• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket eski sevgilinizin aklınızda kalan sözü nedir??

eski sevgilinizin aklınızda kalan sözü nedir??

• Seni herşeyden çok seviyorum

OY: 12 9,5%
  • Sana o kadar çok güveniyorum ki, anlatamam bunu

OY: 3 2,4%
  • Ne olursa olsun senden vazgeçmeyeceğim

OY: 21 16,7%
  • Sana çok ihtiyacım var

OY: 6 4,8%
  • Yeter ki yanımda ol, başka birşey istemiyorum

OY: 9 7,1%
  • Bir gün ayrılırsak bile arkadaş olarak kalabiliriz

• Eğer doğru kişi varsa bu senden başkası olamaz

• Seninle o kadar iyi anlaşıyoruz ki inan beynimi okuyorsun sanki

OY: 2 1,6%
  • Sen çok farklısın

OY: 24 19,0%
  • Mükemmel birisin

OY: 5 4,0%
  • En çok hangi reyonu gezmeyi seversin

OY: 0 0,0%
  • Diğer

OY: 26 20,6%

• Ankete Katılan
    126
eskilerimden ne hayır gördüm ki laflarından göreyim şu an düşünüyorum da keşke hiçbiriyle tanışmamış olsaydım ne onlar olaydı ne de lafları amaaaaannnn:113::113::113:

hmm bunlardan hiç biri değil.

1. sevgilim : kurabiye kırıklarını yere düşürüyordu. "basıp çarpılcaz senin yüzünden" dedim " ben ateistim bana bişey olmaz, ben basayım" dedi (17 yaşındayken)
2. sevgilim : "sana birşey itiraf edicem. ben mit ajanıyım" .. bir tarafımla gülmüştüm tabii. mit onu işe alsa dağılır çünkü :9:
3. sevgilim : bu ikisinden de salakmış, hep abuk sabuk konuşurdu o yüzden pek birşey hatırlamıyorum.
4. sevgilim : "sana sarılmak dünyadaki en muhteşem şey " demişti... sanırım bir tek onun söylediği güzel bir söz aklımda kalmış..

esmerim benim sen hep böyle kal aşkım..
seni çok mutlu edeceğim..
ben sana değil, sen bana uyarsın..
sana kimsenin laf söylemesini istemiyorum..
belki sevmedigim biriyle evlenirim..
artık derslere takım ceketle giriyoruz, ilk fotografları bu şekilde çektim nasıl olmuş?
seninle saat 3lere 4lere kadar bu yataktan konuşurdum..
böyle yaşanması gerekiyormuş..
nasip, kısmet..

ııııyyyyyy aklıma geldikçe soğuk soğuk terler döküyom hiç bişeyini hatırlamak istemiyom:52: benim gibisini bulamazsın demişti bu kalmış aklımda 4seneden sonra ohhh bi güzelde buldum bi güzelde mutluyum:63::63:

Valla ben hepsini hafızamdan silmeye çalışıyorum banane yaaa amannn giden gitmiştir gittiği gün bitmiştirrrr..

Back