Anket eski sevgilinizin aklınızda kalan sözü nedir??

eski sevgilinizin aklınızda kalan sözü nedir??

• Seni herşeyden çok seviyorum

OY: 12 9,5%
  • Sana o kadar çok güveniyorum ki, anlatamam bunu

OY: 3 2,4%
  • Ne olursa olsun senden vazgeçmeyeceğim

OY: 21 16,7%
  • Sana çok ihtiyacım var

OY: 6 4,8%
  • Yeter ki yanımda ol, başka birşey istemiyorum

OY: 9 7,1%
  • Bir gün ayrılırsak bile arkadaş olarak kalabiliriz

• Eğer doğru kişi varsa bu senden başkası olamaz

• Seninle o kadar iyi anlaşıyoruz ki inan beynimi okuyorsun sanki

OY: 2 1,6%
  • Sen çok farklısın

OY: 24 19,0%
  • Mükemmel birisin

OY: 5 4,0%
  • En çok hangi reyonu gezmeyi seversin

OY: 0 0,0%
  • Diğer

OY: 26 20,6%

• Ankete Katılan
    126

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38
başlıktan da anlaşılacağı üzere hangisi eski sevgilinizin aklınızda kalan sözü

Eski sevglim diye birşey yok,ilk çıktığım kişiyle hala beraberiz.Allaha şükür...

eşimden önceki iki erkek arkadaşımda aynı şeyi söylemişti

sende herkezden farklı birşeyler var.

:laugh: :laugh: ama eşim böle bişi söylemedi daha. heralde farkımın farkına varamadı daha.

aycazeynep senınkıde komıkmıs

ben sevgılım bıle demek ıstemıyorum ex deyım. ona aıt herseyı aklımdan sıldım dolayısıyla hıcbısı hatırlamıyorum.gecmısı eselemek mezar kazmaya benzer ben suan cok mutluyum

neo lursa olsun senden vazgeçmicem :rolleyes2: ne safmışım bee bu lafı söledimi yelkenleri suya indiriyodum adi adam :rolleyes2:

sen herkesten farklısın derdi herkes aynı şeyi söylüyormuş bu erkekler nasıl yaratıklar :rolleyes2:

"insan baktığı bir şeye görmek istediği gibi görür demişti" çünkü ben 2 yıl sonra odasındaki perdenin ne kadar güzel olduğunu fark etmiştim.

ayy çok gülceksiniz ama eskisinin tek aklımda kalan sözü"BENİ Bİ DAHA ARAMA":laugh: hıhıh..ya hala hatırladıkça guluyorum.o zaten 2 sene boyunca canı sıkıldıkça böle derdi bana.ayrılmadan önce saydım da 8 olmuş.tabii hatırladığım kadarıyla 8.onun haricinde eminim daha çok sölemiştir.ilginç dimi..:laugh: :laugh:

hiç olmadiki eski sevgi,lim falan... ilk gördüğümle evlendim işte. :çok üzgünüm:

sevgılı degılde öylasıne bır arkadstı hoşlandık ama arkadaslık etmedık hep herseyın ılkını eşinde yaşamalısın derdı .hoş bız asla evlenemzdık onunla, aileler cok ayrı kutuplardı:)neysekı esım benım herseyım ve herseyımı gercekten onunla yasadım.bu cok güzel mukayese edebılecegım bırı yok .yıne kendısıyle edıyorum :sen eskıden söyle yapardın falan .hoş oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…