• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü!!!

Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü?

• Seni herşeyden çok seviyorum

OY: 17 11,3%
  • Sana o kadar çok güveniyorum ki, anlatamam bunu

OY: 4 2,6%
  • Yeter ki yanımda ol, başka bir şey istemiyorum

OY: 25 16,6%
  • Eğer doğru kişi varsa bu senden başkası olamaz

OY: 21 13,9%
  • Diğer...(açıklayınız)

OY: 84 55,6%

• Ankete Katılan
    151
Bende yazayım bari :delphin: aslında 10 yıla yakın bir süre o kadar çok dediki kendi bizzat demesede kulağıma hep geldi hangisini desem bi bakimm:delphin: sen evlenene kadar asla evlenmem ancak sen evlenirde başkasının olursan o zaman belki bende !! ama evlensen çocukların olsa bile ben hep seni sevicem bunu asla aklından çıkarma demişti !!-tatlicadiarzu- boş laff çıktı hepsi ayrıldıktan 1 ay sonra sözlenmeye kalktı ama hala sözlenemedi CADIARZU :1closedeyes: ama çok ahımı almıştır sengözlerimebaksanab seni Allah a havale ediyorum dediğimde 'o senin yorumun' demişti -tatlicadiarzu- tam bi yontulmamışmış meğer daha iki cümleyi bile bi araya getiremiyodu :1closedeyes:naniknanik

ayrıldıktan baya bir sonra (1 yıl) kavga ettiğimizde nedenini yazmama gerek yok çok uzun sürer...
bu yüzümü görmeyi sen istedin demişti gerizekalı işte nolcak o sözünü duyduktan sonra zaten 1 gecede unuttum onu
birde okuldayken onun gözü önünde sevgilimden ayrılmıştım yanıma gelip neden ayrıldığımı sormuştu tersledim sanane dedim ben kimimki senin gözünde falan diye gevelemişti çocuğa az çektirmedim ama o da beni terketti bananee :)))

ağlayarak bana pişman olacaksın demişti ama hiç olmadım intihar etmeye kalktı duygu sömürüsü dedim tınlamadım hala bekar sürtüyor benim 2 oğlum var arkadaşlar beni duygusuz falan sanmayın kadın milleti çantada keklik olmayı hiç sevmaz hak edene yapacaksın

şimdiki nişanlım birzamanlar eski sevgilimdi 2sene çıktık 3sene ayrı kalmıştık bu 3 senenin sonunda aradı buldu ve hiç unutmam benden ümidini kessin diye ben nişanlandım demiştim oda bu seni sevmeme engel olmaz, bunca yıl seni aradım, şuan buldum ve vazgeçmiycem demişti o zamandan buzamana birlikteyiz 1.5- 2sene sonra düğünümüz var.

aklıma gelenleri yazayım şimdi

sen benim helalimsin,biricik eşimsin(şimdi yalan oldu tabii...bu lafı beni bayağı sarsmıştı)

bir ara ayrılma durumuna geldik,o zaman şu lafı etti

Gökyüzünden en parlak yıldızı seçeceğim,bu EgeDenizi nin yıldızı diye bakacağım ona...
hatırladıkça hala dokunur bana...

Bu lafı etti ama o arada aradaki pürüzü kaldırmıştık...

Sonra ne oldu??

Gitti beni aldattı :kızgın:

Son düzenleme:
"sen güçlü kızsın bunu da atlatırsın"

"senden başka biriyle evlensemde çocuğum olsa da seni unutmam mümkün değil"

Çok sözü aklımda.. Hatta öyle ki her sözü aklımda. Ama şunu hiç unutmam; Ayrılıyoduk, tabii mesafe olarak. Uzak bi yere gidiyodu. Ve bana şöyle demişti "Hayat bizi nereye götürür canımızı ne kadar acıtır bu ne kadar sürer bilmiyorum. Ama bildiğim tek bir şey var ki, bu seni son görüşüm olmayacak." Neden beni bu kadar etkiledi bilmiyorum...:çok üzgünüm:

Ah şu erkekler benim kide bana devamlı benimle egonumu tatmin ediyorsun derdi.Güvensiz şeydi ama yinede şekerdi tanımama değdi.

Seni kaybetmek istemiyorum... Sol yanım ağrıyor demişti... Aklıma MFÖ'nün şarkısı geliyor. "BOŞ LAF BUNLAR HEPSİ BAHANE!!"

"Hayatıma giren hiçkimseyi seni düşündüğüm kadar düşünmedim"

"Benim ne olacağım belli değil,kendi çaresizliğime seni de sürükleyemem"

"başkaları senin kesip attığın tırnağın olamaz ...." ehh gördük kimin ne olduğunu ya biraz geç oldu ....

Back