Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü!!!

Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü?

• Seni herşeyden çok seviyorum

OY: 17 11,3%
  • Sana o kadar çok güveniyorum ki, anlatamam bunu

OY: 4 2,6%
  • Yeter ki yanımda ol, başka bir şey istemiyorum

OY: 25 16,6%
  • Eğer doğru kişi varsa bu senden başkası olamaz

OY: 21 13,9%
  • Diğer...(açıklayınız)

OY: 84 55,6%

• Ankete Katılan
    151
O kızlar bizim çocukların arkadaşlarıydı sadece yolda karşılaştık!

hı hı tabi canım mutlaka öyledir:roflol:

bir zamanlar vardı biri hepp içime doğuyor bak görürsün ne olursa olsun kimle çıkarsan çık biz evlenicez seninle derdii devamlıııı :1shok:

Kulağımda Çınlayan Tek Sözü
"Ömrümü Yedin Lan Gülçin.!!"
Gerçektende yemiştim garibin ömrünü vah vah rahmetli :roflol:

hehehe kızlar yaww üşenmedim hepinizinkini okudum=)=)=) hepiniz bir alemsiniz hehe.. aslında eski sevgilileriniz tam şair olcak adamlarmış yaww=)=)=)

benimki daha yeni oldu taze ayrılık. 6 gun felan.. acemilik bitmişti ve izine gelmişti fakat bana zaman ayırmadı ve kırıldım ondan ayrılmaya karar vermiştim...
oan neler dedi =)

tamam ben salağım evet harbi öküzüm.. evet gerçekten öküzümmmm... öküz olmak için yaratıldım . ya ben boş adamım özlem... gelirim der gelmem severim der sevmeyi bilmem yaparım derim yapamam ... b... gibi kalırım ortada=) tek ben değil benimle birlikte herkes b.. gibi kalır... yok vala hayvanın tekiyim... hay benim ........ hahahaha=) tamam neymiş efendim... aşkımseni çok özledim olum özlediysen gelmişsin ne görmüyorsun laf işte laf... ben böleyim bak.. annemi bile görmüyorum =) at gitsin beni hayatından bak 6 yıl bir b... olmadı benden adam olmaz özlem.. allah benim belamı versin=)

ben aslında askere gittiğimde ilk yine aramıycaktım olmadı işte. düşündüm deli oldum aradım ama yine aramıcağım diyorum. yok ararım evet ama açma neolur tamam =)

hayy ya ne gundu .. gulummu halime ağlimmi şaşırdım vala hehehe

"Bana neden bunu yapıyorsun senağlama"
Evet hüngür fışkırık ağlayarak aynen bunu demişti..
Ona henüz kendisiyle evlenme gibi bir düşüncem olmadığını söylediğim gündü. Sanki yıllardır berabermişiz de ben evliliği erteleyince mahvolacakmış gibi tavırlara girmişti..
Böyle anlatınca pek acıklı geliyor insana ama görseydiniz aslında komik olduğunu anlardınız..
Neyse..... Aklımda bir tek bu sözü kaldı.. laelaelaelaelae

senin için ölürüm.herşeyimsin,senin için herşeyden vazgeçerim derdiii ama fıssss çıktıııııııııııııııııııııı

çok edebiyat parçalardı kendileri
ama bilirdim ki sonunda fossss sönücek oyüzden sallamazdım
yine parçalamıştır bişiler hatırlayamiycim şimcik:teytey::icecream:

2 yılın sonunda ayrılmıstık.3 ay sonra aradı beni tekrar.
sen benim ilk askımdın ve son olacaksın.senden baska kimseyi sevemiyorum herkeste senden bisey arıorum demisti.ben de kabul etmemistim.
hic mutlu olma dedi bana

benımm ılk askımda son askımda mustafa:)cok sevıorumm onuu temmuzda 3 sene oljak:)allahh ınsallahh hep mutlu ederr aklımda tek kalan lafı yokk cunku hepsıı aklımda:)eskı sevgılım yokk maleseff belkı bı kosede vardır da eskı sevgılı kavramını taşıyan yokturr yanı adamdan saymadıgım bırı elbet vardır:)

numaranızı nerden bulmuş

Benim sevdiceğim ilk aşkım inşallah son aşkımda o olucak.:asigim:
Geçmişte aldığım teklifler elbette oldu ama hepsinin yanıtı belliydi hayır hayatımda kimse olsun istemiyorum.Bu cevabının karşılığında çok söz duydum ama benim açımdan bir önemi yok.:dilcikar:
ŞAFAK:195
MEHTAP ŞAFAK:14

''sen beni taşıyamıyorsun'' ay sinir oluyorum ben bu lafa:mymeka:taşımak ne yaaa...moda bir kelime oldu artık günümüzdede ama bu lafı ondan duyduktan sonra nefret ettim bu kelimeden..tabi 8-9 sene oluyor ama..neyse

1- "Unutma unutulanlar, unutanları asla unutmazlar" demişti biri arkamdan bağırarak :icecream: Unutmasın banane :roflol:
2- Biri, "herşeyin eskisi gibi olacağını bilsem ayaklarına kapanacağım" demişti, olmaz demiştim. :smiley-cool:
3- Biri "evlendiğini duyunca sabaha kadar içtim" demişti bir şarkı eşliğinde, şarkının adını hatırlamıyorum :) :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…