu hiçEngelledim sesli msj yolluyor bana bunlar geliyor şu kişiden sesli msjiniz var xxx noyu arayıp dinleyin diye.yalan değil mi nasıl ağlıyor hıçkıra hıçkıra neden böyle
Arsız seni bir de gülüyor. Sen kadınların yüz karasısın. Geberirsin erkeksiz durursan.Öyle demeyin gülme krizi geliyor
Sinirsel mi delirme emareleri mi bilmiyorum
Hakaret yasak.saygili olun.ben sinirimden gülüyorum.sakinligimi ve saygımi burdaki kimseye karşı bozmuyorum.size papatya çayı öneriyorum.Arsız seni bir de gülüyor. Sen kadınların yüz karasısın. Geberirsin erkeksiz durursan.
Hak ettiğin gibi yaşıyorsun beter ol
Yav sen kimsin bana bir şey önereceksin ? Sence sen bana bir şey önerecek konumda mısınız ? Dayal yip yiyip geliyorsunuz sonra vay şikayetçi değilim de vay yalan ifade verdim de öfff midem bulanıyor.Hakaret yasak.saygili olun.ben sinirimden gülüyorum.sakinligimi ve saygımi burdaki kimseye karşı bozmuyorum.size papatya çayı öneriyorum.
Hakaret yasak.saygili olun.ben sinirimden gülüyorum.sakinligimi ve saygımi burdaki kimseye karşı bozmuyorum.size papatya çayı öneriyorum.
Ne erkeği hanımefendi hayatımda kimse yok. Peşimi birakmayan biri var.Cocugumun gölgesiyim zaten.Sakin olup derin derin nefes alır mısınız.Yav sen kimsin bana bir şey önereceksin ? Sence sen bana bir şey önerecek konumda mısınız ? Dayal yip yiyip geliyorsunuz sonra vay şikayetçi değilim de vay yalan ifade verdim de öfff midem bulanıyor.
Erkek erkek diye gebereceğine çocuğunun peşine düş
He canım he bidenem.Şikayet ettim.yorumunuz hoş değil ve konu dışı.kimse böyle bir çirkinliği haketmez.
Dibimde hayatımda kimse yok bir tek çayim var onu içiyorum.YamulmadimHe canım he bidenem.
Haketmez ama niyeyse dibinden de ayrılmaz.
İyice salak bellediniz.
Ağzını yüzünü evli olan sevgilin gibi yamultsaydim kıymetim olurdu.
Ama tek eksiğim önümde sallanan organımin olmamasi
Haha :))Dibimde hayatımda kimse yok bir tek çayim var onu içiyorum.Yamulmadim
Senin hikayen şeymiydi yani surekli leş erkekleri bulup mağduru oynamak Allah kader yazmış ama akılda vermişTövbe Yarabbim kim ister böyle hazin bir olayı.Lutfen rica ediyorum karşınızdakinin bir insan olduğunu unutmayın olur mu.Kimsenin hikayesiyle de alay etmeyin çünkü sizinki daha bitmedi.
Doğru yorum.Dogruya doğru derim.Senin hikayen şeymiydi yani surekli leş erkekleri bulup mağduru oynamak Allah kader yazmış ama akılda vermiş
Yamulmadin mi?Dibimde hayatımda kimse yok bir tek çayim var onu içiyorum.Yamulmadim
Doğru yorum.Dogruya doğru derim.
Ama gerçekten çok mağdur oldum.
Aklımi geç kullandım teşekkür ederim
Biz bu ekip komple pavyona mı düşüyoruz hikayenin sonunda seni kınadığımız için hayırdır ?Tövbe Yarabbim kim ister böyle hazin bir olayı.Lutfen rica ediyorum karşınızdakinin bir insan olduğunu unutmayın olur mu.Kimsenin hikayesiyle de alay etmeyin çünkü sizinki daha bitmedi.
Kırıntısı kaldıysa demek ahshsgBu aklini kullanmis halin mi
O çok eski epey eski konu.bu seferkinde yamulmadim.karsilik verdimYamulmadin mi?
Yahu dayağı yiyip yiyip bakın uf oldum diye fotoğraf paylaşan babam miydi?
Akıl istiyorum bazen tabi ne olmuş kiBu aklini kullanmis halin mi
gelmis canimin ici ve beni engellemis
Kırıntısı kaldıysa demek ahshsg