Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anketeski sevgilinizin aklınızda kalan sözü nedir??
ben sevgılım bıle demek ıstemıyorum ex deyım. ona aıt herseyı aklımdan sıldım dolayısıyla hıcbısı hatırlamıyorum.gecmısı eselemek mezar kazmaya benzer ben suan cok mutluyum
ayy çok gülceksiniz ama eskisinin tek aklımda kalan sözü"BENİ Bİ DAHA ARAMA":laugh: hıhıh..ya hala hatırladıkça guluyorum.o zaten 2 sene boyunca canı sıkıldıkça böle derdi bana.ayrılmadan önce saydım da 8 olmuş.tabii hatırladığım kadarıyla 8.onun haricinde eminim daha çok sölemiştir.ilginç dimi..:laugh: :laugh:
sevgılı degılde öylasıne bır arkadstı hoşlandık ama arkadaslık etmedık hep herseyın ılkını eşinde yaşamalısın derdı .hoş bız asla evlenemzdık onunla, aileler cok ayrı kutuplardı:)neysekı esım benım herseyım ve herseyımı gercekten onunla yasadım.bu cok güzel mukayese edebılecegım bırı yok .yıne kendısıyle edıyorum :sen eskıden söyle yapardın falan .hoş oluyo...