• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket eski sevgilinizin aklınızda kalan sözü nedir??

eski sevgilinizin aklınızda kalan sözü nedir??

• Seni herşeyden çok seviyorum

OY: 12 9,5%
  • Sana o kadar çok güveniyorum ki, anlatamam bunu

OY: 3 2,4%
  • Ne olursa olsun senden vazgeçmeyeceğim

OY: 21 16,7%
  • Sana çok ihtiyacım var

OY: 6 4,8%
  • Yeter ki yanımda ol, başka birşey istemiyorum

OY: 9 7,1%
  • Bir gün ayrılırsak bile arkadaş olarak kalabiliriz

• Eğer doğru kişi varsa bu senden başkası olamaz

• Seninle o kadar iyi anlaşıyoruz ki inan beynimi okuyorsun sanki

OY: 2 1,6%
  • Sen çok farklısın

OY: 24 19,0%
  • Mükemmel birisin

OY: 5 4,0%
  • En çok hangi reyonu gezmeyi seversin

OY: 0 0,0%
  • Diğer

OY: 26 20,6%

• Ankete Katılan
    126
benim hic sevgilim ve erkek arkadasım olmadı hani gözümü actım onu gördüm derler ya öyle bir sey bizimki

'seninle bir gün ayrılsak bile seni hep seveceğim bunu unutma'

noldu ayrıldık napmış başkasını bulmuş eeee ?
yalancııı ...

hmmmm unutmuşum valla düşündüm düşündüm düşündüm düşündüm düşündüm yok hatırlayamadım

eskı adı ustunde eskıde kalmıs.dusunmeye kafa yormaya ay neydı demeye ne gerek war.onumuze bakalım arkada kalanlar kalmıs zatennnnn.

sen sen olduğun sürece ben ben olduğum sürece ve sen ben.bense sen olduğum sürece biz ayrılmayız demişti...
bunu asla unutmam ,
ama ben aşırı o olmaya başlayınca benlikten çıkınca işte bitti zatenn........
ve son sözü yıılar sonra senin duysamki tırnağın incinmiş benim içim yanar..koca bir yalaaaaaaaannn
yıl değil 10 gün sonra bile yanmadı...boş laflar yaniii..anlamam geç sürdü ama o başka..ama insan anlasada işine mi gelmiyo ne gene de kabul etmek istemiyo..gzüel hatılramak için uğraşıyo en azından...acaba neden öyle hatırlamak istemekte..

eski sevgilim ukalanın kendini beğenmişin tekiydikötükedihüso..hiç iyi bi sözünü hatrlamıyorumm..fisfisfis

çok iyi bi insan,efendi ve herşeyden önce çok dürüst biriydi.hala öyle.şimdi ikimizde evliyiz.çocuklarımız var ve tabiiki görüşmüyoruz.Allah mutluluğunu daim etsin inşallah.hiç kırılmadan biten bi ilişkiydi en azından kendi adıma diyebilirim. en içten söylediği bir itirafı vardı..sen benim hayatımın standartını yükselttin, senden sonra nasıl birini beğenirim bilemiyorum,senin özelliklerini hep arıyacağım demişti. bu benim çok özellikli biri olduğumdan değil ama çok prensipli biri olduğumdan söylemiştr sanırım.sonuçta kimse hint kumaşı değildir..haa bi de evlensen eşin seni üzerse ben her zaman destek olurum hep arkandayım sana vurmasına sakın izin verme (gelecekle ilgili bi konuşmamızda) demişti...:)

esimden önce ki sevgilim benim ilk sevgilimdi almandi

sen benimsin ve hep öyle kalcaksin derdi :delphin:
tabii aldatmadan önceeeee :mymeka:

ex sevgilim serefsizin en öndee gideniydi.1sene beraberlikten sonra edilen yeminler andlardan sonra 14şubatta bana seni hic bir sekildee sevmiyorum artık bittii cek git hayatımdan dedi.ilk aşk ilk beraberlik acısı 7sene koydu.kimseyle olmadım hep onu dusundum.ve bu sure icinde biz ayrıldıktan 6ay sonra baskasıyla cıkmaya basladı.ama bisekildede heeep beni arıyor denk gelmeye calısıyor. ya barısalım diyordu yada kacıyordu.cook oynadı benlee cok. ne zaman o kızla oldugunu ogrendim geri durdum.6ayla ilgili bir takıntısı olacaktı ki hep 6ay araylaa beni arardı haber gönderirdi.gorusurduk o kızla ayrıldım seni unutamadım seni cok seviyorum.sana haksızlık ettim diye yalvarırdı.hep kanardım saftirikk saftirikk.hep zayıftıım onaa.heptee o kızla odugunu ogrenirdim sagdan soldan vazgecerdim.7sene böyle süründürmece gectii.gunun birinde eşimle tanıstım.beni hayattan kopma noktasına geldigim umutlarımın yittiği ölümle hayat cizgisi arasında dolanıp durdugum bir zamanda buldu.. cok agır olaylar yasamıstım.Allah kimseye kaldıramayacagı darbeler yasatmasın..eşim sayesinde yeniden dünyaya gözlerimi actım.ve bu sahıss gene beni buldu affet dedi.upuuzuuun bir yazı gönderdi banaa. benim onda cook degerli oldugumu bana haksızlık ettigini ölene kadaar unutamayacagını özürler vs vss bisuru sacmalıklarr... halaa aynı kızlaydıı biliordum vee agzımaa geleni yıllardır icimde tuttugum ne varsa saydım gecirdim.sonuc bu konusmamdan cok degil 6ay sonra o kızla evlendi:))))
o kıza gercekten üzülüyorum.sabır diliyorum..yıllarca anlastıgı guvendigi adam ex sevgilisinin peşinde ayın oyun yolunda şahsiyetsiz karaktersiz bir erkek rolü üstlenmiş biri..

yok bacım oyle sey unutuldu hepsı

Son düzenleyen: Moderatör:
Back