Aynen ya bu seviyeye geçmek lazım artık takdir ettim saygılarBende bakıyorum evliyim 4 aylık bebikim var hemde aldattigimi düşünmüyorum çünkü sevmiyorum yasiyomu neler yapmış diye bakıyorum ayda yılda bi hatta geçenlerde eşimin eski sevgilisine açıp beraber baktık face denessekten inip ata binmişsin dedim yani maksat muhabbet
Tam olarak bu bence. Beter olmus mu olmamis mi? Aldatmaya girmez bence.Insanoglu hep benden sonra beter olsun istiyo ama
eşekten inip ata binmek:) süpersinBende bakıyorum evliyim 4 aylık bebikim var hemde aldattigimi düşünmüyorum çünkü sevmiyorum yasiyomu neler yapmış diye bakıyorum ayda yılda bi hatta geçenlerde eşimin eski sevgilisine açıp beraber baktık face denessekten inip ata binmişsin dedim yani maksat muhabbet
Nasıl yani eski sevgiliye mi:)ben de bakarim ama ona degil karisina :)))))
Profil resmin tanıdık geldi:)Herkes illa ki bakar ya en azından bir kere. Eski sevgiliyi geçtim insan önceden arkadaş olduğu şu an konuşmadığı insanları bile açıp profillerini inceliyor bazen. Merak işte bence umursayıp keyfinizi kaçırmayın hatta bence umursasanız bile çaktırmayın. Erkekler kadin kiskanclik yaptiginda sikayet edip isyan ediyolar ama icten ice bir ego cosmasi yasiyolar bir ozguven geliyor falan. Kadın rahat olup sorun etmiyo gibi davranınca, tabi hayatım git, aman ne olacak hayatım sorun değil tabi ki gibi cevaplar alınca, daha cok kadının üstüne düsüyolar bu beni nasıl kıskanmıyor nasıl böyle rahat diye.Yani dostlar anlamadım valla nedendir ama denendi ya %100 çalışıyor.
evet konu bu degilmiydi yani bindigi esege :))))Nasıl yani eski sevgiliye mi:)
Aynen ya bu seviyeye geçmek lazım artık takdir ettim saygılar
Ben de bazen açıp beraber bakmak istiyorum nişanlımkn eski sevgilisine de yazık ya çok dalga geçesim geliyor olur öyle hatalar diyorum gururunu kırmayayım o yuzden kendim bakıyorum
Daha dün yaşadım bende bunu eşimle ben face kullanıyorduk dün gizlice sahte hesapla fecabook açtım ve eski sevgilime istek gönderdim eşimin psikolojimi bozduğunu sürekli üzdüğünü falan filan yazdım gönderdim sonra telefonda gecmisi sildim eşim giripte bulmasin diye daha 8 aylık evliyiz evliyim ama şimdi çok pişmanım sanki ondan medet ummuş gibi oldum kebdimi kötü hissediyorum acaba eşimi aldatmış oluyor muyum ve eşim çok sert birisi böyle birşey yaptığımi bilse beni vurur o derece biranda gözü dönendönen birisi o sahte hesaba girmeyi aklimdan cikartiyorumKızlar gerçekten evlenmiş barklanmış çocuk sahibi erkek erkekler neden yıllat önceki eski sevgilinin profilini merak eder bakar acaba bunu sadece erkekler mi yapıyor kadınlar da yapıyor mu bu aldatma kategorisine girer mi