herkes ben yapmazdım etmezdim diyor, evet ben de kesinlikle böyle bir şey yapmazdım ama bazen olabiliyor olmaz denilen şeyler, biz çok mücadele etmiştik, çevremizi değiştirmiştik, ama sonunda çok başka şeylerden dolayı ayrıldık.
kızlar bu çok farklı bir konu yani üzerinde yorum yapsakda birşey değişmez ..kişiye bağlı bir durum. bende eşimle ilk çıkmaya başladığım zaman hep endişelerim vardı acaba beni kandırıyormu,acaba gerçekten seviyormu yoksa arkadaşının hıncını çıkrmak içinmi bu kadar üzerime düşüyor diye hatta yeri geldi ve bunları endişelerimi ona bile açıkladım.. fakat o naasıl bir insan olduğunu,beni ne kadar cok sevdiğini bana cok kısa bir sürede anlatabildi ve bende onun sevgisine inanıp bunu hissetmeye başladım.Ve inanın hiç bu konu yüzünden en ufak bir tartışmamız bile olmadı..Mümkün olduğunca konuşmadık bu konu hakkında en başında ikimizde birbirimize herşeyimizi anlattık.. ben hoşlanmadığım konuları söyledim o da bana aynen .. daha sonra cıkmaya başladık şimdi evliyiz.. cok mutluyuz.. Yani demek istediğim insanları tanımadan karar vermeyinbakarsınız beyaz atlı prensiniz cıkar:)
canım peki şu soruları nasıl aştın?
herkesin bana söylediği şu
kesin arkadaşı seninle ilgili bir şeyler anlatmıştır
o da özenmiştir,ben de yaparım diye düşünmüştür.
atıyorum arkadaşıyla öpüştüysem,ben de öperim bu kızı diye düşünmüştür gibi.
arkadaşıyla konusmuştur kesin-
arkadaşı ben bu kızla cıktım sen de cık, iyi kız falan demiştir.
Gerçekten seven,değer veren hiç bir erkek eski sevgilisini arkadaşına önermez..
Ben bu kızla çıktım sen de çık,iyi kız...Ne demek bu yaa??
Sorun kızlar çevrenizdeki erkeklere? ben şu kızla çıktım sen de çık diye önerecek erkek varsa ben hiç bir şey bilmiyorum demektirkafamçokkarıştı:1ninca:
Varsa bile bu erkek o kızı hiçbir zaman gerçek anlamda sevmemiş,başka niyetlerle kullanmıştır kızı...:1no2:
Kusura bakma ama bir erkek, arkadaşının eski kız arkadaşıyla çıkmak istiyorsa hem gurursuz hem de karaktersiz demektir. Ayrıca bu çocuğun senle oynama potansiyeli yüksek. Samimi olduğu, ailece görüştüğü arkadaşından vazgeçeceğini hiç sanmam. Olan sana olur. Ayrıca sen de onun teklifini kabul edersen, seninde kişilikli olduğun konusu ciddi olarak tartışılır hale gelir.
Duygularıma tercüman oldunuz valla..ben .çekindim böyle açıkça söylemeye..
Bir erkek arkadaşa sormuştum buna benzer bir şeyi.Dediki kesinlikle erkek adam eski sevgilisini başka bir erkeğe önermez..Ben çıktım ,iyi kız ,bir de sen çık demez dedi.Biz aramızda şöyle deriz dedi( o...ları aramızda paylaşmakta sakınca görmeyiz) kimse alınmasın nolur.Sadece bir erkek gözüyle bana söylenen buydu..
Kusura bakma ama bir erkek, yakın arkadaşının eski kız arkadaşıyla çıkmak istiyorsa hem gurursuz hem de karaktersiz demektir. Ayrıca bu çocuğun senle oynama potansiyeli yüksek. Samimi olduğu, ailece görüştüğü arkadaşından vazgeçeceğini hiç sanmam. Olan sana olur. Ayrıca sen de onun teklifini kabul edersen, seninde kişilikli olduğun konusu ciddi olarak tartışılır hale gelir.