Anket eski sevgilinizin aklınızda kalan sözü nedir??

eski sevgilinizin aklınızda kalan sözü nedir??

• Seni herşeyden çok seviyorum

OY: 12 9,5%
  • Sana o kadar çok güveniyorum ki, anlatamam bunu

OY: 3 2,4%
  • Ne olursa olsun senden vazgeçmeyeceğim

OY: 21 16,7%
  • Sana çok ihtiyacım var

OY: 6 4,8%
  • Yeter ki yanımda ol, başka birşey istemiyorum

OY: 9 7,1%
  • Bir gün ayrılırsak bile arkadaş olarak kalabiliriz

• Eğer doğru kişi varsa bu senden başkası olamaz

• Seninle o kadar iyi anlaşıyoruz ki inan beynimi okuyorsun sanki

OY: 2 1,6%
  • Sen çok farklısın

OY: 24 19,0%
  • Mükemmel birisin

OY: 5 4,0%
  • En çok hangi reyonu gezmeyi seversin

OY: 0 0,0%
  • Diğer

OY: 26 20,6%

• Ankete Katılan
    126
seni asla unutamam,senden ayrılamam,ayrılsam bile başakasını sevemeyeceğim için evlenemem dedi...yıllar oldu hala kimseyle çıkmadı çıkmıyor...allhım inşallah oda mutlu olur evlenir hayatını düzene sokar ne diyeyim

İlk ve son Aşkım olarak kalıcaksın dedi :))) sonra ben nişanlandım onunda bi cıktıgı var evleneceklermiş son aldıgım habere göre:)

ah almaktan çok korkardı o yüzden sürekli bak benim sana verilmiş sözüm yok derdi,farklı dünyaların insanıyız derdi gerçektende öyleymişiz

sana ihtiyacim var ne olur beni birakma diye hungur hungur aglamisti pislik.ama o hevesi gecince sey gibi biranda birakti.

eskide sadece bir sevgilim oldu oda farklı olduğumu derdi 5 yıl sürmüştü ona göre gerçekten farklıydım
son sözü de çok geç kaldık be gülüm olmuştu

ben ayrılmıştım halada konuşuyoruz bana dedikleri hep aklımda fakat bi sözü oldu onu asla unutamam heralde dediki;seni çoçuklarıma anlatıcam '' çok duygulandım ve bende bi söz verdim ona bende onu anlatıcam ALLAH nasip ederse

''ne olursa olsun sana kapılarım hep açık olacak '' demişti ama ben o kapıya hiç tıklatmadım ..
bide ben ayrılmak istediğimde ''sen hep böyle güzel kalıcanımı zannediyosun ''demişti manyak....

Son düzenleme:
eski swevgılım bana mukemmel birisin derdi , nişanlımda suan öle soyluyor sanırım bende seytan tuyu var

her buluşmaya çağırmasında sana çok ihiuyacım var derdi....yanına gittiğimdede sımsıkı sarılırdı bana ..off nerden aklıma geldı şimdii bu yaa

eski eşim demişti ki;
bu ayrılık bana hayatta çok önemli bir şey öğretti; boşanmış olmanın insanın değerinden bir şey kaybettirmediğini. Bizim çevreyi biliyorsun, böyle büyütüldük, ama düşün sen şimdi boşanmış bir bayansın ve hala çok değerli birisin. Bu senin değerinden, kalitenden hiçbir şey almadı. Demek ki, sen bile, yorgun bile boşanmış olabiliyorsa, o zaman boşanmış olmak utanılacak bir şey değilmiş. En azından hayata dair büyük bir ders aldım.

Bunu neredeyse unutmuştum son yıllarda ancak boşandıktan 7 yıl sonra karşılaştığımızda aramızda geçen 15-20 dk lık ayak üstü konuşmada, lafı yine ayrı getirip, aynı şeyleri söyleyince aklımda yer etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…