Eski sevgilinin profiline bakmak?

Evli misiniz baktığınız kişi evli mi
ben evli değilim ama ilişkim var , baktığım kişi derken, özellikle illa sürekli bir kişiye bakmıyorum ki, aklıma geliyor mesela eskiden bir kere bile görüştüğüm biri olsa bakıyorum, sadece merak yani. Evli arkadaşlarım var ama onların da eski sevgilisine baktığı oluyor ama bu bir şey hissediyolar demek değil. meraktan

sende takılma artık boş yere üzüyorsun kendini. başka şeyler olsa sürekl aratsa yahut sana davranısları soguk olsa tamam deriz ama hiç biri yok
Keşke ama sosyal medya icat edilmeseydi Facebook çıktı mertlik bozuldu:)

Uuu ben beni aldatan eski sevgilime bile bakarım ara ara, ilişkim de var ve eski sevgilimden nefret ediyorum, tiksiniyorum. Ama işte nedense bir merak duygusu, dur bakalım ne haldeymiş diye baktığım oluyor. Sevgilimi cidden çok seviyorum, eski sevgilimden de nefret ediyorum cidden onu özlediğim için falan bakmıyorum.

sende takılma artık boş yere üzüyorsun kendini. başka şeyler olsa sürekl aratsa yahut sana davranısları soguk olsa tamam deriz ama hiç biri yok
Keşke ama sosyal medya icat edilmeseydi Facebook çıktı mertlik bozuldu:)

Ben de bakarım ama gerçekten meraktan. Meselaa taaa üniversitedeki erkek ark. baktım geçen.Hani napıyo ne ediyo merak ediyorum. Bazen aklıma gelir "aaaa şöyle bir arkadaşım vardı acaba napıyo şimdi" derim. gereksiz bir merak aslında, ama engel olamıyorum kendime :KK45:

Ben de bakarım ama gerçekten meraktan. Meselaa taaa üniversitedeki erkek ark. baktım geçen.Hani napıyo ne ediyo merak ediyorum. Bazen aklıma gelir "aaaa şöyle bir arkadaşım vardı acaba napıyo şimdi" derim. gereksiz bir merak aslında, ama engel olamıyorum kendime :KK45:
Peki eşiniz baksa kıskanır mıydınız

Sen de bakıyorsun:)

Sen bakmıyorsan ,seni evinden aldırıp müzeye götürüyoruz derhal:KK48:
Seni dondurup gelecek yüzyıla ibret göstereceğiz:KK53:

Tamam kabul:rapci:,eşin amatörce davranmış
,Ben eşimi yakalasam beyninin içindeki sıvının tamamını çeker,beta sinyalleri salgılamasına ömür boyu izin vermezdim :KK53:
Yapıyorsan yakalanmaycan hacı :temizlik:
Sende hamilesin ,hormonlar tabi malum :63:

Ohoo ben kimlere kimlere bakarım..ama merak yani.esiminde bakmisligi var.hatta ben demiştim açsana bakayım diye.asla takmam.esimin duygularından eminim belkide o yüzden.yani bence büyütülecek bişey yok.tabi abartmamak kaydı ile..

Kızlar gerçekten evlenmiş barklanmış çocuk sahibi erkek erkekler neden yıllat önceki eski sevgilinin profilini merak eder bakar acaba bunu sadece erkekler mi yapıyor kadınlar da yapıyor mu bu aldatma kategorisine girer mi
erkekleri bilmem ama ben meraktan bakıyorum bazen ..

Unutamamıştur bakar ne yaptı diye
Meraktan bakar
Bakar da bakar yani
Bilemeyiz
Kimin içindw ne saklı neye özlem duyar
kocanızda olsa bu böyle..
Kız terk edip hemen evlendiyse eşinin içine oturmuştur..

X