Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü!!!

Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü?

• Seni herşeyden çok seviyorum

OY: 17 11,3%
  • Sana o kadar çok güveniyorum ki, anlatamam bunu

OY: 4 2,6%
  • Yeter ki yanımda ol, başka bir şey istemiyorum

OY: 25 16,6%
  • Eğer doğru kişi varsa bu senden başkası olamaz

OY: 21 13,9%
  • Diğer...(açıklayınız)

OY: 84 55,6%

• Ankete Katılan
    151
Sen Yuregıme Gunes Isıkları Ile Insa Ettıgım Mabedimdekı Ibadetımsın Demıstı Soyledıgı Hıc Bıseyı Unutamadım ama Bunun Yerı Baska

bu zaman kadar hiçbir erkek arkadaşım bende iz bırakmadığı için hatırlamıyorum son sözlerini.
ama biri bana arkamdan salak demişti.çünkü onu bırakmıştım o anda.bu da benim için komik bi anı olduğundan aklımda kalmış...

son sözü çok içime batmıştı....:çok üzgünüm:
ayrılalı 6 ay olmuştu..severek ayrılıktı bizimkisi mecburi...:a015::a015:
ne olur bana geri dön..seni çok özledim...senağlama

Arkama dönüp bakmam bu saatten sonra Ruh Eşimi buldumyerimseniben Ve onu çokk seviyorum Aşığımmmmm:asigim:Omy:asigim:

Son düzenleme:
Bir gün beni bırakırsan ben ne yaparım sensiz, demişti.

Meleğim ne olursun üzülme ben seni hep mutlu beklerim sen de beni mutlu bekle, demişti

Ama terketti gitti:çok üzgünüm:

hıcbrını hatırlamıyorum artık esımle tanıstıgımdan berıkı sozunu hatırlayım kocam bana herkesı unutturdu:asigim:

iyi sözleri hatırlayamıyorum nedense ya da hatırlamak istemiyorum, tek bir söz var aklımda kalan "İllaki" artık biri illaki diyince gülmem geliyo :)

-birgün geri dönersen kapım sana hep açık-
onun kapıları hala açıkta ben sonsuza dek kendimi başka bi kalbe kilitledim
:asigim:

böyle anlayışşız adilerde var işte,ay nasıl sinirlendim bilemezsin..

ben ona bit boylu derdim oda bana baston bacaklı
nefesimsin karımsın canımsın ay pisliğin demediği yoktuki ayak üstü bin tane attığı için
3sene geçti unutamamamda ayrı pislik zaten:uhm::uhm:

kötüleride geliyo aklıma
sana öyle şeyler yapıcamki bana geliceksin ama ben seni istemicem demişti
ama avcunu yalamıştı

Sana o kdr bağlandım ki asla bırakamam demişti bi keresinde
Yalanmış demekki
:çok üzgünüm:

ben sana kavuşmadan ölmüycem dedi senağlama

bidee...:çok üzgünüm:

ilerde çocuğum dahi olsa..senden çok sevmiycem dedi :a015:

benimkide sana çok güvenmiyorum anlatamam bunu demişti sonrada kafasında kurduğu saçma sapan şeylerle beni suçlamıştı ne güveni yaa hiç güvenmemiş ve o güveni hakediyordum oysa aman geride kaldı zerre kadar umurumda deil ama şunu anladım ondan sonra artık insanlar çok kolay yalan söyleyebiliyorlar hemde savunacak kadar inanacak kadar... kimseye güvenemiyorum sayesinde ama üçüncü gözümü açtı şimdi yalan söyleyenleri öyle net görüyorumki onlar beni aptal yerine koyduklarını düşünürlerken ben yalanlarını bilip içimden gülerek onları aptal yerine koyuyorum amnn anlatmakla bitmez zaten :)

bir maille ayrıldık:
bu aşkı zor tutuyorum ayakta......
sen kendi halindesin ,bütün yük omuzlarımda....
herşeye rağmen tek birşey var bildiğim....
o da seni sevdiğim....
dedi ve şutladı...benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…