Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü!!!

Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü?

• Seni herşeyden çok seviyorum

OY: 17 11,3%
  • Sana o kadar çok güveniyorum ki, anlatamam bunu

OY: 4 2,6%
  • Yeter ki yanımda ol, başka bir şey istemiyorum

OY: 25 16,6%
  • Eğer doğru kişi varsa bu senden başkası olamaz

OY: 21 13,9%
  • Diğer...(açıklayınız)

OY: 84 55,6%

• Ankete Katılan
    151
ingilizce olarak şey demişti:

senin yerini doldurabilecek birini asla bulamam demişti

ama bu laftan 5 ay sonraa aşkım azaldı diyerek beni terk ettii

keşkee benimki de böyleee birini söylesee en azındannnÇok üzgünüm çoook

Benim sevgilim yani esim bana hep birsey der.Cok hosuma gider.
Derki:ben kene gibi sana yapismisim,hayatta kopmam.

Son düzenleme:
ama aklımda slogan gibi bir sözü kaldı
ilişkimiz bitince sormuştum
bi daha bana döner misin diye
asla falan demişti
hiçmi şans yok demiştim
"hayat bu" demişti.
bu kadar basit aslında.. hayat bu..

Son düzenleyen: Moderatör:
benim seni sevdigim kadar sende bir baskasini sev
o bir baskasida benim seni sevdigim kadar senden nefret etsin hic unutmuyom

benimle birlikte olan kızlar haftası gelmeden bıraktılar derdi bende onu malesef haftası gelmeden bırakmıştım.lisedeydik çocukluk işteeeekaydirigubbakcemile3

görmedi gözlerim senden güzeli olmadı gönlümde senden özeli.....

hiç birini unutmadım ama en unutamadığım ''eğer gün olurda ayrılırsak ve ben senden başkasıyla evlenmek zorunda kalırsam -ki kalmam- alacağım kadının değeri şu sigara paketinden farksız olacak''sözüydü.benden 2 sene snr evlendi.acaba gerçektende şu an öylemi???

senden asla vazgecmeyecem demıstım bu kalp attıkca hep senın ıcın atacak demıstı ama sımdı yıllar gectı ustunde ve kalpı baskası ıcın atıyor

son sözü çok içime batmıştı....:çok üzgünüm:
ayrılalı 6 ay olmuştu..severek ayrılıktı bizimkisi mecburi...:a015::a015:
ne olur bana geri dön..seni çok özledim...senağlama

canım ınsallah gerı doner ama 6 ay baya olmus severek ayrılmak cok zor bılırım

sonucta adam senden ıkı yıl sonra evlenmıs demek baya koydukı ayrıllık 2 yıl sonra anca evlılık adımı atabıldı belkı ılk zamanlar dedıgı gıbı olmustur ama sonradan sevmeye baslamıstır be canım sonucta artık karısı ya bunu bılmekde bıraz ıc acıtıyor dımı evlıde olsan mirmirmirmir

bana hep derdi ki
"seni benim kadar seven baska birisi cikamaz karsina,senin icin en dogru insan benim"
kizlar biliyormusunuz,bu sozleri kafami karistirirdi,salaktim yaa...
iyi ki kurtulmusum Allahima sukurler olsun.nefret ediyorum ondan....

bana ömrün boyunca mutlu olma herzaman sev asık ol ama sevilme dedi.bedduası tuttu mu derseniz evet tuttu.ondan spnra sevdim ama hiç sevilmedim

sen benim kurduğum hayallerin bile ötesindesinn demiştii....:çok üzgünüm:
bidee allah öteki dünyadada seni bana nasip etsin demişti senağlama

benden ayrıldıktan 4-5 ay sonra barışmak istedi stemedimm

seni ölene kadar beklicem demişti ağlayarak senağlama

Eski sevgilimle birgün telde konusuyorduk o gün icin bulusalimmi diye.
Herzamanki gibi benim onun yanina gelmemi istedi 60 km ben tek basima gidecekmisim beyfindi trene filan binmek istemiyor diye.-tatlicadiarzu-
Bizde bu yüzden biraz tartisdik "Ben senin icin ne ifade ediyorum " diye sordum Oda bana "Sen benim icin hicbirseysin " dedi
"Öylemi" dedim teli kapattim ve birdaha aramadim bu yüzden O benim eski sevgilim kaydirigubbakcemile2

cok inanclı abdestlı namazlı ıyı bı ınsandı ama olmadı ıste.en son gun ayrılacagımız zaman. sana bısey soyleyeyım mı ben hep her namazımda dua ederım Allahım bılıorum ımtıhan sınav dunyasındayız malum benı de ımtıhan edeceksın bılıorum ama ne olur benı kadınla ımtıhan etme derdım ama anlasılan kabul olmadı dedı.cok yıkılmıstım.cunku ayrılmayı ben ıstemıstım bellıkı oldukca da sevıomus benı neyse cok oncedendı nasılsa oldu bıttı.sen sag ben selamet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…