• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü!!!

Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü?

• Seni herşeyden çok seviyorum

OY: 17 11,3%
  • Sana o kadar çok güveniyorum ki, anlatamam bunu

OY: 4 2,6%
  • Yeter ki yanımda ol, başka bir şey istemiyorum

OY: 25 16,6%
  • Eğer doğru kişi varsa bu senden başkası olamaz

OY: 21 13,9%
  • Diğer...(açıklayınız)

OY: 84 55,6%

• Ankete Katılan
    151
"Seni üzdüğüm için çok pişmanım,tekrar deneyelim,yalvarıyorum,seni düşünmediğim tek bir gün bile yok..." demişti....:delphin:

Geçti borun pazarı,sür eşeği Niğdeye ....Maymun gözünü açtı,artık seni hayatımda istemiyorum..Seninle hiç bir geleceğimiz olamaz demiştim...a.s

İyiki de demişim.Benim meleğim kocişimle evlendim...:nazar:
Allah a bin şükür...

önce seni seviyorum diye bağırışı gecenin 3ünde arabanın içinden sonra seni ulaşılamaz olarak göryodum ama öyle diilmişsin lafı....biz kızlarda erkekler kadar salağız bence....her laflarına kanıyoz kaybetmemek için her haltı yapıyoz...allaha havale ediyom onları...
:Saruboceq::oklava:

Bende yalan olduğunu sanıyordum,inanmazdım.Ama çocuğun içine doğmuş sanırım,gerçekten bizi ayıran tek şey ölüm oldu,onun genç yaşta hayatını kaybetmesi...

:kızgın:Başka birisi var dimi.. o zaman başka biri yoktu ama iyi ki de bitmiş bitmemiş olsaydı aşkımı nasıl bulacaktım ben:çok üzgünüm:

beni hiç bi kız kaldıramaz çok kıskancım demişti.
bende umarım bigün gerçek sevgiyi bulursun ve düşünceni değiştirirsin demiştim...
gerüüüü bulsun bakalım benim gibi sevenii

seni dört yıl bekledim.yine olsa yine beklerim demişti.bir ay sonra mutluluklar diledik birbirimize:1shok:
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaenaniknanik lülülülülülü

"BIR DAMLA GÖZ YASINA DÜNYAYI YAKARIM" derdi
ama beni en cok o aglatdi.
Birak dünyayi yakmayi sigarasini bile yakamaz ooo...kaydirigubbakcemile3

son sözü kendini fasulye gibi nimetten sayan salagin kafamçokkarıştı
gittin ve yittim, her hoscakal bir vazgecistir oldu...
aman iki tane laf ezberlemis zaten her ayrildigimizda söyleye söyleye bana ezberletti kaydirigubbakcemile3

inşaallah bana yar olmazsan kimseye yar olmazsın!!!

bunu söyleyen şahıs 1 yıl olmadan nişanlandı.......

eski sevgilim vakt-i zamanında bana..''en çok annemi seviyorum,sonra kardeşi sonra seni seviyorum.3.sıradasın''gibi bişiler demişti..babası vefat etmişti yoksa 4olacaktım..sonuçta herkes yerini biliyor bunu alenen soylemesi çok saçmasaydı..

bi keresinde de yemek yerken ben bitiremeyince ''istersen ye,biz buna para veriyoruz''demişti manyak(sırf bu yüzden hesabın alman usulü ödenmesi taraftarıyım) ..off daha neler neler dedi..:oklava:

CANIM ,CANIMIN İÇİ böyle derdik birbirimize ondan sonra kimseye canım diyemedim zaten :delphin: ayrılırken çok canımı sıkmıştı UNUTACAKSIN BENİ YOLDA GÖRSEN BİLE TANIYIP SELAM VERMEYECEKSİN İSTEMİYORUM......vb. demişti bu lafı çok koydu ama bende ''ben baytarmıyımki her gördüğüm iti sen zannedeyim ''demiştim buda ona çok koydu eminim:teytey:

"Sen bana gelip de ben başkasını seviyorum, bırak beni, çık hayatımdan demediğin sürece ben seni asla bırakmam...unut bunu, çok beklersin, aklına bile getirme...sen benimsin"

...demişti...defalarca....onlarca...ta ki ben mal inanana kadar....

Yalan oldu hepsi....

ne senle oluyo nede sensiz oluyo be güzelim ne yapsak olmuyo benden nefret etme lütfen demişti kerata:)bende diyorsun ve burayı dagıtıyorsun dedim meğerse çocuk ciddiymiş ayrılmakta napalım kader:(

aklımda kalan lafı herşeyi unut ama bi tek şunu unutma sen benim vazgecilmezimsin;vazgecemediğimsin tek kişisin bebeğim.yalnız benimsin..aşkımm beni beklicek di mi derdi ve acı gercegi ögrenmeden çok az önce duymuştm tekrar ondan..belki de o yüzden yalan oldugu için çıkmıyor aklımdan....ama hayatında başkası varmış :((çok geç ögrendimm..büyük ahımı almıştır :( gözgöre göre kandırıldım iyi ki çıkmış hayatımdan herşeye ragmen..beni kaybettiğine yansın..o bana layık değilmiş gercekten serefsizlik diz boyu..

Back