Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü!!!

Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü?

• Seni herşeyden çok seviyorum

OY: 17 11,3%
  • Sana o kadar çok güveniyorum ki, anlatamam bunu

OY: 4 2,6%
  • Yeter ki yanımda ol, başka bir şey istemiyorum

OY: 25 16,6%
  • Eğer doğru kişi varsa bu senden başkası olamaz

OY: 21 13,9%
  • Diğer...(açıklayınız)

OY: 84 55,6%

• Ankete Katılan
    151

bütün kismetleri teptinmi özgürcem yaa ...
sende az yere bakan yürek yakan degilmissin hani:smiley-cool:

sen beni böle ağlattın ya Allahta senin karşına öyle birini çıkarsınki yüzün hiç gülmesin demişti biri ayyy oturmuştu içime walla

nde eskilerden gidiyorum heee.

şey demişti aklımda kalan:
Sen benim sin bende seninim..
hahaha nerdeee....

KAYBETMEDEN HİÇ BİRŞEYİN DEĞERİNİ BİLEMEZSİN'.....''demişti hiç unutamamıştım''

Aşkım ben seni üzecek hiç bir şey yapmıyorum ,yemin edıyorum.

Bu yalanı milyonlarca defa duydum ve hiç unutmuyorum.

çok severek ayrıldığım bir erkek arkadaşım vardı
ayrıldıktan bir ay kadar sonra geldi ve bana dedi ki
"hata sende miydi yoksa bende mi"
ben de "bu saatten sonra önemi yok" dedim
çok sevdiğim halde

Valla xD Patates kızartmasını çok sevdiğini ve gece gündüz yediğini sölemişti. Bi kere de p. yemeye götürcekti xD Onlar kaldı aklımda xD

"bi daha hiç bi zaman seni benim kadar seven biri olmycak bunu biliyosun dimi?" demişti.. çok ağrıma gitmişti, canını acıtmadan bitirmeye çalışmıştım çünkü.. beddua gibi gibi bişey oldu sanki.. ama ondan kat kat daha fazla seven ve sevdiğim birini getirdi hayat bana, o ayrı.. yerimseniben

Ömrüm,sultanım, Çocuklarımın annesi derdi ama yalanmış işteeee kocaman bir yalan

beni sakın bırakma dediğimde bana cevap olarak "seni asla bırakmam zaten ben sensiz yaşayamam ki" demişti. ama yaşıyor işte hepimiz bir şeklide yaşıyoruz. ama en azından şunu biliyorum kalbinde hala ben varım şuan birlikte olduğu kıza beni anlatıyor bizim aşkıımızı anlatıyor onu benimle kıyaslıyor. o kız için gerçekten üzülüyorum. öle bir durumu yaşamak istemezdim

"Evlensen,boşansan;çocuğun dahi olsa helalimsin" demişti.Ama hiç bir zmn teklifini kabul etmedim.Çünkü eşimle görüşüyordum şimdi evliyim ve mutluyum.Ama 2 senedir bebişimiz olmuyor artık onun ahını aldığımı düşünmeye başladım:çok üzgünüm:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…