Eski sevgilisinin telinde kayıtlı olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eeee Lut)ran hani temiz bir sayfa acacaktin duzgun yasayacaktin? Biraz gururun olsun, kendini yerlere surumussun. Bu
Daha ekim ayında açtı konuyu utanmıyor da ya.
Hakikaten pavyonlara kadar düştü hala sevgili derdinde kadın :)
Erkeksiz duramıyor.
Evliydi bir de sevgilisi.

Sadece konuma yorum yapanları dikkate alacağım.
Ama sadece tek bir konuya odaklanmak yerine bütünü de görmek gerekiyor. Şahıs burada anlatıldığı gibi biriyse neden eski sevgilisini arayıp da nefesinizi yordunuz? Şiddet uygulayan biriyle daha bu aşamaya gelmeden önce kendiniz kopmalıydınız zaten.

Ama sadece tek bir konuya odaklanmak yerine bütünü de görmek gerekiyor. Şahıs burada anlatıldığı gibi biriyse neden eski sevgilisini arayıp da nefesinizi yordunuz? Şiddet uygulayan biriyle daha bu aşamaya gelmeden önce kendiniz kopmalıydınız zaten.
Hayatı böyle bunun ya.
Sürekli hep mağdur.
Hep başkaları suçlu.
Eski kocası suçlu
Evliyken evli birisiyle yaşadıgı adam suçlu.
Boşandı hayatına giren erkekler suçlu
Pavyon suçlu, alkol suçlu, travma dolu hayatı suçlu.
Hatta biz bile suçlu çıkabiliriz suan.

Arkadaşlarla eğlenmeye gideceğiz dedi.icime bir ateş düştü
her şarkı beni maffetti hep arabesk.donuste takside ağlarken yüzüme bı yumruk yedim.sonra evde tutmadı beni otelci yapmak istedi galiba .beni fuhuş yuvası otele götürdü.cok kötü anlar yaşadım.ne deseniz kizmam haklısınız.

Çok özür dilicem birazdan linç yicem.cekismeli bosanmada sanıyordum.bu da evli çıktı.kac gündür yemek yiyemiyorum.

Bir insan kaç kere kanar vallahi bende akıl yok kalmamış

İnzivadayim şu an.herseye küstüm.iyilesmeyi bekleyen yatalak hastalar gibiyim.hep uyuyorum.uyaninca kalbim çok hızlı atıyor titriyorum.hemen geri uyuyorum.
Bu konudan bir önceki konusundan alıntıdır.
Hepsi evli çıkıyor pez...klerin ne hikmetse
İnsanları salak yerine koyma artık yeter.
Bu konuda anlattıgın kişi de yeni sevgilin degil
Ha eger yeniyse daha ekimde açtın bu konuyu.
Ne ara travmaların geçti de sevgili buldun da iş buralara kadar geldi ?
Yalan söyleme bari be.

Darp edildim.cok kötüyüm.o güvendiğim insan bana vurdu şu an hiç iyi değilim sadece ölmek istiyorum

Çok özür dilicem birazdan linç yicem.cekismeli bosanmada sanıyordum.bu da evli çıktı.kac gündür yemek yiyemiyorum.

Ekim ayindaki konuna yazdiklarin. Evli ve seni darp eden adamin eski sevgilisi mi sorun?

Şiddet olayını gündeme getirmeyin diye buradakilere kızmışsın ama şöyle düşün, bu olayı yaşayan kişi sensin. Bizlerse uzaktan yaşadığın olayları anlattığın kadarıyla öğreniyoruz. Şiddet görmüş birine şuan üzülürüm yarın unuturum ama siz gördüğünüz o şiddeti nasıl sineye çekip o kişiyle olan ilişkinize devam edersiniz bunu anlamıyorum. Kendinize değer vermeyi kendinizi sevmeyi öğrenin ne fiziksel ne de sözel şiddeti haketmiyorsunuz böyle kişilerden uzak durun. Açmanız gereken konu bir erkeğin şefkatli, değer veren erkek olduğunu nasıl anlarım olmalı. Şiddet uygulayan kişi vicdandan merhametten empatiden yoksun biridir zaten, böyle biri daha neler neler yapar bu konuda anlattığınız olay az bile.

Eğer 18 yaşında değilseniz yaptıklarınız çok acınası. Sevgilinizin her dediğini kadını arayarak teyit edecek misiniz? Nerede kaldı güven, nerede sadakat? Olanlar doğru ya da değil bu noktadan sonra ne fark eder? Siz adama güvenemezsiniz, adam sizi gurursuz görür falan filan. Burdan dönmez artık ilişkiniz, cılkı çıkmış.

Merhaba. Sevgilimin telefonunda eski sevgilisinin adını ve numarasını kayıtlı gördüm. Daha önce bahsetmişti ondan. Yatmislar falan. o zamanlar kayıtlı değildi nosu. ben kadını aradım kibarca sordum , sizi aramasindaki amaç neydi? lütfen söyler misiniz dedim. Kadin bana dedi ki, hayatımda biri yok demiş kadına. Daha sonra sevgilime hesap sordum. ben öyle bişey demedim dedi. Borcu vardı bana o yüzden aramıştım dedi. ben kadını bı kaç sonra bunu sormak için tekrar aradım. siz borç için mi konuştunuz dedim. evet dedi doğruladı. bu seferde benim için sevgilim demiş ki, biri var evet ama peşimi bırakmıyor falan demiş kadına. Sordum, ben oyle bişey demedim dedi yine. kadın neden bana yalan söylesin? Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Sevgilinizi terketmek icin yazılı belge mi lazim burada ki kadinlardan ya ciddi mi açıyorsunuz su konulari yoksa dalga mi geçiyorsunuz adam ikinizi ayni anda idare etmeye çalışıyor işte

Ay bir de salak muamelesi çekiyor bize ya :)
İnanacagız sanıyor.
Konu açmaya da utanmıyor he.
Vallahi insan utanır.
Bu adamı buraya anlattın çünkü.

Bu ve Ferhans bizi salak yerine koymaya doyamadilar. Hayir uzaktan bakinca zeka ozurlu mu duruyoruz ben onu anlamiyorum.

Sevgili kk size kısa bir bilgilendirme geçeyim.
Bu kadın kendisinden 40 yaş mı ne büyük bir adamla evliydi ve o evlilikten de çocugu var.
Boşandılar, çocuk baba da kaldı.
Kocası bir pedofili sapıktı.
Sevgili yaptı kendine tek farkı eski kocasından yaşça genç olması ama gerisi yine aynı.
Bu kadın bu adamdan dayak yedi.
Sonra yok ölecegimler intihar edecegimler deyip durdu.
Yok ben anneliği yapamıyorum, haketmiyorum diye defalarca geldi agladı, zırladı buralarda.
Teselli bulup gitti, yine geldiginde dayak yedi, agzı yüzü kırıldı felan.
Eski kocası da döverdi demek ki alışkanlık yaptı, yemeden duramıyor.
Alkolik oldu sürekli geçmişini suçladı
Evli adamla kendi de evliyken birlikte oldu eski kocasını suçladı.
Yok travmatik durumlardan dolayı hastalıgını suçladı
Ama kendisine dönüp ben ne yapıyorum ya hiç demedi.
Memleklette her sorunlu insan hastalıgının arkasına saklanır oldu.
Evladını pedofili bir adama bıraktı öyle mi?

Bu ve Ferhans bizi salak yerine koymaya doyamadilar. Hayir uzaktan bakinca zeka ozurlu mu duruyoruz ben onu anlamiyorum.
Bir de uzun uzun açıklıyorlar bizim kızlar.
Destek oluyorlar.
Sonra saçma konuyla gelip sanki eski açtıkları konu başkasınınmis gibi aynı adamları yeni yeni anlatıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X