Eski sevgilinin profiline bakmak?

Eskiyi insan bazen merak ediyor.bende bakmistim evlenmis,barklanmis,cocuklari olmuş.mutlu resimlerini görünce çok hoşuma gitmisti.

Kadınlar erkeklerden meraklı bile olabiliyor bu durumlarda çok şahit oldum. Bence olay tamamen meraktan ibaret. Hani acaba hayatı benden sonra ne yöne gitmiş, iyi mi kötü mü gibi. Kesinlikle unutamadığı anlamına gelmez. Mesela sosyal medyada hala eski erkek arkadaşlarımla arkadaşlığı kesmedik, sorsanız soyadlarını unutuyorum çoğunlukla ama eğer atıyorum bir paylaşım yapmışlarsa merak edip bakıyorum. Eskiden özellikle arattığım da olurdu ama uzun zamandır yapmıyorum. Erkek arkadaşım da bir kere yapmış önceden mesela benim yaptığım zamanlara yakın, ama hiç sorun etmedim çünkü merak olabiliyor. Kesinlikle bir şey hissetmiyorum ben de o da eski ilişkilerimiz için sonuçta.

Kızlar gerçekten evlenmiş barklanmış çocuk sahibi erkek erkekler neden yıllat önceki eski sevgilinin profilini merak eder bakar acaba bunu sadece erkekler mi yapıyor kadınlar da yapıyor mu bu aldatma kategorisine girer mi
Ben baktım hatta yeni evlendi eşinin gelinliğini inceledim çok beğendim :KK70: yani bu aldatma sayılmaz bence dimi :)

Peki eşiniz baksa kıskanır mıydınız
Eşime gelirsek, zaten güvensizliğim var ona karşı baksaydı çok bozulurdum. Acaba unutamadı mı derdim. Ama ne gariptir ki bakmıyor. Çünkü engellemiş çok önceden. Kimseye de bakmıyor. Geçmişine bakıyorum arada. Silirse dersin ama silmiyor. Mesajları bile silmeyi akıl edemeyen herhalde onu akıl edemez gibi geliyor.
Şunu da söyliyim bana olan aşkından emin olsaydım takmazdım pek kafaya

Kızlar gerçekten evlenmiş barklanmış çocuk sahibi erkek erkekler neden yıllat önceki eski sevgilinin profilini merak eder bakar acaba bunu sadece erkekler mi yapıyor kadınlar da yapıyor mu bu aldatma kategorisine girer mi
meraktandır

Meraktan bakılıyor valla. Gecen gün aklima düştü taaa 10 sene onceki erkek arkadaşıma bakayim dedim, hesabi kilitliymis :işsiz: aman sanki ben de cok merakliydim dedim kapattim :63:
Evli barkli kadinim, kocama aşığım ama yine de merak ediliyor iste :duduk:

Eşiniz mi ayrıldı veya o kız mı ayrıldı biliyor musunuz? Kendisi ayrıldıysa Mutlu mu mutsuz mu diye bakıyordur.Kız ayrıldıysa da benden ayrıldığına değdi mi diye bakıyor olabilir meraktan.Ben de baktım ama içimde hiçbirşey yok eski sevgilime karşı sadece meraktı.Pek problem edilecek birşey degil,iletişime geçmediği sürece.

Aldatma sayilmaz ama merak iste. Yapilmasi hos degil. Bazen sinir oldugum insanlarin profiline bile meraktan bakıyorum ama merak etmemek gerek

Hı stalker ✌️
Hiç üstünde durma bu konunun. Hepimiz ilişkimiz olsun olmasin bakmisizdir.
Bu sadece merak. İletişime gecme çabası olmadığı sürece kafana takman gerekmez.

Keşke ama sosyal medya icat edilmeseydi Facebook çıktı mertlik bozuldu:)

aynen canıkm yaa cogu ılıskım sosyal medya yuzunden bıttı. eskı erkek arkadaslarım kızları eklıyorlardı. hadı tanısalar neyse dıcem tanımıorlar etmıyorlar eklıyorlardı bende ayrılıyordum :KK70: keske sadece baksalardı :KK70:

X