Eski Sevgilinizin Arkadaşıyla İlişki?

• Konu Sahibi Princess
canım bence kendine biraz zaman ver şimdi konusunu ettiğimiz arkadaşın belki seni çok evvelden tanımış ve sana açılacak zamanı yakalıyamamış ve belkide tam söyleyecekken tesadüf eseri sende onun en yakın arkadaşıyla çıkmış oldun ve oda bu durma seyirci kalmış da olabilir arkadaşının hatırına siz ayrılıncada bir daha elinden kaçırmamak için her şeyi göze alıp sana açılmışta olabilir bence onu tanımaya çalış onları bir arada göreceğin zamanı bekle hiç birşey yokmuş gibi bir ortamda karşılaşın bakalım nasıl bir ortam olacak sen kendini nasıl hissedeceksin karşındaki arkadaşın nasıl hissedecek sana söylediklerini yapabilecek gibimi eğer sorun yoksada bence kalbinin götürdüğü yere git hiç birşey kaybetmezsin yoksa sende soru işareti olarak kalabilir coksekeriremsu

• Konu Sahibi Princess
Aşk her şeyi affetmiyor. İnsanın eski sevgilisinin arkadaşıyla çıkmak için biraz yüzsüz olması gerek sanırım. Aşkından ölsem böyle bir şey yapamazdım.
Gerçi ben biraz geri kafalıyım ama genede olmaz yaaa.

• Konu Sahibi Princess

ben duyduğum bir sözü söyledim..sizin için o...demem gibi bir şey imkansızkafamçokkarıştı.Böyle bir şey düşünmüyorum da..Daha doğrusu erkeklerin ne gözle baktığını söyledim.Kişinin kendisini ne olarak gördüğü değildi konu.Kimse kendisini o...olarak görmez..Bu benim söylemim değil zaten:1ninca:
Herkesin başına gelebilir evet,ama kimi eski sevgilisinin kankası ile çıkmakta bir sakınca görmez kimi de asla böyle bir şeyi gururuna yediremez,asla birlikteliğe sıcak bakmaz bizim gibi...:dilcikar:
Bu arada eski sevgilinizin arkadaşı için şunu söylemek istiyorum.
Kankasının kız arkadaşına (siz onunla sevgili değilken sizden hoşlanmış olsa bile,bu saaten sonra madem kankasının kız arkadaşı olmuşsunuz : kesinlikle bazı şeyleri kalbine gömmesi ,sizi artık kızkardeşi gibi görüp ona göre mesafeli olması gerekirdi kanımca..) talip olan adamdan hayır gelmez.:1closedeyes:
Sevginiz sizden ayrılsa sizin kankanızla çıkmasında sakınca olmaz diyorsunuz.Bu bana ilginç geldi.:1no2:.Diyorsunuz ki madem biz ayrıldık arkadaşımla çıkmasında ne sakınca olabilir ki? :bboeki onları elele ,kolkola gördüğünüzde de bu kadar emin olabilecekmisiniz rahatsızlık duymayacağınızdan? tabi bu sizin bileceğiniz iş.Kısacası bu düşünceyi doğru bulmuyorum...

• Konu Sahibi Princess
Bence dışardan hiç hoş gözükmüyor arkadaşım bi düşün sende yerimseniben

• Konu Sahibi Princess
Herkese ters düşeceğim sanırım ama yinede söylüyeceğim, benim için bekar olsaydım hiç sorun olmazdı , olmadıda zaten. Şu andada o kişiyle 10 yıldırda evliyim . Çokda mutluyum . İyikide çıkmışım o zaman benimde bu konu çok rahatsız ediyordu. Kendi adıma değil ama eşim adına. Acaba bundan rahatsızlık duyarmı diye. Sağolsun bir kere bile dile getirmedi. ve hep ilişkimize sahip çıkan savunan kişi oldu. Bekarsın tabiyki çıkıp gezeceksin. biriylede evleneceksin.Önemli olan şu sen ona karşı birşey hissediyormusun ve karşındaki kişi sana karşı ne hissediyor. Sana değer veriyormu . Saygılı birimi. Mutlu olabileceğini hissediyormusun.

• Konu Sahibi Princess

1seneye yakın tanıdığım kadarıyla
çok saygılı
ve çok kesin biri.
bana laf getirmeyeceğinden emin olduğum biri,
ve herşeyin sorumluluğunu aldığını iddia eden biri..
ama ben göze alamadım böyle bir şeyi. sizin kadar şanslı da değilimdir muhtemelen..
vazgeçtim galiba artık.

• Konu Sahibi Princess

Merhaba,merakımı maruz görürseniz bir şey sormak istiyorum.Eşinizle o kişi şu an görüşüyorlar mı peki? Arkadaşlıkları hiç bir şey olmamışçasına mı devam ediyor?kafamçokkarıştı
Bu arada eşinizle mutluluklar...

• Konu Sahibi Princess
Eşimle o kişi görüşüyorlar evet hemde yan yana odadalar . O kişiyle evlenmek istemeyen bendim eşim bunu biliyordu. ve benim nasıl karakterde biri olduğumu iyi bilir. Sonuna kadarda güvenir. Bende aynı şekilde ona güvenirim. Aramızda her evlilikde olduğu gibi sorunlar oluyor ,. olmuyor diye birşey yok. Ama bu sorunlar o kişiyle alakalı değil. Biten bitmiştir. Gerisin geri dönülüp bakılmaz. Sadece o kişiyle konuşurken mesafeme dikkat ederim. Eşimi üzecek bir hareketde bulunmam.

Yukarıda okurken bir itham gördüm o... gibi ve kişiliksiz olursunuz gibi. Bunlar hoş olmayan sözler kızlar. Kırıyor insanları ha tamam hiç kimse burda o şekilde bir itham kullanıldı diye öyle olmaz. Ama söylediğimiz sözlerede lütfen biraz dikkat edelim

• Konu Sahibi Princess
Princes cım insan birazda şansını kendi yaratır. Bilemem çıkarmısın çıkmazmısın ama şunu biliyorum. Karşındaki kişi adam gibi adamsa düşün. Sen ona karşı saygılı olursan emin ol karşındakide sana o saygıyı gösterecekdir.

• Konu Sahibi Princess
erkek mantıgı ile yaklaşabilme özelliğimden ötürü sanırım pek yanılmıyorum onlar hakkında...
şimdi cicim aylarında herşey iyidir, hoştur, güzeldir
gel zaman git zaman ilişki ciddiye bindiginde erkegin aklında 40 tilki dolaşmaya başlar...
"acaba onunla ne yaşadı, benimle şu özelini paylaşti acaba onunla da paylaşmiş miydi? bana aşkım diyor ona da demişti..." vs. vs.
her erkek elbette az bucuk tahmin eder sormasa da sevgilisinin daha önceki ilişkileri hakkında birşeyler, umursar umursamasına ama dile getiremez, problem etmemeye calişir
ama iş sevgilinin bir arkadaşla çıkmış olması ise durum değişir.
kıskanclıklar başgösterir, erkeksel gurur devreye girer
velhasılı kelam ne huzur kalır ne aşk...
bu tarz ilişkilerin kaderi ne yazık ki büyük olasılıkla budur.
umarım siz de birer istisna olursunuz
ne diyeyim Allah gönlünüze göre versin.

ve sana bir arkadaş bir abla nasihati; bu cocukla asla ve asla tensel temaslar kurma arada bir yüzüksel resmiyet olmadan.:1closedeyes:

• Konu Sahibi Princess

Lütfen rica ederim.Ben asla o...demem kimseye.Demedim de.:1closedeyes:
Benim söylemim değil bu kesinliklea.s

Bir kaç erkek arkadaşa buna benzer bir durumu sorduğumda söyledikleri cevaptı.

• Konu Sahibi Princess

oh beeeee:1hug:Şeniz

• Konu Sahibi Princess
Tensel temasa bende karşıyım burda hem fikiriz . Herşey bir yere kadar yaşanmalı. Ama geri kalan şeylerin çokda öyle önemli bir sorun yaratacağını düşünmüyorum ben. Belki yaşamasam sizin gibi düşünürdüm bilemiyorum. Ama yaşadığım için sorun pek olacağını düşünmüyorum diyorum. Önemli olan karşınızdaki kişinin karakteri size karşı olan güveni .

• Konu Sahibi Princess
dunyada buna katlanacak kadar rahat hıc kımse yoktur sanmıyorum.warım dıyen de yalan soyluyordur...........

• Konu Sahibi Princess

aynı fikirdeyim.
zaten bende handikap yaratan da bu saydıklarınız.
tensel temas konusunda da çok netim.
bir erkeğe,normalde güvenmeyip nasıl uzak duruyorsam zaten bu kişiden 5 katı uzak dururum.
bir de şu var, o kişinin benim aklımdaki soru işaretlerini kaldırması gerek diye düşünüyorum.
o bana sürekli buluşalım,yüzyüze görüşelim,o zaman kafan rahat edecek diye ısrar ediyor.
bense buna uzak duruyorum. çünkü buluşmak bile sonuç olarak bende huzursuzluk yaratacak.

• Konu Sahibi Princess
Eski sevgiliyle ayrılma nedenine göre değişir bence çünkü severek mecburen ayrılmışsan hiç tavsiye etmem,anlaşamadıysan eğer,anlaşacağın insan oysa devam edebilirsin diyoruuuum

canım ayrılmak zorunda kaldık diyebilirim.
ikimizin de isteği ile olmadı.
ama üzerimize başka konulardan çok geldiler.
onun eski kız arkadaşı(3senelik) ve onun arkadaşları ne beni ne de erkek arkadaşımı rahat bıraktılar.
kısa sürede de bitirdik,olması gereken bu olduğu için olan bir şeydi.
ama sanmam ki onun aklında en ufak ben olayım şu an.
yani benden sonra kimseyle birlikte olmadı biliyorum ama bana karşı boştur eminim.
çok zaman geçti dediğim gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…