Eski Sevgilinizin Arkadaşıyla İlişki?

P

Princess

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Princess
Arkadaşlar eski sevgilinizin en yakın arkadaşıyla ilişki yaşar mısınız?

aradan zaman geçtiyse ve eski sevgilinizle 1-2 aylık bir ilişkiniz olduysa bu yine de bir problem değil mi?
bazı kalıpları aşamıyorum sanırım ben.

• Konu Sahibi Princess
Bende aşamazdım:))
Bana göre değil en azından,sonuç olarak yeni sevgilimle beraberken mutlaka Ex aşkımla karşılaşıcam
Buda huzursuzluk yaratır bende..
Yada onların ortak paylaştığı şeyler olacak Ama benim aklımda hep soru işareti kalıcak
O yüzdende uzak olmayı tercih ederdim..

• Konu Sahibi Princess
Bencede problem ben oyle bi durumda olmak istemem acikcasi ama yapanlar var oda kisinin duygulariyla alakali diye dusunuyorum cunku ben eski erkek arkadasimin arkadasina kendi arkadasim gibi bakmisimdir ama herkes oyle olucak diye bisey yok cnm. a.s.

• Konu Sahibi Princess
yani aslinda bence bi problem olmazdı. neden? çünkü belki o insan senin hayatının aşkı olcak. eğer ex aşkında olgun bi insansa o da arıza yapmaz bence.

• Konu Sahibi Princess
ya ben anlayamadım şimdi konuyu ama:bbo:
ben ayrılınca arkadaşıyla mı çıkıcam oluor soru CADIARZU
bende kabul etmezdimm yaa tabi kısmet hrşeyy..benneyaptımki

• Konu Sahibi Princess
Ben çıkmazdım çünkü 1-2 aylık bi beraberlik olsa da sonuçta bir yaşanmışlık var ortada ve ben onun arkadaşı ile bi beraberlik olmazdı benim için de

• Konu Sahibi Princess
hayır hayır sakın yaşama, yaşanmasın da cunku eskı sevgılının erkek arkadası eskı sevgılıyle nasıl oldugunu bılıyo cunkü kankı, sen ona hedyıe aldıysan bana da hedıye alır der, optuysen benı de oper der
sakın sakın baska da bı olayı yoktur bunun erkekler kullanmak ıster bazen en yakın arkadasla olmaz

pınar altug kocası askerdeyken aldatmıs en yakın arkadasıyla olmustu sonra onla da ayrıldı yapma duzgun olmaz etık olmadıgından degıl arkadasına guvenmedıgınden.

• Konu Sahibi Princess
o bu konuda çok kararlı.ikimizn arasındaki şey bizi ilgilendirir vb diyor.
tabi beni ikna için bazı şeyler söylüyor,
ben seni seçtiysem kim karışabilir, arkadaşım ne diyebilir.
içini rahatlatacaksa ben onunla konuşurum ama inan o benim kararıma saygı gösterir, doğruyu yapacağımı bilir vb.
benim asıl cekincem arkadaş ortamı.
beni daha once öbürünün kız arkadaşı olarak tanıyan kişiler, bi anda bu cocukla beni görürse gerçekten kotu bi izlenim olur.ikimiz içinde..

• Konu Sahibi Princess
eğer çok yakın arkadaş değillerse çıkılabilir ama ortak arkadaş ortamı paylaşılıyorsa çıkma derim çünkü sorun yaratıcağını düşünüyorum bun durumun...

• Konu Sahibi Princess
kesinlikle ileride problem olarak karşınıza çıkacaktır...belki önceki yaşadıklarınız yüzünüze vurulacaktır...birde benim anlayamadığın nokta o kişi en yakın arkadaşının eski sevgilisiyle (yani sizle ) nasıl beraber olacak,bu demek ki sizin eski sevgilinizle de arkadaşlığını bitirmesi gerekecek...karışık bir durum...belki de çok iyi olacak ama iyi düşünüp karar vermeniz gerekiyor bence...
sevgiler...

• Konu Sahibi Princess
ben kesinlikle böyle bişeyi kabul etmezdim
arkadsının sevgilisine göz koyan adamdan ne hayır gelir
asla güvenmem ben böyle tiplere
bu kadar geniş adam yarın bir gün benim kız arkadsıma bile göz koyabilir bellimi olur
biraz agır oldu belki ama bence öyle

• Konu Sahibi Princess

bana hiç eski erkek arkadaşımdan söz ettirmiyor.
kendisi aslında ne istediğinin farkında olan biri, ama onu da engellediğine eminim bu konunun.
çünkü o arkadaşıyla ilişkisini asla bitiremez.
cocukluk arkadaşı,aileleri sürekli birlikte, evleri çok yakın, okulları aynı.
11 yıllık arkadaşı-en yakın arkadaşı..

ben nasıl bana o gözle bakabildi onu anlayamıyorum.
ama bizi tanıştıran eski erkek arkadaşım değildi.
oncesinde tanışıyorduk.
o da bana hep bizi o mu tanıştırdı sen benim dışarıdan arkadaşımsın dedi.
eski erkek arkadaşımla benim karşılaşmam sorun olmaz ama onun benle karşılaşması eminim sorun yaratır..
cesaretim yok zaten. çocuğun tekliflerine hayır diyorum ısrarla.
kendini hazır hissetmeni beklerim diyor.

• Konu Sahibi Princess
Bence çok yanlış,hiç etik değil.Eski sevgili düşünecek ki bu adamın benim sevgilimde gözü varmış,ayrılır ayrılmaz kızı ayarttı..Yine senin için de düşünecek ki yakın arkadaşımla çıktı..:1ninca:

Ben olsam eski sevgilinin arkadaşı ,ne olursa olsun arkadaşımla aram o aralar kötü bile olsa eski sevgilisine yan gözle bakmam.İnsanız duygularımıza engel olamayabiliriz ama yine de bunu kalbime gömerdim..Asla ama asla arkadaşımın eski sevgilisi ile olmazdım,diğer bakış açısıyla da eski sevgilimin yakın arkadaşı ile birşeyler yaşamaya izin vermezdim.En azından birlikte yaşadığımız zamanlara olan saygımdan..Ne kadar süre sevgili olduğumuzun hiç önemi yok burda.ister 1 dakikalık flort olsun ister 1 günlük ister 1 aylık ister 1 senelik..sonuçta ikimiz arasında bir yaşanmışlık var..Çünkü ben de eski sevgilimi yakın bir arkadaşımla görmek istemem.Bu hala eski sevgilime ilgim var ya da onu düşünüyorum anlamına gelmez.Diyelim eski sevgilimle arkadaşım çıktı.O arkadaşımla hiç bir şey olmamış gibi nasıl bir daha konuşabilirim.Ya da o arkadaşım hangi yüzle bana bakabilecek o saatten sonra..Eski sevgilimle olucaksa beni hayatından çıkarmak zorunda..Ben de onu..Dünyada başka adammı kalmadı ,neden eski sevgilimle çıksın? Beni çok tutucu bulabilirsiniz ama düşüncem kesinlikle böyle..:dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi Princess
büyük konuşmamak lazım ama ben yapamazdım eski sevgilimin arkadaşıyla yeni bir ilişki... uzak geliyor bana çok zorlanırım herhalde eğer öyle bir şey olsa ve fazlada yürümez bende

• Konu Sahibi Princess
ben yaşadım, eski erkek arkadaşımla 3 ay çıkmıştık ama bu arada onun ev arkadaşı ve yakındostu beni seviyormuş ve hayatında hiç sevgilisi olmamış, sonra onunla bir buçuk yıl çıktık ama bazı sınırlar hiç kolay aşılmıyor, o da çok zor kabul etti ben de ama o bir buçuk yıl hayatımın en güzel dönemleriymiş.evli bir insan olarak bunu söylemek kötü belki ama dürüst olmak gerekir.

• Konu Sahibi Princess
Bu kalıbı bende aşamazdım sanırım...
Aşkından ölsem bile uzak kalmayı tercih ederim...
İçimde hep bir huzursuzlukla birliktelik yaşıyacağıma hiç olmasın daha iyi...
Bu durum bana ters açıkcası...kafamçokkarıştı
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi asla başkasına yapma derim....
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

• Konu Sahibi Princess
ben aşamazdım canım senin yerinde olsam. ne kadar bi süre olduğu önemli değil.
yani sen o adamal duygusal bişeyler yaşamışsın ve sonra arkadaşıyla. ayıp olur ya nebileyim benim ahlakım kabul etmez yani

• Konu Sahibi Princess
yani sen o adamal duygusal bişeyler yaşamışsın ve sonra arkadaşıyla. ayıp olur ya nebileyim benim ahlakım kabul etmez yani

Benim bakış açımla da ahlaksızlık zaten.Midem kaldırmaz:tomato:

• Konu Sahibi Princess
isteseniz de istemeseniz de ileride problem yaşatacaktır bu arkadaşlık

eski sevgilinin hayali farketmeden de olsa seni ve en çok yeni sevgilini rahatsız edecektir

yazın yazın çekinmeyin...
hiç ahlaksızlık felan olmuyormuş rahat olun...
hatta eski sevgiliniz nişanlınız (ki ikisi arkadaş) ve siz sizin eviniz evliliğiniz için alışverişe bilem çıkabiliyormuşsunuz...
hatta eski sevgilinizin eşi evdeysen telefon edip yardımları için teşekkür edip eşine selam bilem gönderebiliyorsunuz...
eski sevgilinin eşi olan ben dışında kimse rahatsız olmadı valla bu durumdan....
XXXXXXXXXXL olun sorun olmaz.....

• Konu Sahibi Princess
bet suratlı iyi okusana gözünü açıp :mymeka:
normal mi dedim be :mymeka:

normal dedin mi dedim aslımaslı...:mymeka:
yazın yazın iyi oluyor bana dedim...
oooohhhh içim açılıyor dedim...
ne var be...hatıralar canlandı gözümde olamaz mı yani....
herife saracak bahane arıyorum...
iyi geldi bu...:icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…