ben evli değilim ama ilişkim var , baktığım kişi derken, özellikle illa sürekli bir kişiye bakmıyorum ki, aklıma geliyor mesela eskiden bir kere bile görüştüğüm biri olsa bakıyorum, sadece merak yani. Evli arkadaşlarım var ama onların da eski sevgilisine baktığı oluyor ama bu bir şey hissediyolar demek değil. meraktanEvli misiniz baktığınız kişi evli mi
Sen de bakıyorsun:)Yavrum sen uzaydan mı geldin ?
Bakmıyorum diyen beri gelsin
birgün face book hesabımda arama kayıtlarına girdim
kimleri kimler aratmışım megerse ben bile şok geçirdim hemen sildim
allahtan yakalanmadm haHhaha
Her ruh bu duyguyu tadacak,yeter ki yakalanma
Koptum resmen biz neymişiz:)birgün face book hesabımda arama kayıtlarına girdim
kimleri kimler aratmışım megerse ben bile şok geçirdim hemen sildim
sende takılma artık boş yere üzüyorsun kendini. başka şeyler olsa sürekl aratsa yahut sana davranısları soguk olsa tamam deriz ama hiç biri yokKoptum resmen biz neymişiz:)
Keşke ama sosyal medya icat edilmeseydi Facebook çıktı mertlik bozuldu:)sende takılma artık boş yere üzüyorsun kendini. başka şeyler olsa sürekl aratsa yahut sana davranısları soguk olsa tamam deriz ama hiç biri yok
Keşke ama sosyal medya icat edilmeseydi Facebook çıktı mertlik bozuldu:)sende takılma artık boş yere üzüyorsun kendini. başka şeyler olsa sürekl aratsa yahut sana davranısları soguk olsa tamam deriz ama hiç biri yok
Peki eşiniz baksa kıskanır mıydınızBen de bakarım ama gerçekten meraktan. Meselaa taaa üniversitedeki erkek ark. baktım geçen.Hani napıyo ne ediyo merak ediyorum. Bazen aklıma gelir "aaaa şöyle bir arkadaşım vardı acaba napıyo şimdi" derim. gereksiz bir merak aslında, ama engel olamıyorum kendime
Sen de bakıyorsun:)
allahtan yakalanmadm hayoksa çok pis tökezlerdim
ama sadece meraktan yahu
erkekleri bilmem ama ben meraktan bakıyorum bazen ..Kızlar gerçekten evlenmiş barklanmış çocuk sahibi erkek erkekler neden yıllat önceki eski sevgilinin profilini merak eder bakar acaba bunu sadece erkekler mi yapıyor kadınlar da yapıyor mu bu aldatma kategorisine girer mi