bana da arkadaşım tarafından söylenen aynen buydu.
ki ben o... olmadığım için bu ihtimali göz önüne almadım.
diğer sorunuza da cevap vereyim
ben bu insanı erkek arkadaşımın arkadaşı olarak tanımadım.
farklı ortamlarda tanıştık.
erkek arkadaşımdan önce de tanıyordum.
yani erkek arkadaşımın arkadaşına göz koymadım.
bu insanın bana söylediği de hep bu oldu.
bizi o tanıştırmadı ben seni ondan önce de tanıyordum dedi.
küçücük bir ihtimal de varsa,
bu insan benden aylar önce hoşlandıysa ben o ihtimali düşünmeyi tercih ederim.(ki aylar önce de sürekli buluşmayı görüşmeyi teklif ediyordu,ben yine uzak duruyordum.)
açıkcası o.. olarak görüldüğümü düşünmeyi bile yediremem.
ha bir de eski erkek arkadaşım onu çok seviyor,
canı kanı gibi görüyordu.
buna ben canlı şahidim.
o kişiden nasıl söz ettiğini ben biliyorum.
ben o adama bunu yapamam.
arkadaşı yapsa bile ben yapamam.
içimde bişi yok desem yalan olur.
büyük konuşmayayım ama..
hiçbi duygu o kadar kör edemez gözümü.
birde çok katı yargılıyorsunuz inanın,
herkesin başına gelebilir.
ben de düne kadar tahmin etmezdim böyle bir şeyi.
Herkese ters düşeceğim sanırım ama yinede söylüyeceğim, benim için bekar olsaydım hiç sorun olmazdı , olmadıda zaten. Şu andada o kişiyle 10 yıldırda evliyim . Çokda mutluyum . İyikide çıkmışım o zaman benimde bu konu çok rahatsız ediyordu. Kendi adıma değil ama eşim adına. Acaba bundan rahatsızlık duyarmı diye. Sağolsun bir kere bile dile getirmedi. ve hep ilişkimize sahip çıkan savunan kişi oldu. Bekarsın tabiyki çıkıp gezeceksin. biriylede evleneceksin.Önemli olan şu sen ona karşı birşey hissediyormusun ve karşındaki kişi sana karşı ne hissediyor. Sana değer veriyormu . Saygılı birimi. Mutlu olabileceğini hissediyormusun.
Herkese ters düşeceğim sanırım ama yinede söylüyeceğim, benim için bekar olsaydım hiç sorun olmazdı , olmadıda zaten. Şu andada o kişiyle 10 yıldırda evliyim . Çokda mutluyum . İyikide çıkmışım o zaman benimde bu konu çok rahatsız ediyordu. Kendi adıma değil ama eşim adına. Acaba bundan rahatsızlık duyarmı diye. Sağolsun bir kere bile dile getirmedi. ve hep ilişkimize sahip çıkan savunan kişi oldu. Bekarsın tabiyki çıkıp gezeceksin. biriylede evleneceksin.Önemli olan şu sen ona karşı birşey hissediyormusun ve karşındaki kişi sana karşı ne hissediyor. Sana değer veriyormu . Saygılı birimi. Mutlu olabileceğini hissediyormusun.
Eşimle o kişi görüşüyorlar evet hemde yan yana odadalar . O kişiyle evlenmek istemeyen bendim eşim bunu biliyordu. ve benim nasıl karakterde biri olduğumu iyi bilir. Sonuna kadarda güvenir. Bende aynı şekilde ona güvenirim. Aramızda her evlilikde olduğu gibi sorunlar oluyor ,. olmuyor diye birşey yok. Ama bu sorunlar o kişiyle alakalı değil. Biten bitmiştir. Gerisin geri dönülüp bakılmaz. Sadece o kişiyle konuşurken mesafeme dikkat ederim. Eşimi üzecek bir hareketde bulunmam.
Yukarıda okurken bir itham gördüm o... gibi ve kişiliksiz olursunuz gibi. Bunlar hoş olmayan sözler kızlar. Kırıyor insanları ha tamam hiç kimse burda o şekilde bir itham kullanıldı diye öyle olmaz. Ama söylediğimiz sözlerede lütfen biraz dikkat edelim
erkek mantıgı ile yaklaşabilme özelliğimden ötürü sanırım pek yanılmıyorum onlar hakkında...
şimdi cicim aylarında herşey iyidir, hoştur, güzeldir
gel zaman git zaman ilişki ciddiye bindiginde erkegin aklında 40 tilki dolaşmaya başlar...
"acaba onunla ne yaşadı, benimle şu özelini paylaşti acaba onunla da paylaşmiş miydi? bana aşkım diyor ona da demişti..." vs. vs.
her erkek elbette az bucuk tahmin eder sormasa da sevgilisinin daha önceki ilişkileri hakkında birşeyler, umursar umursamasına ama dile getiremez, problem etmemeye calişir
ama iş sevgilinin bir arkadaşla çıkmış olması ise durum değişir.
kıskanclıklar başgösterir, erkeksel gurur devreye girer
velhasılı kelam ne huzur kalır ne aşk...
bu tarz ilişkilerin kaderi ne yazık ki büyük olasılıkla budur.
umarım siz de birer istisna olursunuz
ne diyeyim Allah gönlünüze göre versin.
ve sana bir arkadaş bir abla nasihati; bu cocukla asla ve asla tensel temaslar kurma arada bir yüzüksel resmiyet olmadan.:1closedeyes:
erkek mantıgı ile yaklaşabilme özelliğimden ötürü sanırım pek yanılmıyorum onlar hakkında...
şimdi cicim aylarında herşey iyidir, hoştur, güzeldir
gel zaman git zaman ilişki ciddiye bindiginde erkegin aklında 40 tilki dolaşmaya başlar...
"acaba onunla ne yaşadı, benimle şu özelini paylaşti acaba onunla da paylaşmiş miydi? bana aşkım diyor ona da demişti..." vs. vs.
her erkek elbette az bucuk tahmin eder sormasa da sevgilisinin daha önceki ilişkileri hakkında birşeyler, umursar umursamasına ama dile getiremez, problem etmemeye calişir
ama iş sevgilinin bir arkadaşla çıkmış olması ise durum değişir.
kıskanclıklar başgösterir, erkeksel gurur devreye girer
velhasılı kelam ne huzur kalır ne aşk...
bu tarz ilişkilerin kaderi ne yazık ki büyük olasılıkla budur.
umarım siz de birer istisna olursunuz
ne diyeyim Allah gönlünüze göre versin.
ve sana bir arkadaş bir abla nasihati; bu cocukla asla ve asla tensel temaslar kurma arada bir yüzüksel resmiyet olmadan.:1closedeyes:
Eski sevgiliyle ayrılma nedenine göre değişir bence çünkü severek mecburen ayrılmışsan hiç tavsiye etmem,anlaşamadıysan eğer,anlaşacağın insan oysa devam edebilirsin diyoruuuum