Eski sevgilisinin telinde kayıtlı olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Engelledim sesli msj yolluyor bana bunlar geliyor şu kişiden sesli msjiniz var xxx noyu arayıp dinleyin diye.yalan değil mi nasıl ağlıyor hıçkıra hıçkıra neden böyle
Timsah göz yaşlarını duydun mu hiç 😍

Hakaret yasak.saygili olun.ben sinirimden gülüyorum.sakinligimi ve saygımi burdaki kimseye karşı bozmuyorum.size papatya çayı öneriyorum.
Yav sen kimsin bana bir şey önereceksin ? Sence sen bana bir şey önerecek konumda mısınız ? Dayal yip yiyip geliyorsunuz sonra vay şikayetçi değilim de vay yalan ifade verdim de öfff midem bulanıyor.
Erkek erkek diye gebereceğine çocuğunun peşine düş

Yav sen kimsin bana bir şey önereceksin ? Sence sen bana bir şey önerecek konumda mısınız ? Dayal yip yiyip geliyorsunuz sonra vay şikayetçi değilim de vay yalan ifade verdim de öfff midem bulanıyor.
Erkek erkek diye gebereceğine çocuğunun peşine düş
Ne erkeği hanımefendi hayatımda kimse yok. Peşimi birakmayan biri var.Cocugumun gölgesiyim zaten.Sakin olup derin derin nefes alır mısınız.

Şikayet ettim.yorumunuz hoş değil ve konu dışı.kimse böyle bir çirkinliği haketmez.
He canım he bidenem.
Haketmez ama niyeyse dibinden de ayrılmaz.
İyice salak bellediniz.
Ağzını yüzünü evli olan sevgilin gibi yamultsaydim kıymetim olurdu.
Ama tek eksiğim önümde sallanan organımin olmamasi

Tövbe Yarabbim kim ister böyle hazin bir olayı.Lutfen rica ediyorum karşınızdakinin bir insan olduğunu unutmayın olur mu.Kimsenin hikayesiyle de alay etmeyin çünkü sizinki daha bitmedi.
Senin hikayen şeymiydi yani surekli leş erkekleri bulup mağduru oynamak Allah kader yazmış ama akılda vermiş :KK66:

Tövbe Yarabbim kim ister böyle hazin bir olayı.Lutfen rica ediyorum karşınızdakinin bir insan olduğunu unutmayın olur mu.Kimsenin hikayesiyle de alay etmeyin çünkü sizinki daha bitmedi.
Biz bu ekip komple pavyona mı düşüyoruz hikayenin sonunda seni kınadığımız için hayırdır ?

Yine kadın sorularına cevap vermiş. Yani istese vermeyedebilirdi. Sevgilin yalan söylüyor. Kadını aramayı bırak ve ayrıl.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X